"rubrik"

Sov alldeles för länge.. Igen! Inte konstigt om man sitter vid datorn till kl 2 (haha) ;) Idag börjar ju dansen! Och jag mår inte allt för bra alltså. Kände mig febrig men självklart så har jag inte det (vilket iåf är bra, så varför klagar jag..) Jag är snurrig och inte fått i mig så mycket mat! Men jag ska iaf åka dit och vara med så mycket jag orkar, så detså! Och försöka att inte somna.. Kom och tjuvkika, har dans mellan 18.20-19.50 =)

Lyckas jag skaka på rumpan lika mycket, som på dansuppvisningen?

it's raining cats and dogs

Nehe, det sket sig med fotograferingen med Sophie :( Det ska ju regna katter och hundar och det är nog inte jättekul att fota/bli fotad då! Jag som ville vara lite ego idag.. Det får bli med en film och MASSA chips istället=) Låter ju inte helt fel det heller.. Faktiskt.

It's just another rainy sunday afternoon

Det är ganska ovanligt att jag inte blir bakis så.. Gött!=) Är dock väldigt seg, men efter en lång dusch så piggnar jag nog till! Vi var som sagt ute och åt igår, på La Gondola! Dom har ingen spritlicens (ajjabajja) pga sitt skattefusk, antar jag? Men jag åt stolt min souvlaki och Simone åt sin fisk (i ett nötskal..)! Vi gick direkt till Sports efter det och drack lite, sen vidare till Loft! Där musiken verkligen var asdålig.. Plus att DJ:en skulle säga någonting mitt i låtarna hela tiden, sabbade ju stämmningen totalt.. Suck! Så vi var där till kl 1 sen gick vi till Sports igen :P Det vart en trevlig kväll, och jag var den enda som skulle till Kosta, med nattbussen! Så jag och busschauffören satt och lyssnade på HitFm Gold (den bästa radiokanalen, förresten!). Och så sov jag till kl 12 idag! Såå skönt=) Om två timmar ska jag till Hovmantorp, och så ska vi fota lite med Sophies kamera! Men vilka kläder ska jag ha med? Blir hela garderoben för mycket ? Näääe..






Lägg märke till leopardskorna på min tröja.. OCH på fötterna! Mhm:)

Fredagsfest och lördagsfest!

Den här helgen är det fest båda dagarna=) Igår åkte jag in till stan och festade ännu en gång med Roxanna;) Hennes kompis Sanna kom också dit så.. Rosanna, Sanna och Roxanna.. Härlig förfest, inte sant! Jag dansade som en galning den här kvällen också, blev tom bjuden på en drink av en "äldre herre" .. kanske 40? Schyrre!! När jag kom hem inatt så gjorde jag varma mackor, och det var sååå gott! Somnade gott sen kan jag lova=)

Vaknade ungefär vid 12, och skulle upp och kolla på Cykeltävlingen som är i Kosta idag, nästan 400 cyklister skulle cykla 11/22 mil, genom alla glasrikena! Män i tighta cykelshorts.. mhm!^^ Köpte mig även ett par ursnygga stövlar, som jag ska ha till hösten, uppe på Outleten! Sen när vi gick hem hade dom någon slags utställning av papegojor, som man kunde prata med och klappa! Och när jag skulle klappa Selma, som hon hette, så flög hon på mitt bröst och bet sig fast!! Sen satte hon sig på axeln och började kela.. Haha, ganska mysigt faktiskt, väldigt lena fjädrar :P Nu sitter jag här, bakis och seg som satan.. Men ska snart hem till Simone och förfesta lite, vi ska göra Cosmopolitan-drinkar, sen ska vi in till stan och äta middag, sen vidare ut! Vi hoppas vi kommer in på Loft även om det är 23, man får väl snygga till sig, höhö (som om det skulle behövas.. ähum). Nej, nu ropar duschen! Have a najs lördagsevening! =)




Jag är medveten om att jag ser för jävlig ut på bilderna!

Hot hot hot..

..och nej, jag pratar inte om mig här nu ^^ Eller jo.. jag svettas ihjäl! Det är varmt ute och jag ligger här och har feber (trodde jag) Men jag hade 37,2 ... (?) Känner mig inte kry iaf, jag som skulle träffat Cissi.. och så pratade jag med Simone, och hon mådde inte heller bra så vi dissade henne båda två! Känner mig jättedum.. (FÖRLÅT CISSI!!) Pappa är och handlar nu, jag önskade mig en isglass.. Spirello! Eller "Twister" som den egentligen heter.. bullshit. Spirello for the wind! <3 Ska stoppa huvudet i frysen nu..

                                            
                                                          Kylig bild! Good timing, oh yeah.. Brrr!

I'm in love

                          

Dans dans och åter dans!

Ja herregud.. jag har ingen känsel i fötterna! Fast där ljög jag.. JAG HAR SÅ FÖRBANNAT ONT I FÖTTERNA!! Aaaah.. Igår så va det som sagt Ibizanight, och det var väldans trevligt=) Jag och Roxanna fixade till oss hemma hos henne, och tog en massa fula&fina egopics (det var ju fjortiskväll...) Kände mig faktiskt jävligt snygg denna kvällen! Nöjd med sminkningen och grymma kläder ! Dansade konstant mellan 23.30 -2.00 och headbangade, gick ner i planka (nästan..) och hoppade runt som en galning! Kunde knappt gå hem sen.. haha! Roxanna skulle upp redan vid 6.30 och jobba.. Men jag sov vidare, gick upp vid 10.30 ungefär och skulle ner till Öppethus på Kulturama! Fan va kul det var.. Jag testade street, jazz, balett, hiphop och ragga! Jag ska börja med Jazz och Street till hösten med Ragga.. jag blev grymt sugen! Älskar att dansa med mycket rumpa, så det var så underbart! Får se hur det blir=) Så jag har dansat sönder mina fötter känner jag så ska ta en lååång dusch, och sen bara ta det lugnt.. aaah så skönt=) Tell me all about your weekend? Festat, filmkväll.. pillat er i naveln?

    
      
      
      
      
     Ska man puta med rumpan, så ska man puta med rumpan + se kaxig ut ;) 

We're going to Ibiza

Cissi sa att jag bloggar för lite (jag vet) så jag ska försöka göra det nu.. NÄSTAN varje dag! Ikväll är det Rosanna och Roxanna som ska ut på Ibizakväll=) Låter jättefjortis, och det kommer det säkert bli! Det behöver man ibland.. ? Ibizakvällen är på Oléo och jag hoppas det blir en lyckad kväll!  Vad ska man ha på sig.. Bikini? Hulahulakjol.. Blommot runt halsen? Får kolla igenom garderoben! Ha en kanonas lördagkväll, folks!         

Ölands djurpark

Fan vad jag hatar att jag inte bloggat på länge! Även om detta känns som en slags dagbok vill man hålla sin deppighet bort från bloggen! Men idag har vi som sagt varit på Ölands djurpark och jag tänkte bjuda på lite bilder från det =) I hope you like it!





    


Najs, huh?  Ska ut och gå nu (vill ha tillbaka min kropp jag hade för 2 år sen!) Byebye

Jo jag lever.

Jag har bara jobbat som ett pucko och umgåtts med vänner och familj! Jag mår bättre nu än när jag skrev mitt förra inlägg, men det finns en liten bit kvar till att må så bra som jag vill! Jag har bara 2 jobbdagar kvar, sen vet i tusan vad som händer! Sorgligt men sant.. Jag skriver när jag känner mig på topp, nu ska jag laga tacos med far min=)

    
              Ungefär 20 år gammal bild tihi

rubrik

Jag som brukade blogga som ett as innan. men inte längre. för i mina äldre inlägg så är jag glad, jag har ett liv. Jag har fortfarande ett liv, jag jobbar och har mina underbara vänner och familj, men jag mår inte bra. Vem fan vill sitta och läsa en deppig blogg? Jag önskar att allt vore lika enkelt som när man var yngre.. Man hade sina problem, men ingenting jämfört med hur det är när man blir äldre.. När man blir vuxen!

         

.

jag har nått botten. igen. precis som för 4 år sen.. jag orkar inte komma dit igen, men jag vet inte hur jag ska ta mig ur.

RSS 2.0