Fredagen den 13:de ? Nej tack!

Fan fan fan fan, jävla skit! Klockan är över 10 nu.. jag skulle upp vid 8! 9.40 ringer dom från specialistläkargruppen och undrar vart jag är? "Du skulle varit här 9.30!" Ja vart fan är jag, i sängen! Jag har försovit mig.. fan fan fan! Nej de gick tyvärr inte om jag kom dit om en halvtimme.. Fick boka en ny tid, dvs om ungefär 3 veckor.. va bra, plus att jag måste betala halva avgiften iaf.. dvs 400 spänn, rätt åt helvete! Suck.. jag fick panik och kände mig asdum som slösar mamma och pappas pengar bara sådär, pappa sa de va lugnt.. men för mig är det inte det. Jävla fredagen den 13:de.. och Niclas skulle till socialen i Emmaboda idag, men ringde och ställde in för hon var sjuk. Hela dagen kommer ju vara helt blööööööö!! Jag återkommer om mer hemskheter. Hejdå

Kommentarer
Postat av: Sandy likes retro

Ajajaj, inte bra =( Läste de me uppkörningen me! Fasen också! Tror du är jätteduktig men som du sa, man blir ju liksom skitnervös och glömmer allting!

Men den här gången måste du varit nära?



Jag tycker du ska vänta och ta en intensivkurs i sommar. Eller va känner du?



Vi ska till Småland idag, Rosanna!!! Fast vi stannar bara till söndag och kommer typ bara va i Tingsryd =( Så vet inte om jag skulle kunna träffa dig. Jag saknar dig! Massssoor.



Och du! Du måste kolla in våran nya webshop! www.tracyheart.spreadshirt.se =D

Om du vill kan jag designa en speciell tröja bara för dig, precis när du ska köpa den (när du vill, om två år eller två dagar eller två månader) där de står: "Rosanna rockzzzz" eller nåt kick-ass liksom =)



Ha de superduper gumman!

Hör av dig om du ska till Tingsryd i helgen =P

Älskar dig!

Puss

2009-02-13 @ 13:51:29
URL: http://sandysretro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0