Perkele

Jag trodde det skulle vara så enkelt. Att träffa någon, inte ha några krav på varandra osv. Men så kommer det krypande, den där känslan, av att man tycker om den här personen. Och som ett slag i ansiktet så får man höra att han inte känner samma. Att komma över det.. ja, det låter ju enklare än vad det är. Jag blir galen på det. Vad är det för fel med mig, som gör att knappt någon VILL eller KAN bli kär i mig? Jag förstår inte.. Kommer jag någonsin göra det? Självförtroendet ligger som sagt inte på topp just nu...

Blähä

Sitter på mammas dator i Lessebo/Smålandsposten nu.. vet inte hur vi ska göra med datorn hemma, blir galen! Vill inte att alla bilder ska försvinna och sånt.. Ajja! Vad har hänt sen i fredags.. Inget ovanligt. Suttit hemma. Träffat Emelie. Blivit förbannad, arg, ledsen, glad, lycklig, olycklig! Som en lite härlig och äcklig bergodalbana! Och idag har jag haft dans, så sitter här svettig och äcklig nu=) Riktigt kul, hade locking eller vad det heter! Inte nog med att jag ska hålla reda på mina fötter, så måste jag använda armarna hela tiden också.. Humdidum! Sitter och kollar på modellbilderna som hamnar i tidningen på lördag... :D Dom blev riktigt häftiga! Det är två bilder på mig som är i rörelse, dom ser lite flummiga ut samtidigt häftiga! Är väl bra, antar jag=) Tror inte jag får lägga upp bildern här nu innan lördag, så kolla Smålandsposten då!! Nu ska jag kolla lite andra bloggar och försöka att inte tänka på idioten som inte valde mig! Tack och puss!

Snabb info

Datorn hemma har krashat!! Jag blir galen, sitter fast i skogen utan internet! Just nu så snor jag Konsums dator haha! Har jobbat idag, slutade nu vid 15! Vad har hänt? Jag har blivit olyckligt kär, jag har varit modell för Smålandsposten, (kommer i tidningen nästa lördag), mina skor blev snodda på dansen igår (jävla skit??!) jag har som sagt jobbat på Konsum idag! Mycket mer har det inte hänt.. Jag hoppas allt löser sig för mig, är sjukt uttråkad och mår fan inte bra! Pusshej

HATA

Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata. Hata.

Host host ATJO

Min dröm blev inte sann. Jag sitter här nu och praktiskt taget spyr varje gång jag hostar, jag hör knappt någonting för öronen är helt..och täppt i näsan. Ja, ni vet nog hur en förkylning känns!! Skulle ju som sagt haft "en försenad möhippa" för syrran idag i Göteborg! Och jag hade verkligen sett fram emot det, hade mycket planer och roliga ideér! Självklart lever tangentbordet sitt eget liv, och skriver en massa nollor lite här och var, så orkar inte sitta och rätta mer nu! Ska sitta och drömma hela dagen.. you-know-what about you-know-who...   Nej, inte Harry Potter. Hejhej krya på mig!




Sjuk och olycklig

Känner mig precis som överskriften säger. Feber, huvudvärk, halsont etc etc! Har även ont inombords, hur jag nu lyckades med det. Igen. Bara att inse Rosanna, du kommer aldrig bli nöjd. Lång ifrån lycklig iaf, det är ju ett som är säkert. Men ändå hoppas jag. Som sagt, möhippa för syrran imorgon? Jag hoppas min förkylning går över, just nu kan jag knappt andas. Om jag bara för en dag skulle få må bra. Då skulle jag välja imorgon. För jag älskar min syster, hon finns alltid där för mig. Även nu <3

love

Love, love is strange 
A lot of people take it for a game
Once you've get it you never wanna quit
After you've had it you're in a awful fix
Many people, don't understand
They think lovin' is money in their hand
Your sweet lovin' is better than a kiss
When you leave me sweet kisses I will miss

What to do?

Jag har funderat på vad jag kan blogga om, men kommer dock inte på något. Bara att jag knarkar nässpray, knaprar alvedon och suger i mig halstabletter.. ja, det var väl det..

Cause I've a bad day!

Det är först nu på kvällen jag blev så jäkla irreterad på allt! Först och främst vaknade jag ju av nackspärr, och fick glida ner på golvet och sen resa mig upp.. Sen gick jag runt på stan med Emelie och Thereséx2 och klagade på det en del^^ Sen köper jag ett par nya högtalare, som inte ens funkar?? Det kommer bara ett brus, så dom är ju ikopplade...??! Sen så skulle mamma ta kort på mina heeeeta klänningar jag köpt idag, och hon tar så jävla dåliga kort, så då blev det bara fula bilder! Och sen fick jag även reda på att det inte blir någon plåtning på torsdag, för Tuva som har hand om det är sjuk:( A vilken jävla dag.. lika bra att jag inte skriver mer.. Då blir väl alla sura som läser detta!

Köpte även en liknande i rött (grr..) sen en t-shirt med StarWars på! Så nu vet ni det..

Dagens ilandsproblem

Hej. Idag vaknade jag upp med nackspärr.. suprise suprise, Rosanna har ont någonstans! Som tur är ska man röra på sig för att värma upp nacke/axlar! Så hej och hå, idag ska jag shoppa loss med Emelie=) Först ska jag iåf klä på mig...

Middag

Rosanna och hennes far sitter och äter middag. Rosanna sitter och gungar fram och tillbaka på stolen, och hennes far tittar först på hennes vänstra öra, sen på det högra.. Konversation:

Rosanna: Varför tittar du på mina öron?
Far: Har du hörlurar i eller, du sitter ju och dansar?
Rosanna: Dansar? Jag är kissnödig!

Det kan inte bli mer internt.
Kolla gärna partybilder från i lördags i inlägget under!

Nemen tjaaa

Som sagt. Jag var vaken i ungefär 40 timmar, fram tills 1 inatt eller var det var, hade jätteont i revbenen (?) och mådde lite konstigt, inte så konstigt eftersom jag var ju som sagt, vaken i 40 timmar! Emma skickade sms till mig igår och frågade om jag kunde jobba, hon var sjuk och hade inte sovit på hela natten! Ne, det hade inte jag heller;) Haha, men det gick bra! Var så otroligt seg bara, hoppas jag var trevlig iaf? Var ju som sagt ute i lördags, förfestade hos Sanna, sen gick vi till Oléo! Slutade med att Roxanna,jag Markus och Anton trängdes i Roxannas lilla 1a+ en katt! De ni! Nu ska jag lägga ut lite bilder från i lördags, sen hoppas jag att jag mår bättre sen, dans idag =)


Vilken gemenskap.. Ni kunde inte sitta längre ifrån varandra? ;)








den såkallade "trappbilden" .. kollar vi ens in i kameran?

Rumpa

Jag har varit vaken i snart 30 timmar. Fick hoppa in för Emma på Konsum nu mellan 16-21.15.. HEJA ROSANNA FRISKT HUMÖÖÖÖR!!! Kom förbi och gör mig pigg!

Screw yooou

Okej! Jag mår... bra!! Kom igen nu, det blir en bra kväll! Det ska bli dricka, och det ska bli dans, screw you jävla halsont! Precis nyduschad, då mår man ju alltid lite bättre! Bussen går om lite mindre än 2 timmar.. VAD SKA MAN HA PÅ SIG? Jag har att välja mellan en svart kjol och gult linne.. eller en vit-blå randig klänning? Eller nått annat?


Suprise

Jag har ont i halsen! Och känner mig lite lite yr.. Eller inbillar jag mig bara? Ja vem fan vet! Inte jag iaf.. säkert ingen feber heller fast det känns som det^^ fan va jag är trött på min nojja! Skärp dig Rosanna, idag ska du må bra. Idag ska du dansa hela natten lång. Idag har du INTE ont någonstans! OKEJ?

Oink oink

SVINFLUNSAN! Varför ska jag vara så jävla nojjig över den, va ?? Jag har iåf alltid varit sån.. Ont i huvudet? Det är nog en stor tumör som trycket på synnerven, och snart är jag blind! Ont i magen? Äh, någon insekt som krypit in genom min näsa när jag sov, och som kommer äta upp mig inifrån! Hur patetisk får man vara? Jag sitter här och känner mig febrig.. men tar tempen och har 37,1...OKEJ? Känner mig lite snurrig också, vad beror det på då? Att jag knappt ätit idag, för jag är arbetslös och uttråkad? Blir galen på mig själv. Skulle som sagt haft en helhelg med Roxanna i helgen.. Men hon ligger hemma och är sjuk. Ni kan ju lista ut vad jag tänker. Får se hur helgen slutar!

Walk the line

Rosanna är ute och går en runda med sin far, då Rosanna ser en jääättestor snigel, säger "Oj" och går runt snigeln. Vid sidan om vägen ligger lite glassplitter.. Konversation:

Far: Du har förresten lite sprit nere i källaren, med en läskig grön färg!
Rosanna: Ja just det, den är god! Eh, på tal om vadå förresten?
Far: Flaskor!
Rosanna: Vadå flaskor?
Far: Vi gick ju förbi glassplitter innan och du sa "Oj"!
Rosanna: Ne jag sa oj, för det var en snigel på vägen!
Far: Vilken snigel?
Rosanna: Den var ju skitstor, du klev ju nästan på den!

Trevligt att ut och gå med sin far ibland.

Såklart

Varför ska jag få må bra en enda dag? Sitter här med halsont, liiite liiite feber.. men ändå feber! Har ju jazz idag, men jag känner att ska jag bli bra nån jävla gång kanske jag ska ta det lugnt. Och inte dansa, ut och springa osv som jag gör hur jag än mår. Hatar att sitta still, det är tråkigt och.. stilla! Alldeles för stilla. Roxanna var också jättesjuk, feber och hela köret! Jag hoppas både hon och jag frisknar till lite till helgen. Skulle ju ha en partyhelg, får se hur det blir med det :( Ska käka kebabtallrik nu iaf.. MUMS! Byebye

Det där med fotboll..

Är det bara jag som inte kollar på fotbollen? Hörde pappa skrika JAAAA innan när jag var på mitt rum. Antog att vi gjorde mål? Woho heja Sverige.. Lycka till. Jag väntar bara på att Idol ska börja så man kan få sig ett gott skratt! =)

She's got the look

God eftermiddag! Jag ställde kl på 10 idag.. Åh va duktig hon är tänker ni nu. Men ne, jag gick upp vid 11.. och det var mest för att pappa kom in och sa att han skulle upp til glasbruket. Hur ska detta gå? Kommer jag någonsin kunna vända tillbaka dygnet? Det återstår att se! Jag hade tänkt åka in till stan idag och färga håret och shoppa lite.. men eftersom jag vaknade så pass sent, så hann jag inte göra mig iordning, haha! Shoppade lite på outleten istället, DOCK inga skor.. pappa klagar fortfarande på att dom tar upp halva hallen, vad ska jag göra då? Nej, jag ska ut och gå en runda i detta fina väder, sen ska vi äta lax i ugn.. med potatis, morötter och lööök. Känn på den! =) Byebye


Färgglada svettband (?) som jag ska ha när jag dansar street=) 5kr!


Nytt armband och halsband! Ser för jävlig ut i ansiktet.. Helt slö!


Hihihihi

Kollade på Idol precis, som ungefär halva befolkningen säkert också gjorde! Det bästa bästa var "Under mitt paraply-ply-ply.." COME ON! ja jag fick mig ett gott skratt iaf.. Det var ju bra=) Gillar förresten bara dom första programmen, när dom dåliga finns med. Sen finns det ju bara bra som sjunger. Inte kul. Tycker jag då...

I sista minuten..

..får jag reda på att det blir ännu en ensam kväll. Så det kan gå..

Jaha nehe

Jag ställde kl på 10.. när kom jag upp? Jo, vid 11.30! Skärp dig Rosanna, för fasen.. Jag har precis kollat på uppvisningen från i våras, på dvd! Hämtade ut den på dansen igår. Det är synd att dom inte filmat hela gruppen hela tiden, för en del zoomar dom in och så ser man inte dansstegen osv osv.. Men den lilla snutten jag var med på ser jag skitkaxig ut och vickar på höften så ja, det var ju bra det iaf;) Om cirkus 2,5 timme ska jag ta bussen till Simone sen sova där! Och hon brukar gå upp tidigt på morgnarna.. iaf tidigare än mig. Det blir säkert bra=) Kanske man kan vända tillbaka dygnet, trots allt?

Beboppbeboppbebebebott

Precis hemkommen från dansen.. eller, jag fastnade på Facebook en stund också. (Suck...). Blir alltid lika glad när jag ska iväg och dansa.. idag hade jag te.x jätteont i halsen, och tänkte antingen sitta bredvid eller ta det lugnt! Men ne, när man väl kommer igång så kan man inte ta det lugnt, inte jag iaf! jag tar i allt vad jag orkar, för jag blir så jävla inne i dansen.. fast jag gör lite fel ibland, haha! Så nu sitter jag här och har lite lite mer ont i halsen än innan.. men det får det kanske vara värt.. iaf för denna gången=) Sitter för tillfället och käkar ostbågar.. Man måste ju kompensera träningen med något;) haha usch va lat jag är! Imorgon ska jag iaf träffa Simone, lär ju sova till 12.. för jag ska inte ta bussen förrens 16.40! Nej jag ska antingen dricka en iiiiiiskall dryck eller varm choklad, mot halsen.. vilket är godast? Beboppbeboppbebebebott =)

Lördag&söndag

Hej! Det kliar i fingrarna på mig, inte bloggat på hela dagen.. aaah! Kom precis hem från Cissi, vi har grillat och spelat Alfapet (jag uttalar det visst Alfapett). Kan kalla det för en slags avskedsmiddag! Sophie, Cissi och Linnéa sticker nämligen till London tidigt på tisdag morgon och ska söka jobb! Dom kommer tillbaka om en vecka, och hoppas på att dom ska åka dit så snabbt som möjligt igen och bo och jobba där! Håller tummarna för att dom lyckas med detta=)  HA DET SÅ JÄVLA BRA NU TJEJOR!!! =D



Sen igår då också, ja! Roxanna mådde ju tyvärr inte så bra :( Först bjöd jag henne på pizza, gullig som man är;) Sen så skulle vi börja göra oss fina inför utgång, och få henne på andra tankar! Det lyckades.. nästan hela kvällen! Vi var iaf uppe till kl 5 och pratade=) Jag hoppas du mår bättre nu vännen! Vi var hos Sanna och förfestade och deras kompis Eric vart också där! Som tyckte jag var galen som hade memorerat så pass mycket, när det gäller Galenskaparna! Mohaha=) Här kommer bilder! PUSS



Jag försöker se snygg ut, medans Eric bara ser.. plågad ut ? Hm.. xD





Jaha.. vad kan man säga? Hööörde jag ett skål? Att du gjooorde!


Kolla in min hamster-arm!

Go bananas

HEJ! Fan att jag ska sova till 11-12 varje dag, vad är det för fel med mig?? Fick reda på att mormor kommer hit om cirkus en timme (mamma fyllde ju år igår så ska fira henne lite idag också!). Så jag sitter här i min pyjamas, och oduschad.. Så får nog skynda mig! För sen ska jag in till Roxanna (som inte mår allt för bra...) Så vi ska ha en jättemysig kväll, och kanske gå ut och få henne att tänka på annat! <3 Sen sover jag över hos henne så har vi mysdag hela dagen imorgon, sen på eftermiddag/kvällen sticker jag till Cissi och ska grilla=) Det blir en bra helg detta, håller tummarna för det! Nej nu är det dusch, och packning som gäller! Vad ska man ha på sig? Alla kvinnors eviga fråga...

Rött


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!

Ja så här kan det bli när man går ute i regnet i sina fina röda stövlar som uppenbarligen inte tål vatten! Hoppas jag skrämde skiten ur er.. gjorde jag säkert inte. Jag blev själv jätterädd när jag tog av mig skorna, jag tänkte, jag har ju ont i benen. Inte i fötterna? Har som sagt haft jazz idag för första gången, och det var kul, men svårt! Tror jag har sträckt mig.. hoppas det går över! Nu sitter jag här och äter chips.. ska nog förflytta mig till soffan eller teven och kolla på min älskade box med: Sex and The City! Me Like=)

Mjaou

Tänk va skönt att vara katt. Då kan man ligga och sova en större del av dagen utan att det vore något konstigt alls. Skulle jag göra det skulle man tycka jag var knäpp.. Idag börjar jazzen, ska bli spännande! Ska in tidigare nu och köpe en present till mamma, hon fyller år imorgon=) Får se vad det blir, hon har skrivit en önskelista ;) Byebye

Nattuggla

Vaa faaan Rosanna.. sluta vara uppe så jäkla länge! Sa mitt samvete till mig nu.. men när jag hör den rösten brukar jag alltid putta ner henne och trampa på henne och så är jag uppe till 4 och sover till 12! Jag får väl skylla mig själv.. Jag är iaf hemma nu! Det blev utgång ikväll, (wiiiiie). Vaknade dock med feber idag på morgonen men Simone är så jävla bra på att övertala mig plus att pappa sa "Vill du stanna hemma och bli frisk, eller vill du ha en trevlig kväll??" Meh.. vaa, det hänger ju inte ihop, eller? Jag var iaf "en jordgubb" idag kom vi fram till, jag var väldigt röd och fin! Min kamera ska ju såklart ha slut på batterier (rumpa!!!) så jag får helt enkelt förklara hur fin jag var.. och är hihi.. Jag har en rrrröd klänning, rrrröda naglar, rrrrröda skor och en rrrrödvit sjal! Och svarta strumpbyxor=) Åh så fin jag var! Satt och förfestade hos Stefans kompis, och dom fick mig att shotta.. över diskhorn, ähum! Gick ner till sports och träffade Anton=) Spelade bort mina 100 kr (jag planerade att dubbla...). Nu sitter jag här och är bakis.. brukar man inte vara det när man vaknar dagen efter??? Fan va jag har skrivit en massa strunt nu känner jag. Jag avslutar med att lägga ut en gammal bild..kamera-strejk!!


grill chill

Simone ringde nyss! Grill hos henne ikväll, ja tack! Precis duschat och nu ska jag göra mig vacker! Hoppas hon har chips hemma, hihi! Annars får jag springa ner till Ica=)

Shoeloooovah


Pappa tycker mina skor tar upp halva hallen.. Jag förstår inte varför ? :(

Idag har jag sovit alldeles för länge (igen!) Har vänt dygnet totalt.. får försöka somna kl 21 ikväll och gå up vid 7.. Pff, kommer aldrig att funka! Har varit en liten hemmafru idag och städat! Dock inte hallen, där alla min skor ligger och skräpar :P Men har slängt smutstvätt och lagt in ren tvätt i min garderob, dammsugit osv osv, så jag förtjänar en eftermiddag med sol, CHIPS och slapp i soffan! Förresten, ska vara modell för Smålandsposten igen, vart med i tidningen i april i år, vårmodet! Nu är det höstmodet som ska fotas=) Så jävla roligt! Ser jag mycket fram emot! Jag önskar en trevlig tisdag=)

Rosanna gör en "Fjortis"



Jag har sagt flera gånger att jag vill ha fler läsare! Jag har kanske 20pers!!! Vad fan ska man behöva göra? ska jag bli den nya Kissie? Eller kanske Diarré.. eller Dessie, kanske hon heter? Sak samma! Jag föredrar helst att vara mig själv? Fick ju kramp i huvet att att sitta och göra äckliga pratbubblor med fjortistext i! Heja mig för att jag är naturlig, and still looking good! You heard me! Ne, kanske ska äta lite chips? Ingen diet här inte!

RSS 2.0