Atjo prosit hallå

Förkyld som ett as då jag jobbat med förkylda människor hela helgen! Nu är det faktiskt så här att jag har skapat en ny blogg! Det ska bli skoj som fan, och jag ska inrikta mig mer på att jag verkligen vill bli modell!! Jag kommer säkert gråta en skvätt över att sluta blogga här (men jag kommer uppdatera här iaf om jag känner mig själv). Har ju faktiskt gått över 1år.. Sen när var det sorgligt att sluta en blogg, egentligen? Jajja, kolla in den nya och följ mig där om ni vill! Samma gamla Rosanna, I'll promise! Massa pussar och kläm på rumpan!

http://therosanna.wordpress.com/

Lonely

Vaknade bakis idag, jag fattar inte detta. Jag drack typ 2 glas vin igår, och mådde apa idag på morgonen, yaya! Det var trevlig grill och hängkväll igår, lite kyligt men jag hade ju fan en fet halsduk plus vantar så jag överlevde, med nöd och näppe! Kameran funkar inte som jag vill, så inga bilder! Idag ska jag för första gången sova i lägenheten, helt ensam!! Tror ni jag klarar det eller kommer jag ringa pappa gråtandes inatt och säga att det lät från köket? We'll se, nu ska jag jobba!

Omg omg omg omg

Jag ska som sagt till Göteborg nästa vecka med min kära vän Simone! Fredagen består av tågresa, och en show med Claes Eriksson (the best of the best), och efter showen ska vi försöka få honom att förstå att han skulle passa perfekt som julvärd nu 2010! Jag har en grupp på Facebook, gå med i den punkt slut! (Vi som vill ha Claes Eriksson som julvärd julen 2010). På lördagen ska vi se "Gubbröra och pyttipanna" med Aftershave och Anders, där dem spelar gamla och nya karaktärer, som tex Roy och Roger!! Hohoho, Rosanna är lycklig! Vilket gjorde mig ännu mer lycklig för en stund sen (hur detta nu kan lyckas), är att Jan Rippe vill ta en öl med mig och Simone efter showen! Jag har skrivit med honom på Facebook till och från i ett par månader, och jag höll på att svimma när jag såg detta!! Ta en öl med Jan Rippe liksom. It's a dream coming true! Känner mig lite nervös..

kreativ och förbannad

På jazzen idag var vi både rörliga och kreativa! Vi har nämligen hjälpt till med att måla till uppvisningen, scenografin eller vad det kallas.. det gick ju jättebra, och snygg som fan var man under tiden!





Jag har även varit/är förbannad idag! Jag har nämligen flyttat in i en lägenhet här i lilla sketna Kosta idag.. eller jag har fått nycklarna åtminstone! När jag kommer dit och ska kolla läget på allt så läcker toan, när man spolar! Jag ringer en fixargubbe direkt som skulle komma när jag inte var där! Nu, sisådär 7 timmar efter, så ser det ut så här:

hur ska jag kunna spola? vart är toasitsen? hade du tänkt fixa detta eller? (såååå frustrerad!!)

jävla värme

Jag vet mycket väl att jag INTE får sitta här och klaga på att det är varmt ute, men guess what.. Jag gör det iaf! Pappa och jag har varit inomhus hela dagen för vi båda har haft feber och varit allmänt sega, och det har varit så jäkla varmt! Pappa är sjukare än mig så jag håller mig undan så gott jag kan, därför ska jag låsa in mig på rummet!


Married

Jag är tydligen gift nu. Med ingen mindre än Mohammed. Han är ju faktiskt snygg, så det gör ju inte mig något.


svettig gris

Kom nyligen hem från ett, vad jag trodde skulle vara ett mysigt gympapass, jobbigt och svettigt boxningspass istället!! Jag kan liksom inte svettas. När jag springer, bastar osv.. ingenting! Jag är svettlös, men idag. Fy i fan å satan va jag svettades. Tröjan klibbades och luggen var som en slickad katt mot pannan! Jag sitter och skakar nu när jag skriver, det är skitjobbigt.. Ska nog göra det igen!

Fett eller bebis?

Har haft ett såkallat "utvecklingssamtal" med Camilla på Konsum, idag! Vilket innebar att jag skulle berätta hur jag trivdes osv, och det kändes ganska löjligt med tanke på att Camilla redan visste ganska mycket om hur jag har det på jobbet osv osv, men visst. Att sitta där i 1 timme å prata lite, och få betalt, gör inte mig något!

Jag har sett att det finns en grupp på Fcaebook som heter något liknande: Ni kommer aldrig mer vilja skicka sms när ni läst detta bla bla". Men jag får det inte att funka, och jag är jättenyfiken! Vaaaad är det man blir så rädd och äcklad över? Får man cancer i fingrarna eller dör det en tomte varje gång? Tell me!


kobajs

Kände doften av kobajs, och fick en härlig sommarkänsla, då jag brukade vara hos mormor på somrarna, för flera år sedan. Jag brukade räkna dem torkade kobajshögarna i hagen, och ropa en massa hemliga meningar till kossorna, på mitt hemliga kospråk. Dock har jag glömt språket och mormor har inte längre några kor. Men det var ju härligt att jag fick känna på lukten av lite koskit!

twist

Jag har fått höra ofta och länge att jag är så jävla maskulin. Pga att jag harklar mig ibland (ofta), jag kan släppa en stor jävla fis när jag känner för det, kladdar när jag äter osv osv. Om killar får göra det utan att skämmas, får väl jag göra det likförbannat? Jävla könsspekulationer! Men eftersom jag kollade på ungefär halva SexAndTheCity boxen igår, innan jag somnade runt 3, så måste jag ha lite feminimt i mig också. Eller?



Äääeislööv

Mamma, pappa, syster och jag kom precis hem från bror med familj, i Eslöv! Att leka med meine underbare brorsbarn Isak och Alice, är bland det bästa som finns! Alice ville stanna uppe hela natten och berätta hemlisar samt ha kuddkrig, dock somnade hon redan vid 21. Attans, jag hade så mycket att berätta för denna underbara 5åring! Isak kunde tydligen alla flaggor i hela världen (typ), och det kunde inte jag. En 8åring är smartare än mig..


vem fan målar sitt hus i tandkrämsfärg?








Pappsen

Pappa är en sån människa som inte tycker någon maträtt är äcklig, han äter vad som bjuds och klagar aldrig! Jag däremot är tvärtom. Därför försökte jag och syrran försöka få ur pappa vad han verkligen superduper tycker om att äta, och något som han tycker är skitäckligt! "Vet inte..". Det är pappa det. Klagar inte, gör allt själv, äter med glad min alla konstiga maträtter mamma gör varje lördag osv. Världens bästa pappa <3


fix av lugg, jazz och en aning färgglad!



Blue Lagoon



Har kollat på Blue Lagoon, och jag har blandade känslor om denna filmen. För det första: Jag vet mycket väl att det bara är en film, men hur stor chans är det att en het hunk, och en skithet tjej hamnar på samma ö och blir så pass snygga, fast dem varken har tvål eller rakhyvlar? Hur får hon sina ben att se så lena ut, och varför har hon inte hår under armarna? Är dem så pass slimade för att dem äter fisk och dricker kokosmjölk hela dagarna, och bygger ett hem av bambu och palmblad? För det andra: Varför har inte jag blivit strandsatt på en öde ö med värsta hunken, som man kan bada naken med och ha lite rajtan tajtan? Himla orättvist, det är säkert för att jag inte är lång, smal och brun! För det tredje: Det är faktiskt en bra film, så titta på den.


äcklig soppa, popcorn och bio

Mattias och jag gick en runda på stan, och jag trodde vi skulle handla kläder åt honom. Hohoho så fel jag hade, det blev kläder till mig och NADA till Mattias. Skulle käka på Koh Thai eller vad det heter, och jag tog en soppa som inte var god. Syrlig jävla skit. Käkade mig mätt på popcorn och kollade på BountyHunter, som var bra! Natti



din kajplats i etern

Jag har tänkt på en rolig (se skittråkig) ska när det gäller mig själv. När jag går/springer/smyger osv i trappor, så gör jag det ALLTID på tå! Jag sätter aldrig ner hela foten utan bara tårna.. Varför? Snart ska jag in till stan, träffa Mattias och hjälpa honom att handla kläder! Om jag har tur så kanske jag också hinner göra min plånbok pank.

Ägg med majonäs

Efter att ha jobbat kväll,ännu en gång, igår så åkte jag direkt till Mattias där det skulle vara lite slappfest! Jag kommer dit och hälften av människorna var väldigt fulla, jag blev bjuden på en halvt äcklig cider av Mattias (tack..höhö), och var inte alls på G. Jag åkte hem strax efter! Men jag och Mattias bestämde iaf att vi ska handla kläder till honom imorgon, låter som en bra idé! Idag är det äntligen dans som gäller, jag har ätit så många ägg med majonäs att hela jag luktar ägg och skiter majonäs, skämtåsido! Lett börn sam fääättt!


jag älskar denna bilden för den skriker: SOMMAR, STOCKHOLM OCH SOLBLEKT HÅR!

Glad Påsk?

Jag har funderat framochtillbaka vad påsken har för innebörd. Jesus föddes väl på Julafton, och sen så korsfästes han på Låååångfredagen (för det var så drygt att hänga där), och sen när han återuppstod åt alla massa ägg och kelade med små gulliga kycklingar. Det är min uppfattning.


påsken 09.


Happy Easter

Det var alldeles för mkt folk ute igår, man kunde knappt röra sig plus att jag tappade bort alla hela tiden! Kvällens äckliga: Två killar var i slagsmål mitt på dansgolvet och börjar bloa överallt! Självklart kommer en av killarna och NYSER blod över hela min arm!!! Hypokondriker-Rosanna börjar självklart tänka att hon fått HIV. Det hade jag ju självklart inte.. Tack för kvällen iaf! Jobba idag, wuuuhuuuuuuuu...




Iväg för att fira påsk och jag ser förjävlig ut!


April april din dumma sill

Jag är en lättlurad människa, kan hänga ihop med att jag är lite smått trög i vissa stunder. Innan jag for iväg till jobbet idag så såg mitt rum lika kaotiskt ut som det har gjort dem senaste dagarna. När jag kommer hem säger pappa: Har du städat ditt rum? Jag tyckte det såg städat ut, det var på tiden! En förvånad Rosanna springer till sitt rum och upptäcker att rummet är lika kaotiskt som när hon lämnade det. Pappa skrattade gott åt att han lyckades lura mig.

Pinkthursday



Startar dagen med en härlig äggmacka med massa majonäs (dagen till ära). Ska slava på Konsum mellan 14-18 då alla säkert panikhandlar ägg och godis! Ikväll kommer antagligen syster hem och jag har ont i huvudet. TackåHej

RSS 2.0