Fuck a duck

Jaaa jag vet, jag suger på att blogga. Jag har haft annat för mig. Typ, sovit, pussat på Fredrik, varit i Växjö, jobbat, träffat mamma och pappa, bajsat, ätit chips och annat viktigt. Igår var jag tex hos Simone i Kalmar! Hon fixade in mig på studentkåren, med gästleg. Mycket trevligt var det! Dansa loss halva natten, käka en pizza på det och sen vänta på bussen som fö var 27 minuter försenad! I väntan på denna sena buss, tog vi kort på massa härligt äckligt stora spindlar vid busshållplasen. Imorgon börjar ÄNTLIGEN dansen igen! Street imorgon, och Bollywood på onsdag! Svettig och cool ena dagen, vacker och graciös (förhoppningsvis) den andra dagen. Gött.




om man tvättar får man rena kläder.

Jag sov till kl 12 idag. Men inte fan känner jag mig piggare för det, snarare skittrött, lite förkyld och inte alls på humör för att tvätta hela jävla dagen. Om man ser det från den positiva sidan så får jag rena kläder, och kan lukta mango, som mitt sköljmedel gör!

I lördags var det fest för min fina Josefine, och hennes bror David! 45årspartaj, blev det (om man plusar 20+25)! Tacos var maten, och jag kladdade ju självklart ner hela mig själv. Till efterrätt var det kladdkaka, och vad gör jag om inte häller salt i grädden? Förutom det, var det kanon! Jag fick i uppdrag att göra en lek, vilket blev charader med filmtema.. bl.a Fäbojäntan och Kenny Starfighter, lite blandat. Vid halv 6 på morgonen kom vi hem, och då hade jag buggat med 4 olika karlar, pojkar, killar?, som klagade på att jag inte lät dem föra någonting. Höhö. Har aldrig haft så ont i fötterna, det var inte kul att tränga ner fötterna i ett par converse sisådär 6 timmar senare, efter alldeles för lite sömn pga av Josefines otroligt snarkande bror Fredrik i samma rum. Sova gjorde jag på den 2h långa bussresan som blev hem, plus en väntan i Växjö på 1timme då jag shoppade. Sen jobba på kvällen. Inte konstigt att jag sov till 12!!!






what to do?

Sitter och lyssnar sönder We no speak no americano, eller vad den heter. Ikväll blir det en stoooor fest för min fina Josefine som fyllt 20. Hyrd lokal, mat, lekar dans.. hela köret! Mitt stora problem är vad i helvete jag ska ha på mig? Mitt tvättkorg är överfull, så hälften ligger på golvet. Och det som ligger i, luktar halvt svett från gamla gympakläder osv. Ni förstår mitt dilemma? Jag måste tvätta. Men när har jag haft tid med det? Just det! Men jag får väl antingen gå dit halvt naken, eller lukta som en gammal disktrasa. Nu ska jag bokstavligt talat, hoppa in i duschen och försöka bli lite snyggare än vanligt!



krasslig var ordet.

Ligger nerbäddad i min otroligt sköna soffa, med c-vitamintabletter, alvedon, halstabletter, vitlöksbaguetter and so on.. Jag är sjuk, krasslig, inte frisk.. kärt barn har många namn. Skulle jobbat till 17, men blev lyckligtvis nog avbytt redan vid 14. Skönt. Dagdrömt om en Ica-Ulf hela dagen, har dock inte hjälpt så värst bra. Och när jag ändå snackar jobb (vilket är det enda jag gör, för jag gör ju inget annat än att jobba!!), så undrar jag över en sak.. Dem som har mest problem med ryggen, är ju dem gamla. Dessa stackars gamla människor som böjer sig som en kringla när dem går med sina käppar osv. Det jag tycker är så jävla konstigt är, varför i hela fridens namn just dessa tanter/gubbar tar dom yttepyttemini vagnarna vi har på affären? Då måste dem ju böja sig ännu mer! Det är väl klart som fan dem har ont i ryggen?! Och inte nog med det.. dem fyller ju vagnen till bristningsgränsen också, så nästan allt ramlar av när dem ska lägga det på rullbandet. Innerst inne tycker jag nog det är ganska sött ändå.. Speciellt när den bästa gubben som kallas för Hasse-Linus, bjuder mig på bullar. Då blir man varm i hjärtat.

Grrrr..



När man sitter på Konsum i sin halvt snygga gröna skjorta, och vill att tiden ska gå liiite liiite snabbare än vad den gör.. Då skulle jag bli väldigt exalterad om det kom in en Ica-Ulf! eller varför inte Konsum-Ola eller liknande? Jävla Konsum.. snälla Gud, hör mina böner. Behöver lite mer spänning i vardagen! Push me..

äta jobba sova dö

jag har ju aldrig tid eller ork att blogga! Men nu är det bara denna veckan kvar med massa arbete, sen blir det bara lite arbete! Och det kommer jag behöva, vila upp mig!



fredagen den 13d för i helvete...

Fredag och det är gött! (och jag är skrockfull.. har en svart katt. fan).

I onsdags var jag som sagt hos Ellinor, grillade och hade det väldigt trevligt (se bilder nedan)! Runt 22tiden gick jag till Fredrik och kollade film. Slutar med att jag mår jättedåligt, spyr en gång och mår jätteilla hela dagen efteråt. Nej, jag var inte full eller bakis efter typ 3glas med bål.. jävla skit, mår fan illa hela tiden. Så gårdagen spenderades i sängen/soffan.. aldrig varit så slapp i hela mitt liv, rastlös som jag är. Men det var skönt, och tydligen väldigt nödvändigt, för idag mår jag bättre! Börjar vid 7 imorgon, så blir lugnt ikväll, om jag inte fick med mig Annette upp till baren förstås.. lite ös kanske?





lugn in my ass!

Det här med att slappna av är inte riktigt min grej. Tror jag gillar det innerst inne, på något twisted jävla vis.. Igår efter jobbet så kollade jag på Inception med Simone och Cissi! Riktigt bra film! Väldigt invecklad, lite lagom sådär, coola effekter osv! Och slutet.. ahha så roligt alla bara "ahmen.. ååååaaau!!" höhö!

Idag har jag slitit på Konsum mellan 7-16 så jag är trött som en röv, as usual! Ikväll har Ellinor grillkväll, vilket är skitroligt för då samlas en massa gamla klasskompisar! Men vi skulle tydligen bli 25 pers, och så många var vi INTE på mellanstadiet vill jag lova, så det blir några andra antar jag! Efter det blir det hängkväll med film, behöver jag! Nu ska jag göra mig fin.. så. Hej då.


andas in, och andas ut.

Det är nog det som gäller för mig. Jobbar 6 dagar denna veckan, och måste slappna av.

Det är inte alkholen som gör dig bakfull, det är morgondagen!

Hejåhå! Svaret på vart jag jobbar är... (trumvirvel), KOOOOONSUM!! Jag sitter i en grön skjorta, eller så kånkar jag en massa tunga bananlådor! Helt okej, jobbar bara som en häst just nu så lite trött på att är jag, men det är ett jobb, och det är skitbra!! Right?

Igår vart det fest, och jag var så jävla trött så jag nästan mådde illa. Drack en flaska vin, sen var jag pigg. Maja var även i Växjö så roligt och träffa dig min käre vän, plus massa andra goooa gubbar! Sov gott gjorde jag också konstigt nog, lite seg i bollen idag bara.. och hör och häpna, börjar jobba vid 17! Så, byebye babys!







fikarast

sitter på jobbet och kan knappt hålla ögonen öppna, det är inte mänskligt att jobba till 22, sen börja 7 dan efter. kahblä! Och när jag står där i lungnan ro och packar upp en massa bröd, och kände för att släppa lite väder, för jag trodde jag vart helt ensam, visade sig att jag inte var det. Dagen börjar ju bra iaf!! Ikväll blir det fest för en gångs skull, med min fina Josefine, med vin, höhöhöhö!! så lättroad och trött... heja mig!!

what what in the but(t)?

Jag har nämnt innan att jag har väldigt svårt för att svettas. Jag kan sitta i en bastu och kanske att det kommer ett par svettdroppar i pannan, men ingen flod liksom! Nu har jag nyligen kommit hem från ett zumbapass! Fyifanåsatanihelvetesskit vad jag svettades! Nu efteråt känner man sig ren på något sett, svettats ut alla äckliga celler i kroppen (även känner jag mig ren för att jag har duschat, antar jag...). Men innan duschen hade jag rövsvett över hela kroppen, och fråga mig inte hur. Gör ju inte livet bättre att man lät som en kåt åsna, för man är så otränad. JaJa! Jag sitter i soffan nu och planerar att inte flytta på mig på hela jävla kvällen! Jag börjar inte förrens vid 15 imorgon så jag kan nog sova till 14 om jag känner för det, härrrrligt!! Medans alla man känner är på TheArkkonserten, som jag inte är väldigt ledsen över att missar, sitter jag här och gottar mig med en fet macka! mhm!


fuck you.

efter att ha varit uppe till kl 5 på morgonen sen sovit i ca 3 timmar, så är min hjärna uppenbarligen inte i sitt skarpaste sinne när jag ställer mitt glas i handfatet på toaletten. inte heller blir jag gladare av att jag slutade jobba för 30min sen och ska börja vid 7 imorgon. tack och godnatt för mig!!!

I´m having such a purple day!

Dan blev lång igår av någon anledning, spontant och sånt som jag är dålig på! Mötte upp FinaJosefine i stan, men under dem 20 minuterna jag var på stan innan hon kom hann jag shoppa för 800.. bla en jättesnygg klänning på HM! Det finns ju vissa anledningar till varför jag inte ska gå i klädaffärer.. gjort är gjort! Vi hade en helmysig dag, som vanligt! Det roligaste var nog när Josefine skulle prova en kjol, och så hör jag hur hon utbrister i omklädningsrummet (eller jag såg det på henne, för jag vart med henne där inne), att det var något konstigt i kjolen.. som visade sig vara ett par shorts. Tror jag kissade ner mig lite där! Satt vid sjön gjorde vi också, himla mysigt!

När jag sen kom hem på kvällen tänkte jag dega i soffan med en massa chips, men tog istället på mig träningskläderna och gick en runda, förbi hotellet. Visade sig vara standup, jag gick in och kollade läget.. slutade med att jag sitter i baren till halv två, sen går hem. Käkade lite chips då med, va fan trodde ni?





chips byggde denna kropp

Efter middagen igår (som förresten var Kinamat, plus att syster min, som är 30, fick visa leg när hon skulle beställa vin till maten!?!?), åkte vi hem och spelade GinRummy, vilket är förbannat roligt, om man är grym, och jag var bäst.. eller så hade jag en jävla tur iaf! Klockan blev väldigt mycket, och jag kom på vid 3tiden ungefär att jag hade varit vaken i över 20 timmar, med tanke på att jag hade börjat jobba kl7. Så det var skönt att gå och lägga sig vill jag lova!

Min söndag har jag spenderat med syster min, och nu tvättar jag och har mig.. slinker väl ner ett chips då och då. Det är ju för fan söndag, vad ska man annars göra? Det är ju skitbra träning och tvätta. Iaf för mig, för jag gör det så jävla sällan så tvättkorgen känns som en korg full med stenar! Och medans tvätten tvättar sig själv i tvättmaskinen kan man ju sitta ta och en massa kort med sin webcam (som jag fortfarande tycker är skitrolig, för det är så hajjtäck att ha en bärbar dator!!).



RSS 2.0