snörvel

Jag kollade igenom min blogg och undrade vad som hände förra december.. hör och häpna, jag var förkyld då också! Ligger nerbäddad i min säng, med Kan Jang, vitlöksbröd och clementiner. Igår drack jag te med honung, ingefära och gurkmeja för det skulle tydligen vara bra... men var det gott? Nä. Jag är även mätt som en galning sen igår, då Elin Maja och jag åt på Akropolis. Gaaalet gott! Men idag ska jag iaf kurera mig, basta lite senare ska ja göra också, kanske man svettas ut alla äckliga bakterier eller så blir jag ännu sjukare. Fler tips som botar en hypokondrikers förkylning?



jag trodde alla hade sina garderober på golvet..

könsdiskriminering

Killar klagar på oss tjejer när det gäller att ta lång tid på sig i badrummet och att vi klagar under vår menstrationscykel. Well hello!! För det första, så vill vi med största sannolikhet se snygga ut för er! Vill ni att vi ska komma ur duschen och se ut som en skata? Fine! Och angående vår mens.. jaaaa, det är ett äckligt ord och vi går antingen runt med en blöja i en vecka, eller stoppar upp ett minifår i vårt framliv, men har ni äggstockar? Vet ni hur det känns när det börjar tvinga fram lite blod som ska pumpas ut genom vår.. ja? Ne just det!

Jag är inte alls arg. Jag hade bara inget annat att säga. Hejdå!


underhållande tröja


Får jag slänga ut julgranen nu?

Hujeda mig! Sikken dag. Vaknar upp svettig och dan bredvid Maja i hennes säng. Det är väldigt varmt i rummet, elementet är i full gång och fönstret gick ej att öppna. Varmt. Gårdagen vart väldigt rolig, fylld med dans och stoj! Blev lite afterwork för min del- på vägen in bytte jag om, sminkade mig och festade lite (se väldigt lite)! Galet mycket folk ute som vanligt, så man blir sönderträngd vart man än gick. När jag sedan kom hem från staden, seg i bollen och beredd på att pilla i navelen och äta chips, ringer min chef i lite smått panik och undrar om jag kan jobba NU! Ehjahavadmenardumeddetvarfördå? Han hade satt upp sig själv på schemat och glömt det. Inte mig emot, jag hade ändå inget att göra. Mot jobbet! Så nu sitter jag här hemma, med halsont, kli i öronen och helt jävla dryg. Dock med en påse chips och lite tzatsiki bredvid mig. MUMS!  (om ni tycker att inlägget är väldigt osammanhängande kan det bero på att det var jag som skrev det.)



Finns det några snälla som är med barn här?

Jag har tänkt på en sak. När det gäller maten man äter (vanligtvis) på ett julbord. Ägg, skinka, köttbullar, prinskorv och janssons frestelse. När det gäller mig själv, äter jag tex bara ägg till frukost. Köttbullar brukar jag bara äta om jag gör dem själv (gigantiska köttbullar enligt Elin!), och prinskorv tycker jag inte ens om! Men helt plötsligt, när det är Julafton.. då ska man äta alla dem här grejerna SAMTIDIGT, och det är tom gott. Skitkonstigt.

Anlände till mormor i snöyran, syster min hade fått skotta sig fram till dörren! Dem hade synd nog inte fått tag på någon gran att smycka, så jag ritade en lite hastigt med dem 4 pennorna mormor hittade! Tomte har jag även agerat idag, och som sagt ätit en himla massa mat, fika, gröt och godis. Dock ej mätt, wierd! Imorgon ska jag jobba, sen festa aaawoho!







Konsten att smycka ett träd

Idag har min dag i största delar bestått av att sitta i kassan och se snygg ut i en tomteluva. Inte mig emot! För en gångs skull känner jag liiiiiiite julkänslor. Hade ju vart konstigt annars när alla kommer och handlar i panik det sista som behövs! Och jag sitter där och bara ler, när små barn är överlyckliga och gamla tanter ojar sig om att alla sjuttielva barnbarnen ska komma! Makes me happy. Vi har precis smyckat vårt träd här hemma i matsalen (yes, vi har en matsal, det ni)! Pappa och jag är det alltid som håller i det, och syster tycker alltid att vi översmyckar det. Är du inte med får du skylla dig själv, nananana! Trött som en galning är jag nu, men det blir nog lite spelkväll ikväll med lite alkohol inblandat. Jag får väl säga som alla andra.. GOD JÄVLA JUL! Hejdå.




degpepparkaka

Jag har inte haft julkänsla överhuvudtaget dem senaste åren. Inget jag har funderat så mycket över, men nu kände jag att jag ville ha det. Frågade Elin vad hon och Martin hade för julmat hemma.. Ja, två ägg hade hon att bjussa på. Så jag köpte med mig, mer ägg, prinskorvar, köttbullar, majonäs, potatissallad, tomater och skinka (som jag glömde någonstans jävla skit, min älskade julskinkapålägg)! Nja, får väl erkänna att fast jag åt skitgod julmat, och lyssnade på massa julmusik samt bakade pepparkakor känner jag fortfarande ingen julkänsla. Tråkiga röv!

Blev en lång frösen dag på stan sen med, för Mattiasplutten är hemma nu över julen, och då måste man ju springa runt och köpa sista julklapparna och snacka loss! Imorgon ska jag jobba förresten.. tror ni det är några som kommer handla på Konsum?? Nääää....







Halleluja Halleluja

Lycka lycka lycka! Jag och Simone har precis bokat (nästan) hela tjottahejtit till att se "Hagmans Konditori" i Göteborg, nu i februari! I lööööve it!! För er som har missat att jag älskar Galenskaparna Aftershave.. ja, det är ju ert problem. Ni andra förstår min lycka. Awwwiiiie!! Boende, biljett och tåg för lite mer än tusenlappen, jähävligt billigt! Ännu gladare blev jag när mamma sa att det kunde bli min julklapp. Ne jag är så lycklig.. jag måste.. jag måste.. CHIIIIPS!!! Nu nu nu!
 

Jag och Simone är glada som fan, då vi tog en öl med "Roy och Roger" i april i år!

sprit, pepparkakspapper och lite till mig.

Jag tar en paus i mitt slå-in-julklappar-med-mitt-fina-nya-papper-jag-köpte-idag-fast-jag-inte-orkar-just-nu. Jag och Anette drog en runda till stan och skulle handla bl.a juleklappar, några fina saker till oss själva och alkoholhaltiga drycker. Ja, för i år, på nyår (framförallt), ska det vara alkohol i mitt förebannade vin! Inget alkholfritt för mig, jag vill vakna upp bakis och illamående! Sådäså!


vi var i stort behov av en vagn för vi hade handlat sååå många julklappar..


det blidde pepparkakstuket i år. alltså med pappret. några riktiga också iof. kanske.

118 100

Jag skickade nyss ett sms till 118 100 som löd såhär: Hur stor chans har jag att bli ihop med Jake Gyllenhall?
Svaret blev såhär: Chansen att du ska bli ihop med Jake Gyllenhall är för tillfället kanske inte allt för stor. Rykterna säger att han har börjat träffa Taylor Swift. Men om du har tålamod så kan du antingen vänta tills det kanske tar slut mellan dem eller så får du välja en kille i din närhet.

1: Vem i helvete är Taylor Swift?
2: Taylor Swift är skitful (jävligt snygg).
3: Fan.

Ne nu jävlar

Träffade min FinaJosefine igår, och nu jävlar har vi planer! Planer som ska bli av, som.. kommer bli kanonkalasbra!! Tågluffa genom Ryssland, hoppa av i Kina en sväng, sen flyga vidare till Thailand! Jag är skiträdd, men om jag inte gör detta nu kommer det aldrig bli av, kan jag lova. Jävla bortskämda mammagris som man är..

Sov hos Elin och Martin inatt igen, och vi kollade på en av dem bästa filmerna ever! En prins  i New York. I lööööve it! Här får ni mitt favoritklipp i hela filmen (plus att jag ser ut så när jag precis har duschat)!


monster

Jag gick upp vid 10.30 idag! För mig är det sjukt tidigt, eller som Maja uttryckte sig "mitt i natten". Jag har verkligen vänt på dygnet totalt, så var väl lika bra att få sova i 5 timmar, så jag är trött tills ikväll, om jag inte råkar ta en tupplur nu då.. Anledningen till att jag höll mig vaken så jävla sent (tidigt), är att filmen Monster gick på televisonen inatt. Jag FATTAR inte hur man kan få en så vacker människa, som Charlize Theron att bli så.. ful, hemsk, grotesk? Vad finns det mer för ord? Sjukt bra film iaf, och hemsk. Och sann också tydligen!


rumpa

jag vaknade vid 14. jag åt lite snabbt, sen tog jag bussen till stan. jag dansade bollywood. jag har en nerv klämd i mina ena skinka, den till vänster. jag har ont. jag ska äta chips. jag är nerbäddad. jag mår bra!




Rosanna aka Guds flickvän

I söndags (på LuciaMovieNight) så fick jag medverka i en mycket intressant tolkning av hur Gud och Satan blev ovänner, vilket inte visas här dock. Utan dem blev ovänner för att Satan raggade på Guds flickvän eller hur det nu var. Här är iaf fortsättningen på det hela. Henke är det som håller i att och jag är då Guds flickvän. Ja, ni får bestämma själva, är jag kass eller cool? Snygg är jag iaf. I mina blommiga brallor!! Och framförallt var det hysteriskt roligt!


Slakta Lucia

Vilken otrolig seg dag! Blir galen! Trött, illamående och nästan som att vara bakfull.. och allt bara för att man var uppe hela natten sen sov ett par timmar mitt på dan? Hur tönt!? Varken mormor eller min gammelmoster kunde komma idag, så blev päronen och systra mi som firade med tårta och hela köret! Sista Hiphopklassen idag med.. Fika kaka och saft! NU ÄR JAG 22 ÅR GAMMAL,SE UPP. HÄR KOMMER TANTEN!




Happy birthday to meeee!

Mitt huvud är inte i sitt rätta sinneslag, då jag varit vaken i snart 20 timmar, och ska bli firad av släkten om ungefär 5 timmar! Borde jag sova? Bra fråga. Jag är iaf speedad. Som fan!


redan när jag fyllde 18 visste jag att stort och lockigt var det rätta för mig! 


Tomorrow tomorrow I love you, tomorrow



Helgen i korthet har bestått av en halvkonstig utgång på fredagen och en helmysig filmkväll igår! Gick och la mig vid 5 imorse, och vaknade nyligen.. you heard me! För inatt är det LuciaMovieNiiiight!  Och för er som inte vet vad det är, är det en slags Luciavaka med bio hela natten lång. Tom filmer som inte ens haft premiär än! Det börjar vid 23.59 (hm), och slutar runt 7 på morgonen. Och då fyller även jag ååår (haaaalleluja). 22årig gammal tant blir man. Men innan allt det här roliga ska jag jobba till 22.. fan, jag är trött redan nu.

In to the boende

Har jag överhuvudtaget nämnt att jag varit inneboende hos Elin och Martin? Har ni kanske lagt märke till det genom alla härliga bilder och knasiga videos? Well, så är fallet iaf. And I love it. Det är skönt att slippa mina (älskade) päron, och skönt att ha nära till stan! Martin är som en lillebror och Elin min fru.. ?


Bankbudet blev budist



När jag sitter här svettig och dan (sen ungefär 6 timmar tillbaka för jag har inte duschat sen efter
HipHopen, och brist på bilder), så lägger jag upp det här klippet med Claes Eriksson. Hjärtat av GalenskaparnaAftershave. Gubben som jag ville skulle bli julvärd på Julafton. Min Gud. My Hero. Claes. Listen and learn, my friends. Mm. Eller jag menar.. Bbbbb!

Fake it, ´til you make it.


Pitt i pannan!


Gammal som gatan, men lika jävla bra för det!

för att kompensera det förra inlägget..


GladPannkaka



Det här med att vara nybliven singel suger ganska rejält. Men om ett tag så är det väl roligt att kunna göra vad fan jag vill. Hoppas jag. En del av mina vänner tycker att jag ska gå med i såna här dejtingsajter som bla HappyPanncake.. och jag tänker att eftersom I dont give a crap för tillfället, hade jag likaväl kunnat visa den här bilden. Jag menar, vem tackar nej till den här bruden?

en objuden jäst i magen

Elin och jag bakade lussekatter idag! Hälften av degen hamnade i min mage. Strax efteråt såg jag höggravid ut och fick knäppa upp byxorna. Det kunde vart lite mer saffran i, men ack så gott det var ändå!!



Martin lyckas alltid filma när jag och Elin ska vara fina, glada och osminkade på kort.. Why??

åååh vad jättemysig solen är



Det är jag som botar den deprimerade snyggingen. Hon mår mycket bättre nu sedan hon fått ansiktsmask och chips och grejer. Vi har inte hånglat med jätteägg sedan april förra året, men att lägga upp den här känns som ett logiskt steg i läkningsprocessen. Aaah.. fast nä. AH!

ungefär så här känner jag mig idag


RSS 2.0