Finns det några snälla som är med barn här?

Jag har tänkt på en sak. När det gäller maten man äter (vanligtvis) på ett julbord. Ägg, skinka, köttbullar, prinskorv och janssons frestelse. När det gäller mig själv, äter jag tex bara ägg till frukost. Köttbullar brukar jag bara äta om jag gör dem själv (gigantiska köttbullar enligt Elin!), och prinskorv tycker jag inte ens om! Men helt plötsligt, när det är Julafton.. då ska man äta alla dem här grejerna SAMTIDIGT, och det är tom gott. Skitkonstigt.

Anlände till mormor i snöyran, syster min hade fått skotta sig fram till dörren! Dem hade synd nog inte fått tag på någon gran att smycka, så jag ritade en lite hastigt med dem 4 pennorna mormor hittade! Tomte har jag även agerat idag, och som sagt ätit en himla massa mat, fika, gröt och godis. Dock ej mätt, wierd! Imorgon ska jag jobba, sen festa aaawoho!







Kommentarer
Postat av: elin har ordet

Hohoo mysigt det ser ut! Yaretta är en interngrej mellan syrran och mig, ett missförstånd om mitt namn en gång när vi hängde i typ turkiet eller tunisien nångång på någon semester back in the days! heheh :D

2010-12-25 @ 01:11:19
URL: http://elinhartonen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg!

2010-12-25 @ 19:46:03
URL: http://paulineart.blogg.se/
Postat av: Aline

det har du faktiskt rätt i!



Hoppas du hade en fin jul :)

2010-12-25 @ 23:46:05
URL: http://alinescloset.blogg.se/
Postat av: Caroline

Mysigt!

2011-01-04 @ 20:51:09
URL: http://letterlovet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0