O to the tippat

När jag slutade vid kl 22 igår så hade jag förbeställt en vitlökshamburgare på Sportbaren, och den va god.. och jag stank sen, men det gjorde visst inget, tyckte Fanny och Adrian, puh vilken tur, jag hade ju tänkt hångla med dem hela kvällen liksom! Glasbaren var bokad så vi fick inte vara där.. hmpf! Då kommer det " O to the tippat", vi gick till pizzerian i Kosta! Jag har aaaaaaaldrig varit där på en lördag och festat, jag har knappt suttit där och ätit pizza! Adrian hade vart där ett par ggr sa han, men jag och Fanny kände oss lite borttappade, men det sket vi fullständigt i och dansade och hade oss iaf. Träffade även på Ellinor, som kommit hem efter 14 månader i Australien, min käre granne är hemma igen! Jobbar 17-22 idag med, söndagar= tråkigt och lugnt!





att sova alldeles för länge..

.. en lördag är bara mänskligt! Vaknade vid tio och hade ont i huvudet men kände mig pigg. Vad händer då? Jo jag somnar och vaknar nu, va bra! Lyckad kväll igår, typiskt att jag och Josefine ska prata å prata å prata hela tiden när vi måste skynda som att tex handlat mat, laga den osv. Vilket gjorde att vår tidsplan blev lite sen, men gjorde visst inget. Det var ganska lite folk ute, och jag minns en del grejer iaf. Börjar jobba vid 17...






Oooohlala

Mamma är i Växjö nu och hämtar NöjesNytt och ska lämna det till mig när jag sitter på Konsum, just nu har jag lunch! Men jag såg att dem hade lagt upp bilden på hemsidan så jag snodde den och lägger upp den nu! Satan va nöjd jag är!! Vad tycker ni?


Å de då va

Hemkommen från dansen å de då va, och vi vart bara 2 pers! Hm.. det är ju iåf sportlov men kom igen alla skolungdomar, klart man vill dansa på ledigheten också? Ja, det vart kul iaf, Emelie sa att jag står fel med fötterna så jag kan få problem med knäna så jag ska tydligen börja tänka på det nu! Imorgon gott folk är jag på framsidan av NöjesNytt och jag är nervös.. Ingen kommer ju tro på att det är jag. Ser ju inte ut som jag. Det är för snyggt för   att vara jag. Och ändå är det... jag. Festa imorgon med Fina Josefine!


Jag tyar inte mer nu

Denna förbannade hosta. Innan var jag bara snurrig, krasslig osv osv. Sen när det försvann, då kom hostan. Pest eller kolera? Och vaknade precis gjorde jag också. Inte så konstigt eftersom jag kom hem vid 4 inatt.. Jag blev lite halvt inbjuden/kom oinbjuden till hotellet nu efter stängning där dem skulle göra egen pasta och säga hejdåå till några som jobbat där, och lilla jag fick vara med! Himlans trevligt måste jag säga, och lite tråkigt AstridLindgren spel på det! Vet inte hur jag ska lyckas börja jobba kl 8 imorgon, det är det bara Gudarna som vet! Strax in till stan och fixa luggen lite, den är för lång! Sen dansa jazzzzzzzzz!!

Today is wednesday

Jag drömde en helknasig dröm inatt. Jag ser bloggen som en dagbok, men just denna drömmen kan jag nog inte skriva helt öppet om. Nej, det handlar inte om snusk.. Det handlar om en person, som.. Ja, ne skitsamma så nu har jag berättat det haha. Fan va onödigt! Jag känner mig fortfarande varm som en ugn i pannan sen har jag knappt 37,5 i temp, jag fattar inte? Planerar att basta idag iaf, svettas ut lite bakterier och vara pigg som en gris imorgon då jag har jazz! På fredag ska det firas, framsidan here I come!

Bild från Smålandsposten, ca 1 år sen.

 


Jag har på mig mammas gamla rosa overall, pappas stövlar och mätte upp till 60cm snö!



Het

Jag är såå het så het, kan ingen svalka mig! Kllade tempen, men jag hade bara 37,5.. Huh?! Jag funderar på att gå ut och rulla mig i snön, det har verkligen lagt sig lager på lager här på vår tomt, och jag fick sån lust att ta på mig en stor overoll och gå ut och se hur djupt det är.. Bra idé? Säkert inte, men roligt som satan! Jag har inget vettigt att ta kort på idag, förutom en massa snö och det har vi sett nog av tycker jag. Så jag tänkte göra ett litet regn av gamla bilder, sånt som jag kan sitta en hel dag och kolla igenom!


Fotomama.se

Jag har inte den blekaste aning om hur man länkar.. Hur gör man? Fotomama.se aka Martina har iaf skrivit ett väldigt fint och långt inlägg om mig! Jag blev jätteglad när jag läste det inlägget, och jag hoppas verkligen hon vill ha med mig fler ggr, som modell!

Vaknade och hade så förbannat ont i halsen, kunde knappt svälja! Jag började självklart tänka någonting med halsmandlarna, halsfluss osv osv malde i huvudet på mig. Åkte till vårdcentralen och kollade upp skiten men det visade sig vara vanligt virus som går över av sig självt.. har haft det i nästan en månad nu! Kan det aldrig ta slut??! Doktorn sa iaf att jag skulle "leva mitt liv".. Hm, vad menas med det egentligen? Rulla sig i snön?

bilden snodde jag av Martina, jag och Stephanie!

Sverige-Finland?

Jag kan inte bry mig mindre än vad jag redan gör när det gäller OS, jag tycker det är meningslöst. Jag kom precis hem, hade glömt nyckel så jag fick ringa hem och be pappa komma ner och öppna. Lilla pappa kommer ner yrvaken med en HejaSverige tröja på sig. Han ville inte slösa tid med det imorgon sa han, det var ju onödigt. Och han hejjar ju lika mkt på Sverige innan som efter, tydligen inte fan vet jag.. Jag ska iaf sova gott imorrn, och INTE gå upp vid kl 6. såädåsås!

Aj äm lugn nu


jag är blek, smal, oversize grön skjorta och dålig hårdag! and I like iiiiit......

told ya!

jag förvarnade åtminstone mig själv om att jag inte skulle kunna sova. sitter här med täppt näsa och vet inte om jag vill sova eller om jag ska snyta mig och äta chips? sitter även och funderar över min lugg.. den känns lite lång, men det är ganska snyggt/slarvigt  att slänga den lite åt sidan.. och så undrar jag varför det blir smulor i sängen från alla chips FAST jag har täcket över? det är skitkonstigt. nu somnade jag!


lugg för längesen. 3,5 år sen för att vara exakt.

Hej, mitt namn är Rosanna..

..och jag är hypokondriker. Blev inte mkt jobbande för min del idag, har haft hjärtklappningar från och till sen ett par dar tillbaka, och när jag började jobba så blev jag snurrig och började halvt hyperventliera. Det är tur att en sån som jag (hypokondriker) har så pass goa arbetskamrater, så pappa hämtade upp mig, åkte direkt in till akutmottagningen i Växjö och kollade EKG = sätta massa äckliga sugproppar på mina bara bröst samt mina fotleder. Det visade självklart ingenting farligt, men det var skönt att höra det från någon som vet att det inte ÄR farligt. Så nu sitter jag återigen hemma, ska kolla film och försöka slappna av nu hade jag tänkt. Meeen med tanke på att jag sov till 16 idag så tror jag inte jag kommer sömna i första taget iaf. Tackförmig!

jahaja..

Det är inte alls ångestframkallande att vakna nu, och börja jobba om en timme.. Hm. Ska jag prioritera att duscha eller äta mat? Vara snygg i håret eller borsta tänderna? Om jag skyndar mig kanske jag hinner allt? Jalla Jalla!

bättre

Jaha, bara för att jag mår bättre och tänkte träffa min fina vän Josefine, så hade hon bestämt annat för jag sa igår att jag inte kunde/orkade! Karma om nått, höhö. Sitter här med en halvfesljummen soppa nu och har tom sminkat mig.. känns lite onödigt men va fan jag har gått utan smink i 2 dagar nu, kände för att snygga till att. Så det blir ännu en lugn kväll, och imorrn kväll ska jag jobba, hej and hå! Vad ska alla andra göra?


att få till luggen lika snyggt utan en frisör vid namn Stephanie i närheten är inte lätt..

jasså?

Nu har jag fått höra att jag liknar Catherine Zeta-Jones när hon är med i Chicago och Kate Perry, and I blame the hair big time! Inte gör det mig någonting, både dessa fruntimmer är sketsnygga x 7! Eller hur? Men om jag håller med om liknelsen.. njaaa.


Yes!

Ohyyeeeeah, jag kommer pryda NöjesNytt framsida nästa fredag, Martina skickade ett mail till mig!! Fan va glad jag blev, jag hoppade runt lite här hemma, vilket inte var så bra för jag blev anfådd och började hosta. Så, lugna ner dig nu Rosanna.. aaandas.

Kort och charmig

kraxikruxikraxikraxikrax! Så låter min hals ungefär.. börjar tröttna på att kolla på film nu om jag ska vara ärlig. Jag är en väldigt rastlös person, jag brukar få panik av att sitta stilla i mer än 2 timmar, så långa biofilmer är inte riktigt min grej. Jag hade halvt planerat att ha lite maraton idag med Simone, kolla igenom trilogin med Back to the future!!! (älskar Michael J, Fox) men jag fick dissa det pga att jag aldrig blir frisk.. Kahblä!! Har ju jazz idag också, men tror ni jag kan gå på den?! Ne just det..



ser ni hur kort och charmig han är? han får gärna snyta min näsa!

Saker att göra när man är sjuk:

Sova
Låta pappa hämta vatten och alvedon till mig
Gå runt i mjukisbyxor och ingen bh, utan att någon tycker man är konstig
Äta chips och kolla på Biggest Loser

fler förslag?

sick

Godmorgon skulle vara att ljuga, så jag säger bara morgon. Nu har min förkylning brutit ut riktigt ordentligt, vilket är bra... på något konstigt sett för då kan den gå över snabbare! Jag är inte lika fin i håret idag, kan jag erkänna. Står åt alla håll och kanter. Och utan smink är jag också. Men pappa säger att jag är söt iaf. Får väl lita på det! Idag ska jag kurera mig som bara den, med c-vitamin, vitlök, alvedon, nässpray och film! Bli frisk Rosanna...

NöjesNytt

Back from da tooown! Vaknade upp och kraxade fram ett godmorgon till pappa. Men det struntade jag blanka fan i, för idag skulle jag vara modell, och ack så roligt det var! Satt och blev tillpiffad i håret först, sen sminkad! Skönt att bli lite bortskämd, som jag aldrig är annars..... host. Fotografering gick kanon, fotografen (Martina) var superhärlig och rolig, och bilderna blev så jäkla snygga, inte ofta jag själv tycker jag är döläcker vill jag lova! Men dem var tydligen så pass snygga (!) att Martina ville ha mig på framsidan av NöjesNytt!! Hon kunde inte lova till 100% men om det blir så... håhååhhå va glader jag kommer vara!! Supernöjd är jag med denna dag, förutom att jag har känt mig halvkrasslig hela dan, hade nog ett däng av feber där ett tag också! Så det blir kurera kurera kurera resten av veckan, punkt slut! Lite bilder innan jag bäddar ner mig..
Tack för dessa två underbara dagarna, Stephanie!!





nytt hår för i år

Nu har jag en helt ny frisyr, skönt med lite omväxling. Fast jag är ju snygg i vadsomhelst så skitsamma.. höhöhöhö! Skippade dansen idag också, min hals är ju helt fackd ap! Träffade Tora på bussen så fick skjuts änna till Konsum, där pappa fick hämta mig! Haft ont i brösten/magen hela dan igår, jag vet inte varför? Idag äre efterbild!




fångad av en stoooooormviiiiiiiiiiind


Tora gillar gröna bananas, ooohyeah!

förkylnings-skit

nu är jag trött på denna skiten! Jag vet inte hur länge jag varit förkyld, men nu har jag precis ätit en klyfta med vitlök, rå!! Jag har ätit c-vitamin, jag har gurglat någon konstig orange sörja! Jag har köpt vitamintabletter för 400kr för förbättrat immunförsvar! Snälla gör mig frisk, jag är så trött på att inte kunna träna och andas genom näsan!

nyvaken och dan

Hej, godmorgon, glad alla stjärtas dag osv osv! Det blev utgång igår igen, hm jag som skulle vila och bli frisk. Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag har förbannat ont i halsen idag, så min alla hjärtans dag ska bestå av att vara hemma själv och vila rösten! Och äta lite chips.. låter som en kanondag, enligt mig! Vad gör alla andra stjärtar idag, hånglar?

Fredag


Sophie fick med mig på stan! Automaten snodde 25kr av oss!! We noo like!!


Sophie tyckte jag liknade en tomte i denna jackan, ååhååååhååå!!





Lördag


Förfest hemma hos Stefan denna dag!



blev lite galen olaglig åkning till nästa fest!


Skakis men inte bakis

Jag vet inte hur någonting blir ikväll för allt ändras hela tiden, haha! Jag mår bättre nu, men jag får lite flashbacks ibland! Sophie är den jag har ringt flest ggr idag! Nu ska jag kolla tågtider mot Växjö, föröska göra mig så pass snygg som möjligt utan att skrämma livet ur någon för jag glömde min sminkväska hos Sophie! Haveanicenight

fy fan

kom precis hem. Sophie och jag hade varit i stan och festat, dock nyktert. När vi nu skulle köra hem så sladdade vi mitt på stora vägen mellan Växjö och Hovmantorp. Jag vet inte om vi snurrade 2-3 varv, och sen bara tvärbromsade. Aldrig varit så rädd. Först skrek vi, sen skrattade vi. Sen började jag skaka och gråta, och Sophie kom i chock. Sitter hemma och nu och bara.. fy fan va hemskt. Kör försiktigt, jag säger bara det. fy fan..

attans bananer

jag har lust att rulla mig i snön i bikini. jag har lust att bara skrika så högt jag bara kan. jag önskar jag kunde gå på ett riktigt svettigt jävla gympapass och sen sitta i poolen och softa. men nä, jag är förkyld, då är det tydligen inte så bra att göra alla dessa sakerna.

Tuva ringde precis (Tuva har varit med förut när jag varit med i tidningen), och frågade om jag ville vara modell nu på måndag, dom ska göra ett bröllopsrepotage! Klart som korvspad att jag vill det, men på måndag+tisdag ska jag vara modell för Stephanie! Så det gick inte, fan va ledsen jag blir!


tummen ner för att jag inte kan vara med i bröllopsrepotaget!


tummen upp för att det ska bli så jävla kul att fixa håret och vara med i NöjesNytt!

sol = kåt?

sitter vid datorn och har igång nyheterna i bakgrunden. Dem sa precis att det är rekord i barnafödande i Göteborg nu i början av året, för i april förra året var det en värmebölja där.. och då blev tydligen alla jättekåta (dom uttryckte sig nog inte så..), men va trevligt. jag ska nog flytta till varmare länder. denna kylan är ju faktiskt inget vidare.

take me out

Det blev yoga igår, och inga muffins. Var skönt att sträcka lite på sig, även om yogaläraren kanske kunde böja sig framåt liiiiite liiiiite längre ner än mig. Var även på bio efteråt, jag skulle äntligen se Avatar! Alla fina miljöer, alla effekter alla pratat om, personligheterna, språket... Den var väl bra. Jag tyckte djungeln påminde om Djungel-George, jag hade inte fattat deras språk om det inte var för den svenska texten. Och vad var grejen med stringen, och deras smala midjor? För mig var den inte så mkt mer speciell än någon annan sciencefiction/drama/romantik.. bla bla film! Och det sa jag även efter filmen, och då var det en tjej som sa högt (och tittade på mig..) "Jag HATAR när inte folk kan vara nöjda.. JAG tyckte den va bra iaf". Snacka dissad, höhö! Ajja, jag är nästan aldrig som alla andra, det var en bra film helt enkelt, men inte mindblowing som alla snackar om. Tänker inte se den en gång till. Inte på bio iaf!

Vår katt (Sotis) brukar alltid sitta i fönstret och titta, och sen börja jama som en galning när han vill ut! Och jag har tjuvkikat på honom senaste tiden, och när man släpper ut honom så ser man en katt från grannens tomt, som sitter och väntar vid vägen på honom. Sen springer dem iväg tillsammans in i skogen och.. gör något. Så pluttigt!

yoga eller muffins?

Börjar denna snöiga dag med att släppa mig upp ur sängen vid 8, för att senare sitta och frysa häcken av mig i mammas bil påväg till Vårdcentralen. Min mage gillar inte mig alls, har den aldrig gjort.. och jag tycker inte om den så hemskt mycket tillbaka. Så vi pratade om IBS (irreterande någonting vad det betyder jag vet inte..), osv osv bla bla, så så skulle jag gå och ta blodprov, vilket jag har sådan himla fobi för (nr2 är ballonger.. fyfan för ballonger!!). Me jag skulle visst vara på fastande mage, men jag hade ju ätit ett helt ägg så det gick ju inte, tusan... Kom hem med allt blod i armarna. Skönt.

Jag gick runt på Outleten tidigare, och jag vet inte hur jag lyckas men jag hittar alltid någonting jag vill ha. Det går som i perioder, samma med mitt festbehov. Har inte festat på länge nu, me det ändras nog denna helgen, om jag får som jag vill! Iaf, ibland shoppar jag inte alls på.. flera dagar (host), sen ibland hela ti'n, så även idag! Klänning (Fröken Söt) och ett par skor. JAG VET, jag har för mkt skor. Men passar dem så köp dem, sa någon till mig. Tyckte det lät vettigt. (klänning 299 :- och skor 199:- )

Har förresten ett dilemma.. Antingen går jag på yoga ikväll, för jag känner mig lat, stel och lite.. tjock. Eller så bakar jag muffins och äter upp dem och känner mig ännu tjockare. Vad göra? Båda? Nääääää..





Vitlöksbröd

Precis tryckt i mig vitlöksbröd, jordgubbar (som var helt okej) och physalis! Jag vet jag vet.. jag kommer äta chips senare iaf, men man kan ju låtsas vara nyttig innan ändå...

Det var jättekul att träffa Stephanie innan! Det var säkert 1,5-2 år sen vi sågs, men det märktes inte, vi pratade på som om det var igår vi sågs! Vi var ute och festade varenda jävla fredag ett par månader i sträck, för längesen! Fan va roligt vi hade! Bestämde redan när vi ska ha nästa utekväll;) Det var inte Metro jag skulle vara med i utan NöjesNytt! (my bad!). Vi bestämde att jag skulle få lite röda toner i håret, klippa av lite på längden, sen en skitsnygg sminkning på det! Kommer bli kanooooooooon!!!


jag och Stephanie för nästan 3 år sen, redo för party!

Far, jag kan inte få upp min kokosnöt

Kollade precis klart på Mitt liv som hund. Den är så jäkla bra den filmen. Idag är jag sjuk, igen, fortfarande.. jag vet inte vad. Halsen är lite knasig och jag är täppt i näsan! Men jag ska om cirkus en timme åka in till Växjö. Ska vara hårmodell för min käre vän Stephanie jag inte träffat på evigheter! Hon jobbar som frisör, och hennes jobb skulle tydligen göra något repotage eller liknande för tidningen Metro! Skitroligt, klart jag ställer upp! Dock har jag iiiiiingen aning om vad hon ska göra med mitt hår.. Jag sa bara att jag vägrade bli blond, annars vad som helst! Hm.. Fotona ska tas nästa vecka iaf, spännande! Har ju street ikväll sen också, får se hur jag mår! Tar med mig kläder iaf, men det är så förbaskat tråkigt att sitta och titta på.. yeye!

Dolph..

...hette han visst. Inte Robert som jag trodde. Tecken på hur jävla dåligt programmet var, eller hur dålig koll jag har? Jajja, jag är hemma i lilla sketna Kosta nu iaf. Mamma ska laga någon korvgryta, och mina fingrar är vita, för jag fryser så förjordat! Mkt trevlig helg, pappa blev lite (se mkt..) lullig igår, höhö och vi spelade Gin Rummy, skitroligt kortspel! Försökte lära syrran Facebook också, det gick ju bra! Elina?






hur funkar syrrans lås egentligen? Skulle skriva efternamn och krångla.. Famljen Smart!

ah ah ah ah

Nu befinner jag mig hos syrran i Jönköping, och hela familjen (mamma, pappa, syster, bror och jag), sitter framför Melodifestivalen... men det enda vi gör är att klaga på hur fula alla är, och att han Robert eller vad han heter är dryg. Vi sitter och dricker samtidigt iaf, det hjälper.. plus att vi har chips!! Trevlig kväll!!

Old school

Vi har en låda som är överproppad med gamla grejer, i köket! Pappa bestämde sig för att kolla igenom den idag, och jag ville självklart hänga på! Ja, det fanns bl.a...




1: Finfin pickadoll från High Chaparall!
2: En sån där som hoppar ner för trappan... ?
3: Tamagotchi!!!
4: Om man vill vara alv fanns det öron till detta.
5: Ett par finfina glasögon!
6: En superbra pruttkudde.
7: Ett kassetband med Bra Låtar.. enligt mig.
8: Ett skitgammalt medlemskort från Konsum!

Iväg och jobba på Konsum mellan 14-22!! Jag vill festa:( Pissa ute!

Wooops..

.. jag råkade äte lite chips idag med. Fast det var faktiskt bara en sån liten 30gramare! Varför gör man ens så små påsar? Den är ju slut på 0,5 minuter.. damn! Precis hemkommen från dansen, som jag gick tidigare ifrån för min hals är helt fucked up! Ska kurera mig med vitlöksbröd, smörpopcorn och äpplejuice.. mhm!


Fanny är funny och snäll! (och tydligen jätteglad för att jag var där, ser ni??)


jag ser galen ut i mina gröna (alldeles för tajta) byxor, men ack så kul det är med jazz!

Happyland..

..är den enda låten jag lyssnar på just nu, med Amanda Jenssen, asbra.. jö! Idag fyller som sagt min käre gamle-get syster 30år, och då vill hon såklart skaffa en Ansiktsbok, som jag då ska skapa åt henne.. muuhahahhaa!!! Ska å fika hos Fanny senare, hon jobbr i Rondellen, som cafét så vackert kallas! Senare in och dansa jazzjazzjazz!! Tackförmig

twentysomethingwomen

Min kära syster fyller 30 år imorgon! Vi pratade i telefon för en stund sen..

Jag: Vet du att idag är sista dagen som både du och jag är i 20årsåldern? Hööhöö!
Syrran: Vadå.. fyller du också 30 imån?


Är det syrran som är 20åringströg, eller var jag bara 20åringsotydlig? Jag menade självklart att det är sista dagen vi var 20åringar samtidigt! Dah!

lila&tacos

In och träffa lilla Simone på stan, sen blev det helt plötsligt tacos hemma hos Stefan, och Sophie kom också dit! Så det var jag med dem 3 S:en ännu en gång!! Kollade på Cocktail med Tom Cruise, som by the way var ASHET i den filmen! Jag som alltid tyckt han har varit jätteful? vad har hänt?? har såklart köpt en jacka idag med.. REA!



snyyyyyygg va?? sänkt från 800:- till 200:- på Monki! Jag var ju helt enkelt tvungen...

shake your pom pom

Jag är väldigt skrockfull, jag trodde att eftersom jag skrev att jag skulle träffa Josefine idag, så skulle det inte bli så, men det blev de;) Åh, kramkalajs! Jag har såklart handlat en massa kläder idag, vad annars göra liksom? Och även haft en underbar streetlektion, dock var jag seg idag.. jävla nackspärr/halsspärr... halsont, kahblä!! Golf.





aaaaaaaah, denna ställning går även att stretcha med/på/till.. jag vet inte.


Fina Josefine, Eldiga Emma och Mysiga Maja;) hahaha å fy fan va jag är påhittig...

mååhååndaahaa

jag ska med bussen om 1,5 timme. jag sitter i pyjamas, jag har inte ätit någonting, inte packat min väska med träningskläder, jag har fortfarande "halsspärr" och jag känner mig lite sjuk. Låter som en bra start på dagen, inte sant? Men idag ska jag träffa FINA JOSEFINE!! Inget ska stoppa mig från det, så jävla många ggr det har gått åt skogen med våra planer, så struntar jag i om jag ska behöva gå in till Växjö! Here I coooome!!


Jag och Josefine, helt galen partykväll i oktober!

RSS 2.0