Halsspärr?

Vem har inte haft nackspärr i sina dagar? Det är ju sjukt jobbigt, eller hur? Men jag tror jag har lyckats med snäppet värre, eller åtminstone snäppet knasigare, halsspärr!! Kan man ens ha det? Det gör förtvivlat ont på vänster sida om halsen (och inte ont I halsen, som förkyld, utan.. ja, ni fattar....?) Det är jättejobbigt, jag har precis bastat för att jag skulle värma upp det, jag har tagit zon, jag har tagit alvedon och nu sitter jag med en jävla halsduk inomhus! Vad göra? Blir knäpp.. Och vad får jag reda på nu, när det är för sent? Att Martin jävla Stenmarck har varit i Kosta hela helgen. Dessa snygga män..


jag kan också vara snygg, ibland.. Men 52,5 kilo hårspray i håret och 43 lager smink!

Wraaaouuurr



  1. Vad fan gör han i kalla äckliga Sverige?
  2. Varför är han så jävla het, fast han är närmare 50?!
  3. Varför i hela fridens namn är han inte hemma hos mig?

som en hitlermustach

Godkväll. Blä. Jag klev upp vid kl 6.15 idag. Jag var piggare än jag trodde, vaknade självklart kl 3 och kl 4, men när man kliver upp ur sin varma säng och ut i -16 grader så vart jag ännu piggare. Plus att jag skulle in i kylen direkt på morgonen och plocka upp varor. Jag tål inte kyla. Jag blir stel, jag hade ingen känsel i mina händer. Men stotl efter 11 timmars jobb, I did it! Men bara för att jag gick upp kl 6 idag, tror ni jag är trött nu? hahahahahahaha .. Jag kommer vara uppe till minst kl 3 iaf, det är jag bergis på!

Jag skulle egentligen gått ut med Sophie idag, men hennes kära pojkvän skulle överraska henne i efterskott,  å hennes födelsdags vägnar, så det blev inget med det, tyvärr! Så jag hörde av mig till Fanny, för hon skulle sova i Kosta så då tänkte vi glasbaren. Nehe då ska hela baren vara bokad av en massa fina herrar i kostym.. (kommer inte ihåg vad det var dem jobbade med...), så vi har suttit hemma hos mig och snackat en massa, mkt trevligt det också! Händer nu då?


Jag och Fanny för 2 år sen.. Nej det är inte läppstift, det är Baccardi.

Horn

jag börjar få ett horn i pannan, och med det vill jag alltså säga en stor jävla jättefinne rakt i pannan. Precis vad jag önskade mig, tack!! Precis hemkommen från jazzen, terminens första lektion! Och det är alltid lika roligt, as usual! Imorgon ska jag börja jobba vid 7.. that's right.. Jag, Rosanna Erlandsson som brukar sova till 12, ska alltså upp vid 6, för att jobba till kl 18! Åh fy i satan vad jag kommer vara pigg och gla, kom och handla flera ggr om för fan! Nu ska jag sova* så jag orkar med morgondagen, ska ju festa med Sophie imorgon, oooh yeas!

*kolla televisionen fram till kl 2.

Ineffektiv

När han gör det han ska göra så tar det så långt tid att han inte hinner med det han också skulle gjort, och då blir det som han också skulle gjort följande till ogjort. Och eftersom det trotsallt är gjort hör ihop med det som är ogjort och inte går att använda, om inte det som blir ogjort också blir gjort, så kan man säga att det blir mindre gjort när han gör det han gör än om han inte gjort nånting alls.

Hem ljuva hem..

Tillbaka från en jävla seg biltur genom detta snökaos! Allt har gått bra hos min kära syster, vi har flyttat nästn allt från den gamla lägenheten till den nya, och vi har tom firat med semlor idag. Grädde+Rosanna=osant! Nu vill jag ha mat. Tackåhej


minns ni min jättebanan? ja, det märks ju att syrran nöjer sig med mindre..


Elina agerar städtant och torkar upp all snö som vi drog in..


Härliga "cafét-fönsterbänk-med-3-olika-sorters-pallar,- för-det-var-det-enda-vi-hade"

Morgonruffs har guld i mun


man kan inte alltid vara vacker.

Ska iväg till Jönköping om cirkus 2 timmar, med pappa! Vi ska hjälpa min kära syster att flytta till en lägenhet som ligger ett par kilometer bort. Sen ska vi se Avatar, tror vi är dem sista som ser den? Och jag kan ju säga att jag har väldigt höga förväntingar, alla säger ju att den är skitbra! Nu ska jag försöka göra mig snygg. PISS AOUT

Shake that ass

Tillbaka från dansen! Det är änna rrroligt att dansa alltså! Jag kommer dit och mår apa, lite illa lite sjuk lite allting. Jag dansar, jag lever jag andas och mår bra!! Fan, älskar dans. Så mycket skratt, och det är så roligt och man blir snygg och vältränad! Me like


jag, Maja och Anna!

fett eller bebis?

helt slut. det tog lång tid att äta den där banen alltså. jag gick och la mig kl 6 idag på morgonen. Det här med att vända på dygnet verkar gå himla bra för mig. I blame the banana! Idag börjar streeten, men jag mår (som vanligt när jag ska göra något roligt) inte bra, så vet inte hur jag ska göra! Om jag åker dit och sitter bredvid så blir det att jag dansar ändå! What to do, what to do? Bli frisk kanske? Jaaaaa, bra idé Rosanna!

jag vet vad jag ska göra ikväll


äta banan.

det kallas för bakis

Nämen gomorron! Satan va trevlig kväll det var igår, Sophie bjöd på både 3rätters och vin, plus att vi fick skjuts in till stan! Tyvärr kunde inte Simone följa med ut, men hon var med på middagen iaf! Så det var jag och dem 3 S:en, Sophie, Simone och Sandra!! Dansade rumpa på Grace, och hade skettrevligt! Hittade en 100lapp, höhö! Ikväll ska jag jobba på Konsum, sen sticker jag direkt och festar med Thomas, wooohoo!!








en busschaufför

när jag tog bussen till Lessebo innan, så stannar chaffisen helt plötsligt bussen (jag sitter helt själv på bussen), och springer in på systemet. Ja, busschaffisar ska väl också få roa sig! Efter jobbet, hoppas jag!

Jag går i 9an...F



Simone tipsade mig om denna mini-serien och den är ju skitrolig!Nu är det säkert jag som är jättesen och alla har säkert sett den redan, men det skiter jag i! Kolla på att bara.

Ska snart börja fixa mig lite, ska som sagt till Sophie idag och fira henne, hon fyller systembolaget på tisdag, så idag är det fest för hela slanten!! Händer för er andra idag?

Huh?

Militärer.. även om dem inte ens är snygga, så är dem snygga bara för att dem är militärer. Varför? Himla konstigt, och himla störigt! Suck...

jag trodde det var lördag idag?

När man har svårt att somna i tid, försvinner även förmågan att veta vilken dag det är. Jag trodde det var lördag idag, vilket är väldigt konstigt, för då hade vi festat hos Sophie igår, och det borde jag ha kommit ihåg. Kan man tycka. Men så var inte fallet, det är torsdag, och jag ska jobba kväll! 4-timmars pass är inte så farligt, och jag gör inget vettigt om kvällarna iaf! Somnade förresten way to sent inatt, nötskal, och blev väckt av Simone vid kl 9, som då bestämde sig för att ringa och väcka mig med 1timmes långt samtal. I don't mind! Äta lite, duscha lite och sen äta igen innan jag ska hoppa i den gröna skjortan, dem gråa byxorna och jobba!

Itsy bitsy spider



Har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder och filmer. Jag ser ju helt galen ut. Men denna filmen gillade jag! Minst 4år sen måste det vara. Alice (min brorsdotter) sitter i mitt knä, är ca 1,5år, och ska lära sig Imse Vimse Spindel. Hon är skitgrym!! Go Alice!

"jag minns när jag var ung.."


Mattias och jag!

Kollar igenom bilder från min student.. det är 2,5 jävla år sen jag tog studenten! va fan har tiden tagit vägen, och vad fan har jag gjort med mitt liv? Inget vettigt iaf! Attans.

treningsverk

Satan i gatan vilken träningsvärk jag har i ryggen+magen! Jag och Erika vart som sagt på quigong/yoga.. jag vet inte ens hur det stavas!! men jobbigt var det iaf, fy fan! plus att jag har tydligen alldeles för klena magmuskler enligt läraren, så när vi skulle göra magövningar, kunde inte jag hålla ner min svank i golvet, vilket inte var bra? Vi bastade och badade i bubbelpoolen sen efteråt iaf.. sketaskönt!

Har förresten ringt som fan här hemma idag? Jag är hemma själv för pappa är iväg och mamma jobbar, så när det började ringa stod jag i duschen, och tänkte att "Du får väl ringa upp sen då..." Och det ringer. och ringer. och ringer. och ringer... och ringer! säkert 17-18 signaler! Vem fan ringer så länge? Jag brukar ge upp efter 5 signaler! Nu har det ringt 2 olika personer som vill ha tag i mamma, inom loppet av 3 min! Get a life..
Ska jag snacka om att skaffa ett liv. Jag sitter och googlar snygga killar.. Hm.


Jens Lapidus, författaren till Snabba cash! Hur snygg är inte han då??

Jake Gyllenhaal

Alla snackar om Josh Hartnett, Orlando Bloom, han i Twilight.. men jag har ögonen för en annan. Jake Gyllenhaal!! Varför snackar ingen om honom?? Han är ju hetare än hetast! Jag älskar honom i Donnie Darko bl.a! åh, snälla Jake kom hit, jag känner mig så ensam! Jag kan bli din alldeles egna groupie. I promise I'll be kind...


nyårslöfte 1 och 2

Jag tänkte precis "Damn, jag har inte ätit chips(1) på hela veckan, fan va duktig jag är!" Sen kom jag på att det är tisdag, tidig eftermiddag. Jajja, det är ju bättre än inget iaf. Idag ska jag träna(2) med Erika, vi tränade faktiskt väldigt duktig innan det blev jullov... varje tisdag, plus att jag hade dans 2 ggr i veckan! Dansen börjar nu igen på måndag, så jag tänkte jag skulle förbereda min kropp lite så den inte blir allt för chockad av rörelse att den strejkar och blir som en pöl på golvet. Heja Rosanna, friskt humör!

Okej, jag erkänner.


jag råkade äta en semla.

onödig

Pappa kom in kl 10.30 och sa Kl är 10.30. Jag klev upp vid 12. det hälpte inte att jag bara hade sovit 3 timmar där, eller obekvämt där osv osv bla bla etc. Jag kan tydligen vara vaken i 37 timmar utan att bli trött. Kom nyligen hem från Emma, lånade en massa filmer av henne, bl.a Twilight jag bara sett EN gång innan. Hatar ni mig för det? Tycker inte han Robert är så snygg heller. Hatar ni mig ännu mer? Gick hem i denna kyla utan mössa så nu har jag förtvivlat ont i öronen. Nu ska jag äta lax med potäter!

Hej du livliga dag.

Two timing touch and broken bones

Sitter och fnissar för mig själv, för nu har jag Fem fina föreställningar, hihih!! Galenskaparna AfterShave är klassisk asbra humor som jag tycker alla ska lägga en extra minut på att försöka tycka om, om man inte redan gör det! Nog om det... alltså nu!

Idag sov vi (alltså jag) till kl 12, sen stack vi till Ikea för Elina skulle shoppa lite grjer till nya lägenheten. Det blev en ny klocka. Vojvoj vilken storhandling det blev... Jag var ju bara tvungen att gå in i köpcentrumet som låg precis bredvid och hittade dem coolaste skorna jag någonsin har ägt (ja jag köpte dem, självklart!) Precis i min smak och stil! Tråkigt och segt inlägg då jag suttit i bilen i 2,5timme och bara vill duscha......




fan va jag ville ha den här fåtöljen.


chips och motorsågar

Nja, jag mådde inget vidare när jag vaknade vid 9. Jag vet i fan om jag var bakis... eller om det var för mina 3 timmars sömn, men fan vilken huvudvärk. Det var nästan så pappa fick bära mig ut i bilen, hade dock en kudde med mig så jag sov hela vägen! I Jönköping hos syster nu som sagt, jag och farsan. Vi har precis vart ute och ätit och nu ska vi kolla på Motorsågsmassakern... åååh jag älskar äckliga blodiga filmer, mohahhaha!! Drick för två om ni ska festa!

Överskrift

Vet du om man tar alla sladdar som kopplar samman internet i hela världen, och så rullar man dem till en stor boll, vet du hur stor boll det skulle bli? En jättestor boll.

Kom hem nyss. Ska upp vid 9 och åka till Jönköping. Mening och lägga sig? Näääääää!!




1 år

Sov till 12.23 idag.. Bra Rosanna, keep up the good work! Idag är det precis 1 år sen jag började blogga, för den som är intresserad! Kommer ihåg att jag och Elin pratade om att det var så töntigt att säga grattis till sin blogg!;) Så här såg mitt första inlägg ut iaf:

Jaha, första dagen, inlägget, skrivningen.. första bloggen!! Omg..Ja, jag har varit hos Specialistläkargruppen (smygreklam) idag.. Visade sig att jag hade medaljongsjukan då ja =p En sjukdom som inte smittar och går över av sig självt.. kostade 700 kr för att höra henne säga detta.. bra där! A har iaf ringar på halva kroppen, dvs magen och ryggen! Kliar som ****  !!!Lägger inte in någon bild idag för jag vet inte riktigt hur man gör.. ska kolla runt nu lite, hoppas ni tycker jag är en spännande person som ni vill fortsätta kolla in ;) Tja


Kommer ihåg den där medaljongsjukan väl, såg väldigt äckligt ut och var förbannat jobbigt! Var uppe på outleten precis med min ömma moder, och köpte lite örhängen, och eftersom jag inte har hål så måste jag köpa såna clips, som det heter, tror jag? Att jag inte tänkt på det alla mina år som örhängefattig! Ett tag funderade jag på såna där rosa stjärnor som är som klistermärken, men det var ingen annan som höll med mig om den idén. Var nog lika bra. Köpte i vilket fall två par nu som var jättefina, plus något konstigt diadem mamma ville att jag skulle ha till sommaren. Kunde ju inte säga emot. Ikväller är det Glasbaren som ska få lite Rosanna-love, tillsammans med Emelie! LIKE





Dårfinkar och dönickar

Idag klev jag upp vid 8.30..... jag. var. trött. Skulle slava 3 timmar på Konsum för chefen skulle iväg och besiktiga sin bil, sen när han kom tillbaka (2min innan jag skulle till min buss) sa jag "Vilken timing!" "Ja jag är lika precis som en skokartong!" Huh??! Vad fan menade han med det? Träffade i vilket fall Simoooone på stan och käkade finfina kinamaten, sen åkte vi upp till Stefans nya lägenhet han har köpt här i Växjö, mkt fin får jag säga! Vi kollade in Dårfinkar och dönickar, som Simone fick av mig bara för att jag är så jävla snäll! Remember den serien? Så jävla bra är det, fick ju tom se en liten 12årings snopp, aldrig fel, hahahahaha!! Jag är så jävla trött så det finns inte, jag ska som vanligt kolla in Sexandthecity innan jag slocknar!  Åh va skönt.. sooova!                                                          "He had an as like two scoops of pecan butter icecream!"



Fem Fina Föreställningar

Ställde kl på 9.30 (vilket betyder att jag gick upp vid 10), vilket kändes som en fet hjärnskakning eftersom jag är van vid att sova till 12-13! Åkte in till stan med Emma, och skulle först och främst färga håret! Så mörkt it is, men blir nog ljusare till sommaren, annars ser jag blek ut fast jag faktiskt har lite färg... äh, vem försöker jag lura. Jag är blek året om! Shoppade runt, sen gick vi in på Hemmakväll, och jag frågade om dem inte hade Fem Fina Föreställningar (med Galenskaparna Aftershave, givetvis!!) , men dem hade tyvärr inte det, och jag såg lite ledsen ut och sa fan också, och började gå från kassan! Men då säger han "Fast om du verkligen vill ha den..." Den meningen gillade jag!! Så sa han att han kunde snacka med en polare som jobbar med film i Göteborg (om det var Hemmakväll, vetifan?), och så tog han mitt nr och skulle höra av sig! Sen ringde han på bussen hem och sa att den skulle komma om ett par dagar.. Jag behövde knappt vifta på mina lååånga ögonfransar, det gick ju så bra iaf;) Kanske va mitt nya hår?




ett misslyckat försök till en hoppbild.

tand-kött

I söndags fick jag en konstigt känsla i mitt tandkött. Det liksom.. kliar, men ändå inte. Och det känns som om tänderna ska ramla av, samtidigt som .. fan, det är jobbigt okej?? Har fått lite städat, lite jobbsökande, lite laga mat, lite basta.. och nu, MYCKET chips!

gaderoben på golvet



Weeeheeej jag vaknade nu.. jävla nageltrång! Idag ska det vara en fixardag har jag bestämt mig för. Jag ska städa mitt rum som har halva min gaderob på golvet, och jag ska även söka jobb!! Under tiden ska jag lyssna på Spotify (som jag skaffade igår.. ) Jag veeet att det är såå 2009 (?) men bättre sent än aldrig??!!  äh.. jag är seg, jag vet.

Aj som @%!!½§'^

Om jag är uppe tidigt? Nej jag har knappt sovit! Jag har fått nageltrång, bara sådär random under natten. Och det gör ont. Förbannat jäääkla ont. Jag gick precis in till pappa i ett desperat försök att hjälpa mig från denna smärta! vad säger han då? Jo: "Nageltrång? Det får man väl bara när man fryser?" jaha.. senaste gången jag kollade (se HADE nageltrång), var det när nageln liksom växer in i tån! Sen sa han "Mamma ska upp tidigt, så JAG måste sova.." Sen när måste man sympatisova? Aj som @%!!½§'^

Star Trek

Precis kommit hem från Emma. Försökte tänka på vägen hem "Jag har ju tjatat om att jag vill ha snö, så man kan åka pulka och ha det mysigt, det är ju inte så dumt". Men när man knappt kan gå hem för det är liksom, lös snö över hård snö och jag halkade, och jag frös och.. Ne, jävla snö! Gå och smält med dig.

Emma bjöd på en god (se nyttig) sallad som bestod av (självfallet) sallad, tomat, skinka, champinjoner och lyckligtvis är vi båda laktosfjantar så hon hade laktosfri salladsost, mmmhm! Vitlöksbröd på detta med, och det stank härligt sen! (Kom ihåg det, ät aldrig vitlök ensam i ett sällskap!) Vi kollade även på Star Trek (filmen), och jag har inte sett serien innan, och det hade inte Emma heller men hon fattade visst allting iaf, haha! Det var en bra film, lagom action för min smak! Sitter här och funderar på om jag ska sova? Nää jag kollar SexAndTheCity boxern istället!



kommer ni ihåg dem här roliga fåglarna som kunde balansera på allt? Woho LYCKA!

hår-trött



Vaknade alldeles för sent och känner mig allmänt deppig idag! Därför har jag en fråga.. Vad fan ska jag göra med mitt hår? Just nu är det typ.. nånstans mellan råttfärgat och tråkigt brunt, med lite konstigt utväxt? Jag vill färga det! Och jag har varit väldigt bestämd att jag ska ha mörkt! Men när jag ser mitt ljusa hår jag hade i somras kan jag inte bestämma mig.. bestäm åt mig! Jag sitter här och väntar.. chopp chopp!

snow and sunday

Idag var det inte superdupermegalugnt som det brukar vara på söndagar, men det var ju ingen stormvind heller. Jag satt och suktade efter chips hela kvällen, och en efter en kom det kunder och handlade just det: CHIPS! Men för att vara lite annorlunda mot alla andra köpte jag popcorn istället med mig hem, kommer ångra mig big time! Maja har förresten taggat mig på en del bilder på Facebook, från i fredags, och dem är inte vackra. Men kan bjuda på en, bara för att vara snäll liksom. Me like dessa ostballz!


Har han fastnat i vinkelvolten?



Har sovit väldigt dåligt inatt. Orkar inte skriva en hel roman här, så jag lägger ut lite humor istället! Ska iväg och jobba vid 17, men innan dess ska jag hämta mina skor jag glömde hos Majas syrra i fredags (självklart, jag glömmar alltid grejor!!) Nötskal.

Melon eller chips?

Kom precis hem från jobbet! Det var en familj som såg sådär superdupermeganyttiga ut, och dem handlade bara ekologiskt osv osv.. Sen kommer dottern och bara "Mamma kan inte jag få köpa denna honungsmelonen, snääälla?!" "Ja men du har väl redan en ananas hemma?" Okej, vanliga barn hade sagt Snälla kan inte jag få köpa den godiset eller den colan bla bla bla.. Vad fan var det för knasunge? Medans jag satt och dreglade över mina chips, som låg hemma och väntade på mig, kommer en unge och tjatar om en melon!! Kände mig lite tjock för en minut, sen struntade jag i det och åt en godisbit.

hangover

sdkfhweorvhnyqiew38u2p48ewicuwe!! Så mår jag idag ungefär, men va fan, det får det vara värt! Förfestade hos Majas syrra (Emelie) igår, spelade sanning eller konka, vilket var skitroligt! Fick skjuts ner till stan sen, vilket var väldigt skönt för det var svinkallt ute! På Grace hängde vi resten av kvällen och det vart superdupertrevligt, sjäälvklart! Det som är mindre trevligt är att jag ska jobba ikväll, verkligen inte på humör, men det brukar ändra sig när jag väl sitter i kassan, tro det eller ej! Börjar inte förrens vid 17 så har ju lite tid på mig att slöa! Ska försöka få pappa att vilja laga tacos till mig nu..



Maja fick konka, vilken rumpa tilltalar dig mest? (min är längt till vänster..) Tycker ni?





60 grader

Precis utkliven från bastun! Åååh va skönt det är att kunna svettas. Går jag utanför dörren får jag urinvägsinfektion direkt, så väldigt skönt att kunna värma upp händerna och resten av kroppen lite! Ikväll är det fest, och jag har dubbelkollat ett par ggr att det verkligen är alkohol i det här vinet.. och det är det! Påminn mig om det så jag slipper kolla igen.. Och kläder tills ikväll, några förslag? Jag vill vara sexiiiiii!!

sorg

Back from Grimslöv! Haft en kanontrevlig dag med Amanda idag:) och lite sorglig också.. såklart. Lyssnade på deppmusik, och försökte komma in i en sorglig stämmning, lyckades delvis. Fick dock en skrattattack och det var ju inte bra! Hade som sagt tema sorg och även sårbarhet! Sminkade mig jättesnyggt, sen förstörde vi det genom att skvätta massa vatten, plus att jag fick en massa smink i ögat så jag började "gråta" så det blev väldigt äkta! Jättenöjd blev jag med bilderna, hoppas jag Amanda också blev;)


Foto:Amanda Fransson

Peek-A-Boo

Jag vaknade för en halvtimme sen. Alltså vid 12. Kom igeeeeen. Ska som sagt till Grimslöv idag och bli fotad av Amanda, ska bli skitroligt! Vi ska fota känslor den här gången, vilket jag tror kommer bli svårt. Dom (få) gångerna jag har blivit fotad har det varit för kläder eller hår, och då ska man ju vanligtvis se glad ut, men nu ska jag vara sorgsen och övergiven (har jag för mig det var?). Ska bli spännande, utkletat smink och tänka på sina gamla olyckliga kärlekar, så blir det nog bra. Får se om jag kan ta mig till Grimslöv när det har kommit så förbannat mycket snö? Wish me luck, anyway!


Hårmodell för min underbara vän Sandra, för cirkus 2 år sen! "Naken i en lövhög"

..och där med basta!

Precis kollat klart på Vingar av glas. Åååååh va Alexander Skarsgård är H-E-T i den filmen. Grrrrr! Dock var jag 12 år när filmen kom ut. Tänkte man på killars kroppar då?

Fick förslag om att man ska basta när man är sjuk, samt få frisk luft. Därför vädrare jag mitt rum (lat röv) och självklart, bastade jag! Vi har som sagt en bastu nere i källaren som pappa har byggt själv (alltså minst 4 män), och det var väldigt skönt att svettas lite och kunna andas genom näsan igen! Imorgon ska jag ta en liten tripp till Grimslöv, av alla ställen! Träffa fina Josefine och hennes vän Amanda och fota lite! Skitroligt :)


Strike a pose!

prosit

Hur blir man av med en förkylning egentligen? Jag har ätit alvedon, jag har använt alldeles för mkt nässpray. Jag har ätit en massa vitlök och c-vitaminer. HJÄLP MIG!

Shopaholic

Kläder, skor give meee mooore! Jag har inte varit och shoppat i Växjö på, jag vet inte hur länge, fan va skönt det var hihi. Skulle vänta på Maja i cirkus 1,5 timme.. jag kände hur suget steg, jag kunde inte hålla mig längre. Jag shoppade. För ett antal hundralappar.. men det var faktiskt rea och då får man shoppa! Var förresten en jätterolig/härlig kvinna/tant på Åhléns som började prata med mig om en kalender hon tittade i, med bilder från 50talet! "Jaaa, titta här är en bild från det berömda målet Sverige gjorde 1958, det kanske inte du vet någon om? Jag minns det så väl, jag var där med pappa.. åh vilka minnen!" Störtskön tant, fler såna som bara börjar snacka utan vidare!




ett par jättekonstiga men totalt coola skor jag bara ville ha! R.E.A <---

Mossan



Jag är medveten om att klockan är 2 på natten.. Men jag råkade somna mellan 21-23 cirkus så jag är pigg som attan. Bra Rosanna, vänd på dygnet totalt.. eller sov hur fan du vill! Jag vill bara dela med mig av Galenskaparna. Det finns inga bättre, and I mean it! Detta klippet är en av många favoriter, and I loooove it! "Lasse titta va jag hitta, ett älghorn. Han har nog bytt den mot en basker,tro ja!" Godnatt

Kärleksfeber

Jag som hade tänkt vara duktig och lägga mig när jag kom hem från Mattias igår, tror ni jag lyckades? Svaret är uppenbart. Jag fastnade framför teven! Jag såg nämligen att "Kärleksfeber" skulle visas på 3an mellan 01-03.. såklart den jäkla tiden av alla jäkla tider! Och det allra dummaste är att jag har den hemma på film.. (dock på vhs så kunde faktiskt likagärna kolla på den på teve!!). Mycket bra film, se den! Cher, Winona Ryder och Christina Ricci är med! Var ju som sagt slut vid 3, och då funderade jag en microsekund om jag skulle kolla på hockeyn, men ångrade mig lika snabbt! Jag skulle faktiskt upp vid 7 idag och jag hörde att Sverige förlorade iaf så det spelade kvitta!

Har förresten sett att en del bloggar har skrivit vad dom "stör sig på", och sen gjort en himla trevlig lista! Jag tänkte att jag också skulle vilja det, fast kom bara på en grej, just nu.. kommer säkert mer, tro mig! Here wo go:

När man sitter i kassan på Konsum så måste man slå in såkallade PLU-nummer på varor som inte har streckkod, som te.x apelsiner! Om jag nu har slagit in apelsiner, sen kommer det helt plötsligt en tandkrämstub, som väger lika mycket som apelsinerna.. så kommer det upp "Samma vikt som föregående vara" och jag måste trycka på F1, för att få bort denna text! Kan låta himla onödigt att bli sur över detta, och det tycker jag också! Men va fan har jag för nytta av att veta att apelsinerna väger lika mycket som tandkrämen??

Goodbye

Bloggar live från Mattias! Han och Sara sticker till Västerås imorgon, dit Sara ska flytta! Alla är fulla och jag är nykter. Tror det är mitt alkoholfria vin som gör att jag inte vill dricka längre.. haha ne!! NU ska jag hem snart iaf, upp och jobba vid 8 imorgon! Fick förresten trilogin med Back to the future av Simone!!! I födelsedagspresent;) Like it a lot, thank you honey!! Nu åkte jag hem, goodbye.

Frukost?

Pappa har låtit mjölken stå ute för den fick inte plats i kylskåpet, men tog lyckligtvis in den för två dagar sen. Tror ni den har tinat upp? Nej! Är jag fortfarande hunrgig? Ja!

Zebra Röd

Usch vilken tråkig kväll. Inget illa menat mot Roxanna, aboslut inte! Det var så lite folk ute, och dem som var ute var konstiga och tråkiga och dem körde samma låtar hela tiden och jag var nykter och förkyld.. Sen var jag den enda människan som skulle till Kosta med nattbussen, så satt och snackade lite skit med busschaffisen.. Han undrade bl.a varför vi tjejer går runt i tuuuunna tunna nylonstrumpbyxor, har höga klackar som fan, och korta kjoler, sen en fet jävla dunjacka på det ? Bra fråga, inte fan vet jag! Sitter här hemma och väntar på att min värmefilt ska bli varm, sen ska jag krypa ner och sooova!! Slänger in några random bilder nu också.. sexig zebra med röööda läppar! GODNATT





Huvudet är tungt

Som jag har funderat och grunnat över varför, jag inte var full på nyår? Och inte det minsta bakis dagen efter? Det med bakis-delen var ju förstås väldigt skönt, men full hade jag velat vara, litegrann iaf! Men då får jag svaret av Elin här nu.. Min ömma moder hade tydligen köpt ALKOHOLFRITT vin till mig, av misstag! Ska man skratta eller gråta? Jag väljer det förstnämnda, hahahahaha!!

Jag sitter som sagt här och har ont i huvudet och är fortfarande sjuk, men jag ska in till Roxanna sen och kolla lite SexAndTheCity och gå ut och dansa lite senare! Kommer det göra mig friskare? Nääää!!! Haha! Men jag tar igen det nästa vecka istället, säger vi..

Piff och... Pkff, så var det nog!



Nu när Elin har lärt mig hur man ska lägga in länkar från Youtube, måste jag utnyttja situationen av detta! Jag älskar Anders och Måns, och jag hoppas alla vet vilket det är? Med min konstiga humor, så är detta klippet skitroligt! För er andra.. se och lär!!

Walk of shame

Jag är inte bakis! Men jag vart inte full igår heller.. Vilket är mycket lustigt. Hm, jajja! Det var jättetrevligt igår, med buffé på Akropolis, till fest hos Elin och Martin, sen vidare till någon fest på Hovshaga, där alla var mycket yngre.. så jag var tydligen en gammal tant! Jag sov över hos Elin och Martin (tack!) och nu sitter jag här och hostar som en idiot.. Att gå till Hovshaga gjorde alltså inte min förkylning bättre. Hm, konstigt.. GOTT NYTT ÅR alla. Idag är det film+soffan som står på schemat! =)




Ja, har man lovat lägga upp en bild så har man.. Vafan Elin ;)


Sanna och jag, systrar? Många trodde det! Känner ju knappt varandra!

RSS 2.0