Kärleksfeber

Jag som hade tänkt vara duktig och lägga mig när jag kom hem från Mattias igår, tror ni jag lyckades? Svaret är uppenbart. Jag fastnade framför teven! Jag såg nämligen att "Kärleksfeber" skulle visas på 3an mellan 01-03.. såklart den jäkla tiden av alla jäkla tider! Och det allra dummaste är att jag har den hemma på film.. (dock på vhs så kunde faktiskt likagärna kolla på den på teve!!). Mycket bra film, se den! Cher, Winona Ryder och Christina Ricci är med! Var ju som sagt slut vid 3, och då funderade jag en microsekund om jag skulle kolla på hockeyn, men ångrade mig lika snabbt! Jag skulle faktiskt upp vid 7 idag och jag hörde att Sverige förlorade iaf så det spelade kvitta!

Har förresten sett att en del bloggar har skrivit vad dom "stör sig på", och sen gjort en himla trevlig lista! Jag tänkte att jag också skulle vilja det, fast kom bara på en grej, just nu.. kommer säkert mer, tro mig! Here wo go:

När man sitter i kassan på Konsum så måste man slå in såkallade PLU-nummer på varor som inte har streckkod, som te.x apelsiner! Om jag nu har slagit in apelsiner, sen kommer det helt plötsligt en tandkrämstub, som väger lika mycket som apelsinerna.. så kommer det upp "Samma vikt som föregående vara" och jag måste trycka på F1, för att få bort denna text! Kan låta himla onödigt att bli sur över detta, och det tycker jag också! Men va fan har jag för nytta av att veta att apelsinerna väger lika mycket som tandkrämen??

Kommentarer
Postat av: NinnzanLee -[FOTO & VARDAG]-

superläcker header

2010-01-04 @ 15:34:59
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Diana

Hej, allt bra?

Var gärna med i min "dagens blogg"-tävling. Puss

2010-01-04 @ 16:56:12
URL: http://dianam.blogg.se/
Postat av: angie

Hejhej! Kolla gärna in min blogg om styling osånt! Om du gillar den kan du nu följa den genom bloglovin' den länken hittar du på min blogg under "länkar"! =)

2010-01-04 @ 17:05:46
URL: http://stylings.blogg.se/
Postat av: Isabelle

snygg blogg<3

2010-01-04 @ 17:13:45
URL: http://sotttnos.blogg.se/
Postat av: elin

haha man kan ju bara älska när man hatar såna där löjliga grejer. jag är likadan. :D

2010-01-04 @ 20:23:08
URL: http://elinhartonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0