som en hitlermustach

Godkväll. Blä. Jag klev upp vid kl 6.15 idag. Jag var piggare än jag trodde, vaknade självklart kl 3 och kl 4, men när man kliver upp ur sin varma säng och ut i -16 grader så vart jag ännu piggare. Plus att jag skulle in i kylen direkt på morgonen och plocka upp varor. Jag tål inte kyla. Jag blir stel, jag hade ingen känsel i mina händer. Men stotl efter 11 timmars jobb, I did it! Men bara för att jag gick upp kl 6 idag, tror ni jag är trött nu? hahahahahahaha .. Jag kommer vara uppe till minst kl 3 iaf, det är jag bergis på!

Jag skulle egentligen gått ut med Sophie idag, men hennes kära pojkvän skulle överraska henne i efterskott,  å hennes födelsdags vägnar, så det blev inget med det, tyvärr! Så jag hörde av mig till Fanny, för hon skulle sova i Kosta så då tänkte vi glasbaren. Nehe då ska hela baren vara bokad av en massa fina herrar i kostym.. (kommer inte ihåg vad det var dem jobbade med...), så vi har suttit hemma hos mig och snackat en massa, mkt trevligt det också! Händer nu då?


Jag och Fanny för 2 år sen.. Nej det är inte läppstift, det är Baccardi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej,fin blogg!! hur är det med dig?

kram

2010-01-29 @ 23:33:45
URL: http://famousgirlz.blogg.se/
Postat av: ELSA

Hej, vill du få presentkort på nästan vilken butik som helst, helt gratis??? Bli medlem här: http://gratisbio.se/?RecruiterID=100135 =)

2010-01-30 @ 00:39:55
URL: http://elsaolofsson.blogg.se/
Postat av: Ida

haha man blir alltid så vacker när man dricker bacardi! :D

2010-01-31 @ 13:34:36
URL: http://idabackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0