Get som colur

Håhåjaja. Bästa bloggaren i världen är korad och it is meeeee. Bäst på att inte blogga då. Jaja. JAG HAR BOKAT BILJETT TILL EGYYYPTEN!!! På onsdag redan. Förstår ni hur spontant det är? Jag är inte spontan, jag hatar att vara spontan. Planera allt in i minsta detalj, helst. Men nu vart det en hyffsat billig biljett, och jag tog den. Inte träffat min kära syster på ett bra tag nu, och hon kommer inte hem förrens till jul, så det ska bli skönt! Egen lya har hon också, helt perfekt! SMILE

Fredagkvällen bestod av lite vin och Quiz från systemet som Cissi och Linnéa hade lyckats få eftersom dem hann visa leg innan dem frågade! Hade en liten pubrunda sen som var helt okej. Somnade som en stock när jag kom hem, och idag MÅSTE jag städa klart lägenheten för jag har som sagt flyttat hem igen (crap). Jag MÅSTE boka biljetter till "Köbenhavn Kastrup" eller vad det heter, för det är därifrån jag flyger. Jag kan inte danska. Jag MÅSTE även jobba idag mellan 17-22.. Så va fan sitter jag här för?...




How you doing?

Jo tack, jag har ätit en påse chips, sitter med datorn på magen och ska snart kolla på Grey´s Anatomy. Så mycket fel det är i den meningen. Inte fel som i att jag ljuger men.. dumt då! Äta chips.. hm, ja magen är ju bättre nu, men iaf.. Men jag måste ha chips, jag känner mig så tom annars, okej? Att datorn sitter på magen, är ju samma sak där.. va bra, min mage ska ju vila! Och Grey´s Anatomy.. Well hellåå jag är hypokondriker, jag kommer få för mig att min magkatarr är cancer istället, eller kanske blindtarmen!

Jag är uttråkad. Ont i magen. Osminkad.



Stand by me



Visst att originallåten är grymt vacker, men när Timon och Pumba gör det, blir det bra. Mycketmycket bra!

chill-afton

Vilken härlig dag. Det är snö, det tycker jag är mys. Jag har badat på spat, och det tycker jag är skönt. Jag har lagat mat med Roger och Lisa,(med lite rökskador...) och det tycker jag är gott. Jag sitter och kollar på SunesJul, medans Roger snarkar och Lisa läser tidning, och det tycker jag är kul! Härlig torsdag, very much indeed!




shululu

Okej, jag kan erkänna att igår visste jag inte säkert om det var magkatarr, men eftersom jag haft det innan så kände jag igen smärtan. Så idag åkte jag till vårdcentralen.. Han misstänkte tom att det kunde vara magsår, och för att få reda på det var han tvungen att köra upp ett finger, i en anatomisk lämplig öppning. Inte kul. Det visade sig vara magkatarr, och inte magsår (tack för det!). Nu ville han dock att jag skulle sjukskriva mig en vecka. Inte mig emot, jag behöver kanske en vecka med lugn och ro.. men jag HATAR HATAR att sätta folk i skiten på jobbet. Suck pust och stön. Fick med mig 3 olika sorts tabletter jag ska knapra på.. hej allihopa, Rosanna ska bli hööööög!!


okej jag fattar inte.. ska jag inte äta locket, eller tabletterna?

Suck

Jag har gått och fått magkatarr. Hela jävla dan igår låg jag och spydde och sov omvartannat. Min mage är inte glad. Eller rolig heller för den delen. Min mat består av kokta konstiga saker, och riskakor. Vet ni hur sugen jag är på chips? och typ.. pizza. Sen har jag glömt min kamera i Växjö också så inga bilder kan jag ladda över heller. Jaja, sluta waina Rosanna! Jag lägger upp lite mindre lyckade bilder från när jag och Dario fotade. Lite småkul faktiskt.


att kasta löv, gör så att jag behöver bajsa tror jag?


löv i fejset.

Jag är sämst, jag vet.

I know I know. Det är ungefär 5 dagars mellanrum mellan mina blogginlägg. Det händer så mycket annat omkring. Jag vill ge en tanke till min älskade vän Mattias, vars pappa har gått bort. Det är så jävla hemskt, och jag är så ledsen för han och hans familj skull. Stor stor kram!!!

Jag har blivit beroende av Sims3, jag har umgåtts, jag har jobbat etc etc. Idag har jag tex blivit fotad, änteligen. Det var alldeles för längesen, men idag tog Dario sitt pick och pack sen gick vi väl kanske 50 meter ifrån mig och ja, fotade. Jag skakade(frös) som en bakfull student, men vad gjorde det. Det var kul!





ibland får man bli lite bortskämd.

Jag har vänt på dygnet helt och hållet. Den här veckan har jag varit uppe till minst 3, och vaknat runt 12. Och vad gör jag när jag vaknar? Kollar på Grey's Anatomy. Köpte två säsonger för ett par dagar sen, och snart är dem slut. Jag kanske skulle skriva ett cv och söka lite jobb som jag hade planerat att göra den här veckan? blää! Och nu har Fredrik skaffat sims3 till mig också. Så nu kommer jag vara uppe till 4.. minst!!

Blev bjuden på 3rätters av mina päron idag på hotellet här i Kosta. Fredrik var självklart vår servitör och jag undrar om han smörade extra mycket för det var vi eller om han alltid är så..hum? Vildsvinet vet jag inte om det var min grej, såg ut som en konstig insterbandskorv och smakade.. annorlunda!  Men dovhjorten gillade jag, sen va det nån tjofräsförätt också, eller vad det hette. Mamma och jag tyckte det lät roligtiaf! Tänk att man kan ha så trevligt med sina (mina!) föräldrar! Nu väntar jag på att Fredrik ska sluta jobba så vi kan vara uppe till 3 och vakna 12 imorgon. hejrå!




pappa glömde sina glasögon..


min efterrätt bestod av en morotskaka (med rödbetor!) med någon skummad sak till och lite glass.


mamma åt ett bakat äpple, också med någon glass till I think?


pappa tog chokladsorbé (vilket paret bredvid sa högt och tydligt, "Det här ser ut som bajs!!"...


I love colour


I want a cinnamonbulle please.

Börjar dagen med att skämma bort min FinaFörkyldaFredrik. Snorig och dan som han är, kom jag förbi med vitlöksbröd, cvitaminbrustabletter, halstabletter och en hemmagjord kycklingsallad. Det var väl snällt? Dock inga pussar idag heller..

Träffade Stephanie en stund och tog en fika. Och dagen till ära åt jag självklart, inte bara en, utan TVÅ kanelbullar, awwii! Stephanie frågade om hon fick äta något annat, och sa till hon i kassan "Jag vill ha en kokosboll.. med kokos!" Höhöhöhöhöhöhööhöhöhöhöhöhö. Hade hiphop senare, och filmade denna gången! Det är jag som är het i den röda magtröjan! Jag är väl inte helt synkroniserad med dem andra, men vi är fanimig grymma iaf! sådäså.




sänk ljudet i förväg om du inte vill bli döv.


knas

Hur mycket jag än älskar kyssar, mys och gos, så klarar jag inte av att ens ge Fredrik en puss pga jag är så jävlans hypokondrisk. Men sen kan man ju inte klandra mig för han hostar och snorar och harklar upp en massa.. Ne, nu vet ni vad jag gör om dagarna. Försöker låta bli att pussa Fredrik. Gulligt va?

Thank God It's Friiiiiday

Dagens jävla sliskiga: Jag sitter helt oskyldigt i kassan. Kommer in ett par utländska killar som har arbetskläder på sig. Den ena killen börjar blinka åt mig, säger TjenaHallå och är bara en ällmän jävla idiot. Sen frågar han mig "Do you have a boyfriend?" "Eh, yes I do!!". Han märker väl uppenbarligen att jag blir pissed of på honom för när han har betalat säger han "Your boyfriend probably push the wrong buttons, consider you´re in such a bad mood." Jahaaaaaa, så du tror inte att det är pga dina äckliga jävla kommentarer jag är arg då? Släng dig i väggen, jävla idiot!

Dagens nya, och tomma:
50öringarna är borta!! Skönt, tycker jag med tanke på att dem är så betydelselösa och jobbiga.. men det är så tomt i den lilla hålan i kassan nu.. vad ska vi ha där? Gem? Godis?

Dagens braiga: Ska hem till Cissi sen och kolla film!

Nu: Laga mat åt en sjuk pojkvän. Män har det ju så svårt när dem är förkylda.

RSS 2.0