Man kanske skulle uppdatera lite?

Jag har ju inget att skylla på.. eller jo! Jag måste ju använda min mobil som dångel, när jag ska koppla upp mig. Och det tar tid och krånglar, och ibland funkar det inte ens.. Det var min bortförklaring.
Jag har en superlipig historia för oss som älskar djur!! Read it and weep my friends:

Jag och Fredrik satt i lägenheten och mös eller något liknande, innan jag skulle ta bussen in till Växjö och ha danslektion. Vi hör en katt som jamar så förgjordat i trappuppgången och jag tänker inte så mycket på det, för jag har hört den innan. När jag öppnar dörren och ska gå till bussen.. Då smiter denna lilla snuttepluttiga kissemissen in i min lägenhet! Jag tar upp den och säger till Fredrik att näe, jag stannar jag kan inte lämna honom här!! Jag går ut på baksidan och är förtvivlad, jag vet inte vad jag ska göra. Då kommer grannen och säger att det är hans katt, han vill inte ha den längre, och frågar om jag vill det. För annars släpper han ut den i skogen..Plus att han sa att katten var tjurig för han inte fått mat sen igår!!! Hm, jag ska flytta hem snart och mamma och pappa vill ej ha en katt, så det sket sig. Han hade tydligen sålt den sen.. Men hallå, släppa ut den i skogen? Big nono!! Jag har haft mardrömmar om denna kisse!


Det här är Casper som var min älskade katt,förra året. Han blev överkörd. Han var speciell.

sunday bloody sunday

För bara 5minuter sen på pricken, kom jag hem från storstaaan.. (växjö, mhm big zise..). Har träffat min fina Josefine, och snackat så mycket skit! Det är bajs i öronen på mig!!! Men va skönt det var, precis som efter man har bajsat ni vet. Skönt att få ur all skit! Josefine, du är så bra!! Shoppat, ätit och bio!

Igår var det fest! Jag var en tönt och åkte hem redan vid 12. Men min bortförklaring är att jag hade varit uppe sen kl 6, och jobbat. Det var askul så länge jag var där, hos Elin och Martin som hade födelsedag/inflyttningsfääst!! Bara massa dansare nästan hela bunten!!






PellePlutt

Som ni flesta vet, jobbar jag på Konsum. Och Konsum har (uppenbart) en personaltoalett. Jag tycker den här toaletten är sjukt deppig, och allmänt tråkig. Jag håller mig hellre hela dagen från att skita, än att gå in på denna tråkiga, deprimerande och fula toalett. Därför har jag satt upp det här skämtet på toan. Det är inte hysteriskt roligt, eller så jävla kul att man kiknar av skratt. MEN, vår chef heter nämligen Pelle, och ser på pricken ut som honom på bilden. Därför blir det iaf lite skojsigt. För oss som jobbar då, och kanske Pelle..


onsdag

Tryckt i mig 5st tacoskal inklusive alla tillbehör! Och jag är fortfarande hungrig! Jag lovar och svär att det är chipsen, så fort jag äter chips så blir jag mätt. Typiskt!

När jag tvättade tidigare idag var jag inte beredd på att jag skulle behöva tvätta i 6timmar, och då blev även inte allt klart!! Meeen sen skulle jag dansa Bollywood och då blev jag genast mycket gladare! Så nu ska jag förtjäna mig lite chips.. eller?

Näe, nu vill jag fanimig modella igen!!


Foto: Martina Wärenfeldt, MStudio


StarWars

Vem har missat att det är val idag? Inte jag iaf. Jag kan nog inte vara mer ickepolitiskt insatt än såhär. Skiter i det gör jag inte, det är bara det att jag inte är tillräckligt intresserad av politik för att veta vad som är rätt eller fel att rösta på. När jag var i Stockholm träffade jag en kille som sa att han skulle rösta efter StarWarsmetoden. Att dem röda var onda och dem blåa goda. Det tyckte jag var skitroligt. Har dock inte röstat så, men hej, lite humor i det hela tycker jag är bra, precis som man skämtar om allt annat! Nu har jag gjort min del iaf, så hoppas jag det leder till det bästa.

Efter jobbet igår, som nog var den tråkigaste och mest döda dagen av alla jobbdagar, vilket led till att jag blev skiträdd när en kund sa hej, stack jag till Växjö och kollade film med Simone, Stefan, Cissi och Linnéa. Vaknar upp med andnöd pga min täppta näsa. Härrrrligt!! Efter att jag hade röstat så gick vi på loppis i lokalen bredvid, och allt som ni ser här under fick jag för 50 spänn, hej kap!



Brasan är tänd, jag fryser inte längre!

Fredrik har tänt brasan, och jag har raggsockar på mig. Det är superskönt! Jag och min dåliga blodcirkulation leder till att jag blir stel som en pinne, och jag vill inte veta hur jävla stel jag kommer bli till vintern. Jag ryser (bokstavligt talat) bara jag tänker på det! Bläbläblä!!

Kollade min hotmail häromdan, vilket jag gör väldigt sällan. Och äntligen hade jag fått mail av en tjej från i somras, som jag åkte helikopter med. Eller ja, inte MED henne, men hon höll i att. Piloten var en han! Jag ser iaf ut som en flåtig, svettig och finnig brud. Men kul var det!!!




dörr till dörr, mellan min lägenhet och Konsum tar det 52sekunder. Japp, jag har tagit tiden.

skaka rumpa, skaka rumpa

Lyssnar på Sean Banan, har på jävla politikskit på teven utan ljud och tvättar. Växjö har varit staden för idag, färgat håret har jag gjort, inga ljusa hårstrån här inte. Stephanie är så bra så bra! Lång fika med Simone, Cissi och Linnéa sen häng häng häng. Jag är trött, nyduschad och vill pussa på Fredrik!




Dansa med vapen

Stockholm: Jag har lyckas åka tunnelbanan helt själv, jag har lyckats gå helt jävla vilse på väg till Drottninggatan. Jag har dansat loss på OlssonsSkor med Maja, och en kille som inte visste hur man raggade, raggade konstigt nog på mig. Jag har varit i en gigantisk biosalong (enligt mig själv), med ungefär 500platser med Amanda och Matilda. Jag har shoppat en hel del kläder, samt lite skämartiklar. Jag snodde med mig en McDonaldsbricka. Jag har skrattat åt att Maja spillde ut sin kaffe, 2ggr! Jag spontanträffade Mattias i Bergshamra. Jag har sovit hos Maja och Andreas i Hässelby strand. Jag har sovit hos kusinerna i Täby. Jag har vaknat upp bakis. Jag har lekt med bajs. Jag stod tydligen nära en kändis, som jag inte ens visste var känd. Jag tyckte om Stockholm.

Småland: Fredrik skulle hämta upp mig efter dansen, men blev ungefär 1,5h sen. Han gav mig blommor pga detta. Jag tycker om Fredrik. Han är snäll, mysig och han tycker om mig också. Godnatt!


tillbaka till verkligheten

jag har ont i halsen, jag har åkt 5timmar tåg, jag har jobbat, jag är tjurig. Här kommer bilder från Stockholm!







S till S

Imorgon sticker jag änteligen till Stockholm! Ska bli skönt att slippa Kosta/Småland ett tag! Hälsa på mina coola Stockholmskusiner som kallar mig för Russi, och försöka klämma in Mattias i ett hörn innan jag ska festa loss med Maja! Fullt upp och det gillar jag jävligt mycket! Dock ska jag jobba ikväll, vilket jag inte alls ser fram emot. Hade velat ha hela kvällen på mig att försöka få ner hela min garderob i en väska, as usual. Ha det bra alla snåla smålänningar, och hej jävla 08or!!


måndag- och jag är lite bitter

Måndag. Vad tror ni? Är jag frisk eller inte? Det vet jag knappt själv, vet bara att jag har ont i huvudet, och lite ont i halsen. Alla är ju fan sjuka nu? Är det någon som känner sig fit forfight, skulle kunna springa 1,32 mil eller cykla till affären? Skulle egentligen haft hiphop idag, men vågar jag det? Så mycket tjat det är om att hjärtmuskeln kan ta stryk om man har ont i halsen och anstränger sig.. ne just det, ingen träning för mig!! Vilket är skittråkigt, plus att jag såg att Blondinbella är i Växjö, hade faktiskt vart kul att smygtitta på henne lite!

I helgen var det iaf discokalas i Eslöv, för min käre brorson Isak som fyllde 8 i somras men skulle ha sitt kalas nu istället! Och om ni tycker att en 8åring kan föra liv ifrån sig, kan jag ju säga att 23 st låter 23 ggr värre!!!! Jäääävlar vilket liv dem förde ifrån sig! Jag och syrran var lekledare, och vi skulle dela ut hamburgare osv osv! Och en tjej sa (på väldigt mycket skånskt vis), "vaa hetöör duu?". "Rosanna heter jag". "Vilket uuunderrrligt men snyggt näämn!" Hm. Isak hade skoj iaf, och det vart ju huvudsaken. Jag hade dock feber hela natten så jag ska vila upp mig, för på onsdag sticker jag till huvudstaden, hell yeah!


Alice använder mig som dragkampsobjekt.


Isak var mycket stilig i skjorta och slips.



Liiiiiiimbo!


dregel.

Jag hade chansen att äta chips till frukost idag. Dippen låg redan i kylskåpet sen igår. Men tog jag chansen? Nej, jag sitter och dricker en laktosfri yogurt istället. Jag är nog sjuk.

Bollywood

För ett par timmar sen kom jag hem från Bollywooden, och det var riktigt roligt! Jag hade rövsvett ännu en gång, hängde inte med riktigt men det var superkul! Det är ju Elin som håller i att (jag suger på bloggen, så vet inte hur man länkar? (elinhartonen.blogg.se)!!!

Igår var jag och Fredrik på vår första riktiga date! Vi har träffats ett bra tag nu, men aldrig varit på en riktigt date, aka middag och bio! Det var ju inget pinsamt, eftersom vi praktiskt taget känner varandra. Det värsta jag vet är att äta middag, eller ta en fika med en människa man knappt känner, och man snackar massa rappakalja som doesn´t make any sence! Jag talar om egen erfarenhet.. Det var skitmysigt iaf, käkade på Akropolis och sen såg vi Grown ups! Härlig första date, indeed!



RSS 2.0