Uppdatering fran Kinesien

Ni Hao(med konstiga tecken over i och a).Vi ar framme!! Har vi iof varit ett bra tag nu.. jag kan inte saga exakt hur lange da bade jag och Josefine blir knappa pa tidsskillnaden! Klockan ar iaf 17.30 har nu, och internetcafet bestar av manga rokande ungdomar!

Efter flera timmars flygning (med mellanlandning i Moskva, som innebar otrevliga och jobbiga ryssar), bar det av mot Peking! Framme kl 6 svensk tid, var vi helt slut! Utan somn i 24h ville vi inget hellre an att sova, fast klockan redan var 1 har! Nu har vi lyckats ratta till pa dygnet, och har varit igang hela dagen! Idag har vi varit pa Himmelska fridens torg, varldens storsta torg! Riktigt maffigt och coolt!! Vi har aven bokat tripp pa fredag, for att ta oss till den beromda muren, so to say! Vi har fortfarande inte riktigt fattat att vi verkligen ar har, i Kina!! Pa andra sidan jorden och galet langt borta fran alla nara och kara! Men fy i fan va haftit allt ar!! Dock stangdes datorn har av nar jag skulle forsoka ladda over bilder fran dagen/resan!

Imorgon ska vi aka tunnelbana till BeijingZoo och pa fredag aker vi, som sagt, turistbuss till muren!! Fullt os, medvets...loose? hihihihi!!


Jag är inget frö, adjö!

Well, nu sitter jag här med Solsidan på televisionen, min superfetmegastoratunga väska bredvid mig, och befinner mig hos Ola! Imorgon gäller det folks! Lilla rädda Rosanna sticker till Kina!!! Jag har kysst min mor på kinden, jag har sagt adjö till far, och de, tog mig hårt i handen, och dem bad mig stanna kvar. Men jag kände jag var färdig, jag var helt igenom klar. Kl 8 imorgon går tåget, sen vid 13 lyfter flyget från Köpenhamn, mellanlanda i Moskva, sen flyga vidare till Peking! Landar tisdagmorgon kl 10 (svensk tid), och typ kl 18 (kinesiskt tid). Jag är nervös som ett as, jag kommer sakna alla så jävla mycket... men fy fan VA TAGGAD JAG ÄR!!!!!!


I´m gonna loose it!

Det går inget vidare för mig det här.. Jag har inte ens börjat packa. Jag har tagit fram 537 olika klädesplagg som jag måste välja mellan på söndag, säkert 1h innan vi måste åka till tåget.. jag hatar att packa! Kan ni inte ge mig förslag vad som behövs till Kina/Thailand? Känns så fel att behöva tänka på både vinterjacka och flipflops liksom!


Dessa två får iaf följa med. Färgglatt ska det va!!


summan av kardemumman

Tydligen räckte inte alla apoteketsprodukter så jag måste in till stan igen. Plus massa annat bajs. Varför kommer jag på allt detta en sisådär 4 dagar innan?! Smart är ordet!


visst är webkameror roliga?

It´s the final cooooountdooooooown

Nu börjar det pirra ordentligt i magen. Och jävla massa skit har jag och göra också. Syster och jag har tex rensat mitt megastökiga bord från saker nu, och lagt dit alla möjliga sorters grejer från apoteket man behöver, så som bla nässpray, solkräm, tops osvosvosvosvosv... suck! Jag vill egentligen ha hela helgen till att bara mysa med familj, vänner och framförallt Ola! Jag vill ha en färdigpackad väska och bara luta mig tillbaka och vänta på domedagen.. åh vad jag är nervös!!


vilsebild från Stockholm i somras. Hur många vilsebilder blir det från Kina tro? don´t wanna know..


Me like you

Åh så romantiskt det var igår! När jag kollar på filmer som är så här äckligt tuttinuttiga, så brukar jag oftast spola förbi, eller typ.. kräkas (som i Lady och Luffsen, när dem spelar Bella Notte.. not my style). Men det var perfekt igår! Ola och jag vart på restaurang hemma hos oss. Alltså, restaurangen hette "Hemma hos oss".. höhöhöhöh.. Skitmysigt ställe, som påminde väldigt mycket om en vanlig matsal (dock inte skolmatsal utan en matsal hemma, okej?!) Fanns ingen meny att välja på utan det fanns dagens 3rätters! Vilket, som tur var, vart oxfilé, och INTE musslor som hon sa, för dem vart sjuka..(?) tacka gudarna för det, hade vi ätit musslor hade dem flygit runt hela rummet. Gott som fan, och fick även blommor av Ola. MY BABYLOVE!


fin tallrik med svingod förrätt. varmrätt oxfilé och efterrätt apelsinglass. Mums!


Ola sa att han tyckte jag såg alldaglig ut på denna. Men han menade avslappnad.. tolkas hur?


min charmknutte.

en toffel - med rosa kaninöron

Idag är det allahjärtansdag, vem har missat detta? Jag tycker det är en dag då alla rosa kanintofflor kommer fram, och man ska göra allt för sin älskade. Klyschigt tycker många. Andra älskar det. Jag tycker bara om denna dagen då jag har någon jag tycker om att spendera den med! Och som tur är, har jag det! Nu låter det som att jag bara är ihop med Ola pga det. WRONG! Me like him very much indeed. Och han gillar ju tydligen mig också då han har bokat bord ikväll, fast jag vet inte vart. Säkert McDonalds. Man får ju inte ha för höga förväntningar liksom.


tycker ni jag ska vara röd, dagen till ära?

Hagmans konditori

Mm. Jag säger bara det. Mmhm! Jag får inte nog av Galenskaparna Aftershave. Jag blir glad så fort jag tänker på ett skämt. Jag blir skrattig som fan när jag tittar på det. Och när man ser det live, samt hälsar på dem efteråt... EXSTAS!! (eller vad det heter..) Skitbra show, som vanligt! Handlade dock väldigt mycket om hur det var på 50/60talet, och medelåldern i publiken var ju runt 60 meeeeeen va fan gjorde det, vi göttade oss som fan, jag och Simone! Hälsade på gänget efter showen, blev dock ingen öl som vi hade tänkt, dom vart to busy! Men vi skulle ta det nästa gång sa vi, och det litar vi på! Då Simone och jag gick ut själva och letade uteställen, slutar det med 4 olika platser, och däcka i sängen med varsin chipspåse (i vårt finafina hotellrum) Åkte parisehjul har vi gjort också. Jag älskar Göteborg!



jag får ju alltid så sjukt mycket cravings efter roomservice när jag skiter! Hur visste dem det???


Hard Rock Café. Fan det godaste jag ätit i hela mitt liv. Dyrt som in i helvete var det också. Jävlar!


Rippe och jag! Glad som en snorunge inne i en leksaksaffär!!


parisehjuuuuul!! (ser ut som jag har galet gula tänder. det är inte sant, jag lovar!!)

God morgon, my ass

BAH! Märkte häromdagen att jag fått en spricka i min lagning, på min ena tand. Skitsamma tänkte jag, sticker väl till tandläkaren, han säger som vanligt att jag har dem bäst tänderna i världen ( se BÄSTA, inte snyggaste!), och sen är allt bra. Aaa, fast nä! Då ska jag laga den här jävla lagningen, och han slipar och grejar och det gör skitont, för jag vågade inte ta någon bedövning, för den gör ju ännu ondare! 700jävlaförbannadekronor ville han ha. BAH! Så nu sitter jag här, fattig, och fortfarande ont i tanden. Och magen med för den delen.


jag vill vara full, bärandes en peruk, med rött läppstift, en sommarkväll i augusti.

C to the V

Personliga brev hit och dit. Jag blir galen! Jag vill egentligen skriva att "Jag är en flummig jävla brud, som då och då kan vara lite tjurig, men annars är jag rolig glad och framåt. Får jag jobbet?" Ola ville även att jag skulle skriva att jag är snygg naken. Hjälper det tro? Ge mig tips. Please!

Måndag..

Innan har inte måndag sagt mig så mycket. För många är det en ny jobb/skolvecka. Jag har ju som sagt inget liv, och måndag morgon kan likaväl vara fredagkväll för mig. Men nu har jag lovat mig själv (och tydligen flera stycken i min omgivning), att jag inte får äta chips och godis i veckorna, utan bara på helgerna. Helt plötsligt blir måndagar SJUKT jobbiga för mig. Jag ska alltså behöva vänta ändå tills på fredag, för att kunna gotta mig? Hur fan ska jag kunna njuta av veckan då? Gnager på revben nu, men det är inte i närheten av hur gott det hade varit med lite chips. Det ligger en påse öppen en meter ifrån mig.. BAH!


Lööööööve

Så fort jag är med Ola, så blir jag sjukt dålig på att blogga. Istället får jag hångelabstinens och orkar knappt se åt en dator! Men hur många har saknat mig egentligen? Knappt någon, va? Tur man inte är en storbloggare som Kenza eller nått. Hon hänger ju med pojkvännen en del, och det skulle ju sabba hennes bloggrykte en del! Nu har snyggingen åkt iaf och jag saknar honom redan. Hur töntig och kär kan man bli?


börfdäjj

Idag fyller min sister 30+1. Undrar om hon har någon ångest över detta? Hon kan inte förvänta sig en pigg Rosanna när hon kommer hem iaf. Gladare är jag idag, men inte pigg! När man somnar klockan 1, sen upp vid 6, jobba mellan 7-9 (otroligt nödvändigt tycker ni kanske?), sen sova till 12 ungefär. Jag känner mig lite knas i bollen, so to say! Jag har iaf slitit som ett djur för att baka goa kärleksmums te´na. Utbildad bagare som man är (dötråkig linje, iaf för mig!). Och jag har även inte ätit chips sen i söndags. I´m gonna eat very mycket ikväll! Nej, slut på intressant info. Thank God its friday!


cause I´ve had a bad day

Denna dagen har varit jävlig på många sätt. Jävla skit. Mensig och dan, finnig och äcklig, jävlig och sur! Jag känner mig lika mongo som jag ser ut, med jävla zinkpasta i hela fejjan. BLÄ!



Det var bättre förr?


Jag kan ju inte säga att festerna jag går på nu är tråkiga! Hell no, they make me happii! Men
vilka kvällar man hade förr!! Ute fredag-lördag, all the time! Och alla dessa vimmelbilder.. mhm!

tisdag. nya grejer.



Eftersom Josefine inte kunde ses pga huvudvärk, pussade jag Ola hejdå till Stockholm, sen tröstshoppade jag lite för jag kände mig ensam. Kom hem och fick huvudvärk även jag. Somnade visst någon timme och pappa kom in hunrgig vid 20, han hade väntat på middag länge. Lilla pappsen.

RSS 2.0