två killar. en tjej. sol. och lite bad.




Midsommar, Lilla Edet och fortfarande förkyld!


MIDSOMMARAFTONEN


en av många pauser under resans gång!


vi spelade ölbrännboll. Jag var sämst.. tror jag?


hela fina gänget! (eftersom det är Elins bild från början, har den lite coolare form..)


vi grillade. vi drack. gick olika håll. sov i bilar. You name it!


LILLA EDET


jag och pappa tog vårt pick och pack och stack till Faster RoseMarie uppe i Lilla Edet (sommartradiotion sen jag var 6mån gammal). Hon kan måhända ha den finaste utsikten från sitt lilla hus uppe på berget. AS-MYS!




Jag och kusin Peter åkte till Trollhättan och kollade in när en gigantisk timmerbåt, som knappt fick plats, skulle ta sig en runda i slussen!


Pappsen och jag har även varit en hel dag på Liseberg. Förkyld och jävlig (som man är fortfarande??!!), så tog vi det mest lugnt, men jag hann åka Balder x 2, vinna en chipspåse samt få en stor jävla vattenstråle rätt mellan tuttarna under Kållerado!


nu är jag redo! typ..

Halsen går upp och ner från att göra sketont till att knappt kännas alls. Jag gillar det sistnämnda bäst! Då jag slitit som ett djur (säger vi) idag för att förberedda inför imorgon slocknade jag en stund och nu mår jag halvknas!

Jag har faktiskt gjort en egen potatissallad, innehållande rädisor, purjolök, vitlök, creme fraiche och massa kryddor! Kanske lite för mycket peppar.. Men då jag ska dela denna salladen med 3 killar (en brandman, en lumpenkille och min store fina Ola...) så hoppas jag att dem är starka karlar med lots of balls och tycker den är svingod!



HAVE A NICE MIDSOMMARAFTON!


I spit on your grave



Jag har handlat alkohol i mängder inför Midsommaraftonen! Jag har ätit pizza med Mattias. Vi har kollat på världens jävla äckelfilm "I spit on your grave". Uäääh. Jag somnar nu.

ett par höga shorts som passar. FINALLY!


före & efter



nu blir man tom glad när man öppnar kylskåpet.

hujjedamig

Söndag: Dagen är fullständigt normal. Elin hälsar på, man kollar film, man äter chips och skrattar. Jag åker hem till Kosta, för jag ska jobba. Pappa kör bil mellan Lessebo och Kosta. No big deal what so ever! Helt plötsligt, kör vi på ett jävla rådjur. FY FAAAAAN VA RÄDD JAG BLEEEEEEV!! Jävlaskitfanhelvete. Fanskapet kommer och donkar in i rutan, trycker in lyset, vi kör över den (!!) och den springer iväg..?? Jag satt och grät, och pappa började noja över bilen. Härlig sammanhållning kände jag där. BLÄ!

Måndag:
Vaknar kl6 och känner inte för att jobba mellan 7-17. Sen kom jag på det.. min allra sista dag på Konsum. Jag hade bestämt mig för det, nu får det vara nog. Då jag har ett monsterschema om 2 veckor på Pressbyrån, med 50h i veckan, vill jag vara ledig. Så dagen blev askalas! Ropade på chefen, kanske en eller två ggr för mycket. Hjälpte en ny tjej som ska börja, och kände mig cool som kan (nästan) allt. Det kändes bra. Nu är det bara nya grejer att se framemot. Me likeeeey! (Jag är livrädd.....).

Och ännu en gång har jag druckit öl. Jag som hatar öl. Men vad gör man inte när en av sina bästa vänner är på hemmamark. Maja och jag satt på Båten och snackade gamla minnen. Sånt är askul. "Kommer du ihåg han, eller vad han sa, och vad vi gjorde då, och va full du va, va pinsamt hahahahööhöhöhöhö".



without you I'm nothing


Igår hade jag en riktigt jävla pissbajsdag. Åkte hela vägen till Kosta för att jobba några timmar, åka hela vägen till Växjö igen. Sen gå till Deluxe och kolla på Vi Ska! Tråkigt nog hade jag en otroligt dålig dag, så gick hem tidigt och bara somnade.. Suck.

Idag har jag varit ful i en keps på Pressbyrån. Humöret har hållt i sig under dagen fram och tillbaka, och nu är jag bara trött. Ska försöka få Hannas hostande röv upp ur sängen så hon kan göra mig sällskap på bion ikväll. Annars går jag fanimig själv. Punkt slut.

nu är vi trötta på skiten

Jag. Är. Så. Jävla. RASTLÖS! Nu har jag och Hanna stannat inomhus i 1000år, det är 500grader ute och så fort jag reser mig eller går utanför dörren får jag ont i huvudet eller blir.. seg. Det är rätt så mysigt att kolla på film, samtidigt som jag blir galen. Jag vill också ligga och sola, ha fina kjolar på mig, äta glass och.. vara cool. Blä!



onsdag.. eller torsdag?

Hanna och jag lyckades äntligen ta oss ut ur vår förkylningskoma, och träffa lite folk! Jag åt först fin middag med Ola, sen hånglade jag honom hejdå.. Han är i Stockholm en vecka. Då jag har blivit lite nykär på nytt av någon anledning och är myssugen hela tiden, var det jättejobbigt. Sen var vi hos Marcus och hostade lite, bland massa andra friska trevliga människor, som säkert kommer vara sjuka imorgon. Well.. sårry!

Ola är, som sagt, i Stockholm. Då han ska sova på ett vandrarhem, och dela rum med andra, ville jag ge lite förslag på vart han kan förvara sina behörigheter. Då hans polare har blivit rånade på detta sättet innan, tyckte ju jag att hans kalsonger vore ett jättebra gömställe. Det ENDA Hanna hörde (självklart) av vårt samtal, löd såhär: "Men baby, kan inte du sova med telefonen i kalsongerna?" Tolka att hur ni vill. Det är Olas och min snuskiga ensak. 

GODNATT!

durudurudurudurudurudurududu



Efter att ha sovit ett bra tag, tvingat i Hanna min goda kycklinggryta med massvis av vitlök, samt ätit rå vitlök (Hanna valde att tugga sin.. bad choice!), fick vi helt plötsligt skitmycket energi till att städa undan lite, och samtidigt lyssna på MahnaMahna på repeat en sisådär 30ggr. Nu kollar vi på världens bästa bögfilm (Brokeback Mountain), mhm. Sexiga bögar is hot hot hot!


just another day

Ola berättade för mig för ett tag sen att dem hade fått ett brev i lådan "Klagomål, idéer osv" på hans jobb.. På lappen stod det att "Vi tycker det är jobbigt när den långa blonda killen ska pussas med den brunhåriga tjejen hela tiden. Vi vill inte komma hit längre". Jag kan erkänna att jag ibland går och hälsar på Ola på hans jobb, ger honom en snabb puss, pratar lite och går därifrån. Har vi mot förmodan mer hångelabstinens har vi gått till ett rum och mys lite. Men ingen har sett oss.. trodde vi. Det här känns både pinsamt, töntigt, roligt och förstående. Vad göra? Vi satt utanför Olas jobb idag och pussades lite, då hans kollegor gick förbi och bara skrattade och gav oss menande blickar.. Kyssar är ju så mysigt. Det borde man få göra överallt! Sådäså!

Då både jag och RoomieHanna knappt har några fungerande hjärnceller pga äcklig förkylning blir det väl en kurerardag I guess. Jag vill helst däcka hela dagen, men det blir så tråkigt då. Kom igen, låt denna förkylningen bli rolig.. yyeyyy...


så här ser en äkta sjukling ut, med massa finnar. that´s me.. deal with it!

asdfhslkghsdklgjhskjg

Näsa. Hals. Huvud. Allt gör ont! Jag hatar att vara förkyld, det är inte roligt någonstans. Ska pallra mig hem till Kosta idag igen då syster min åker till Sudan imorgon. Får se om jag orkar hjälpa henne att packa eller så ligger jag bara bredvid, hostar lite och säger "Det är jobbigt att du ska åka".

hello, my name is fabulous

Inte så otroligt fabulös som man kan tro. Både jag och Ola vaknade upp med täppta näsor och onda halsar. Jag var tvungen att gå och jobba på Pressbyrån där även Linda vart förkyld. Alla kunder bara älskade oss idag- hoppas ni blir lika förkylda som vi, pusspåer...
Jag som är ett socialt monster dissade precis bio pga min förkylning. Det kan även ha och göra med att jag inte är så jätteförtjust i X-men.. Ska äta en halv vitlök nu, kanske 5 apelsiner, chips och kanske däcka lite. Godnatt!

got damn you, white wine!



FY FAN VAD NI ÄR BRA! Igår tod Martin och Hanna studenten, i den förtvivlande värmen, som senare på kvällen blev till kyla istället. Lite skönt, ja! Det sköna med studentmottagningar är att man får gratis käk och alkohol, and trevligt sällskap!! It's a najs! Slutade kvällen med att hänga hos Elin och Martin och bara ha allmänt trevligt!!

Idag gick jag upp hyffsat tidigt, för att ta mig ut till Kosta och umgås med min syster som förövrigt ska flytta till SUDAN på måndag. Fråga mig inte varför. Hon är bara dum. I ett halvår ska hon vara iväg. Dumma syster!! Har även jobbat fjuttiga 3h på Konsum också, snart slipper jag det, samtidigt som det är lite tråkigt. Yeye. Ola ska laga mat åt mig nu.. Han är iof också bakis, men jag kanske kan tvinga honom till att jag slipper. Vad tror ni?

snart är jag nog hårdkokt

Ännu en dag med kokande värme, svettiga armhålor och glass! Kollat in massa glada studenter som åker runt i flaken och sprutar öl och glädje! Somnade i soffan med en kass huvudvärk pga värmen. Jag blir ju knäpp!

Ola och jag stack till Trummen och käkade sen och mysig middag! Nu sitter Hanna och taggar inför sin student imorgon, och både jag och Ola är tröga.. bl.a när det gäller nagellack och Hey boy.. Godnatt!




Willys är inte snåla när det gäller reapriser..

kokar

Min idé var först att jag skulle gå runt Växjösjön. Sen var det jobbigt då det ändå är en bit att gå dit. Så jag gick till stan. Väldigt sakta. När jag ska börja gå tillbaka kommer Marcus förbi med sin bil och undrar om jag vill ha skjuts hem. Ja tack! JAG DÖR vad det är varmt. Puh!

Nu blir jag snart upphämtad av min kära syster, sen sticker vi till mormor och säger hej!


I'm not thinking when I'm dusching


Då jag alltid råkar skvätta vatten överallt när jag duschar, tyckte Hanna att jag behövde en
påminnelse om hur jag ska göra. Spännande och se om jag kommer ihåg att titta båkat dock.

Vi kom hem sent, vi gick och la oss ännu senare, och idag vaknar jag APtidigt av att Hannas larm går igång, men ingen Hanna vaknar. Sen hade dem förfest vid min säng, sen har jag hjälpt till lite grann vid deras skattjakt. Sen åkte jag hem. Nu är jag hemma. SUCH A LOVELY DAY!

hamburgare med potatissallad

Känner mig så saltsolsvettig. Luktar illa gör jag också. Inte najs! MEN, dagen har bestått av sol, grill och lite bollspel, samt en massa pantburksjagning (så jag och Hanna kan handla bröd), så det är liksom lugnt. Har även blivit bjuden på banan med smält choklad, så nu är jag supermätt. Jag somnar när som helst här hemma hos Elin och Martin. Zzzzz...



pang pang boom boom krasch

  1. Jag drack igår!! Varför ska jag förtjäna att må som jag gör idag då? Jag ska kunna dricka hur mycket som helst utan att må såhär.. KAHBLÄÄH!!
  2. Trevligt myshäng på stan med bakispizza med fina människor, sen hem till Hanna och bli bjuden på mat av hennes päron! Jag känner mig så bortskämd..
  3. JAG KOM IN PÅ GRIIIIMSLÖV!!! Jag var på intervju i onsdags.. undrar HUR mycket dom ville ha mig? "Hon är snygg och intressant, vi MÅSTe ha henne!!" Höhö.


    Karro, Jossan and moi!

alkohol

Jag har jobbat idag, jag har rövsvett över hela kroppen och jag har cyklat på min cykel som har för hög sadel och är skitjobbig att cykla med (dvs, jag är klen!). Nu ska jag dricka alkohol, det var lääääängesen!!


min nya byxkjol, som inte är riiiktigt så brd, men så ni fattar hur en byxkjol ser ut liksom.


Åååh Kristina, guldet blev till saaaand

Inatt sov jag och Ola i Duvemåla! Ni vet väl vad det är? Jag hade nog inte vetat det om det inte var för Peter Jöback, eller kanske för att vi har en sommarstuga just där! Är hos Hanna/mig nu.. Jag kommer aldrig lära mig att säga att jag också bor här faktiskt! Har slängt dit en säng i mitt lilla hörn nu iaf!! Jag har inte duschat på 2 dagar för er som är intresserade av det. Så jag tänkte skita i det ytterligare 2 dagar. HANNA LOOOOVES ME!!


RSS 2.0