hard work work


Sitter fan adlrig vid datorn längre. Och nu ska jag inte ens vara på skolan ett par dagar. Vi är ett par från klassen som ska följa efter "Huseby"-marknaden och sticker till Halmstad tors-sön och säljer glögg/sitter i kassan. Känna lite extra stålar så här när man inte jobbar funkar ju helt okej för min del asså!

chirpy chirpy cheep cheep


Once again är jag fluffig!!! Jag älskar det, jag kan sova, vakna och vara lika snygg som dagen innan!!

Då jag jobbade min sista dag i tisdags på Huseby (trodde jag), drog jag en sväng till Simone i Kääälmeeear, och kollade på... dumdumdum "TheHumanCentipide". Så jävla kahblää och fan och jävelskapäckelsatan.

Igår (fredag) och idag (lördag), har jag fått extraknäcka lite på Huseby, bland chokladbollarna. Min specialitet, gammal bagare som man är! Jajjamensan, det vart för snubben som raggade upp mig med påsen full med chokladbollar. Massa cash fick jag, and I don't thank no to that asså. Klirrar skönt i kassan. Så för att fira det, tänkte jag dricka alkhol som en tok idag (därför jag är så snygg med rött läppstift). Och försöka att inte vara allt för bakis imorgon då jag ska fira pappsen. SUP LUGNT!

allting är fan upponer


Igår var vi lediga från slitet på Huseby, men det betydde ju inte att vi gick dit och hängde iaf! Jag blev knasmätt på alla korvar, ostar, glögg, bröd, godis och polkagrisar man fick smaka på! Jag smakade tom på renhjärta, som jag inte ens visste att det var, förrens jag hade börjat tugga.. Helt okej smak ändå.

Snart sticker vi dit igen för vår sista dag, och det är mellan 11-22, rätt så maffigt kan jag tycka. Meeen sen är jag ledig onsdag-söndag så varför klaga? Jag får ju ha en tomtemössa på mig och sälja glögg liksom, kunde vart värre!

Hueby Huseby Husebyyy-y


Nu har vår grupp från klassen varit på julmarknaden 2dagar i sträck, och jag måste säga att min kropp och knopp är en aning mör, faktiskt. Igår var det rent ut sagt kaos med schemat, samt mycket folk. Ungefär 6-7000 besökare under en freakin' day asså! Jag har suttit i kassan (vilket är en pytteliten låda typ), och jag har sålt glögg i en fin rödvitrandig skjorta osvosv. Och HELA tiden har man fått ha en underbart fin, lång och glittrig tomteluva på sig. Yey! Imorgon är vi äntligen lediga, och då ska vi själva gå runt och se hur det sér ut från en gästs perspektiv. Och äta korv. Och ost. Och glögg. ÅH VA GOOOOOOOTT!!


En snubbe som stod och sålde chokladbollar, vid namn Johan, började kasta chokladbollar till mig, kallade mig älskling samt gav mig slängkyssar. Eh. Efter dagens slut, medans jag tydligen är så jävla snygg när jag går runt i mina termobrallor och sopar golvet, kommer han fram med denna påsen, med detta inneållet. Tack Johan, slapp jag gå hungrig ikväll. Ses vi imorgon eller? Asså efter ditt jobb...

"så vi får liksom utgångsförbud bara för jag råka ha på mig inga byxer?"


nej, det är ingen mögelost. det är glass med krossad choklad.

Idag fyllde Sebastian/Basse/Sebbe/Sebbebastian/Sebastan hela 28 år! Jag var supersnäll och köpte med mig glass samt 3sorter otroligt exotiska frukter (vindruvor, kiwi och banan.. WOW). För att vi skulle gå tillbaka lite i tiden då Sebastian är så fruktansvärt gammal (bli inte förblindade av hans söta unga ansikte) kollade vi på ett avsnitt av Quackpack samt Fucking Åmål!

Imorgon, people, ska en tredjedel av klassen jobba på Huseby Julmarknad. Jag kan inte förklara vart det ligger, förutom att det är typ 2km från min skola, samt 2mil utanför Växjö. Så hitta får ni göra själva. 80kr inträdde och massa julgrejer, tända ljus, tomtemössor, vi och glögg. Så.. hejdå!

Today I don't feel like doin' anything.

  1. Vaknade kl 12.
  2. Gick från sängen till köket (gjorde mig en smörgås) vidare till soffan, och har varit här sen dess.
  3. Lyssnat på Paul Simons låt "You can call me Al" ett antal ggr.
  4. Kollat på en sorglig film och grät en skvätt.
  5. Okej, det var ingen sorglig film.. "Valentine's day" rättare sagt. MEN jag grät bara när Julia Roberts får träffa sin son efter 11 månader. Det tyckte jag var.. fint! Allt annat är så lame enligt mig.
  6. Ätit en kebabtallrik (som pappa kom med till mig) och en jävla massa godis och chips.
  7. Vart på toa.
  8. Snytit ut halva min hjärna, tror det är slut nu.


saknar mitt långa lockiga/fluffiga/coola/snygga hår asså. Why God, why, did I cut it off??


kind of awesome kort/fluffigt också? Don't mind Hannes och min snygga stil. Cypern was the shiet! 


well hello sexy

Jag borde, seriöst, börja en sångkärriär, as we speak! Min röst är så här härligt hes och sexig nu, om man bortser från alla snorloskar jag hostar upp och alla snytpapper som behövs. Annars är det grymt sexigt, lovar!!

Efter att ha legat i soffan här hemma i Kosta halva veckan (då man faktiskt har lov, halleluja), så hämtade Elin och Maja upp mig med das bil, sen åkte vi till Kääälmäää, och hälsade på Simone! As usual shoppar jag loss som en galning.. Så kan det gå, om inte säkerthetslåsetpåplånbokenärpå!en månad har passerat

Vad ska jag säga liksom? Jag har varit ,ledsen, deppig och stressad över plugg, pengar, kärlek, vänner, mat, träning, sjukhus, skola, skit. En hel del har varit helt&hållet fruktansvärt jobbigt och har bara inte orkar någonting knappt. Nu har vi lov, och jag hoppas för min skull och alla andras, att det går och börja om från början, efter lovet! LÖÖÖVE TO YA ALL! och godnatt..


guider är vi allihopa, allihoooooppa!
 


RSS 2.0