tankar i mitt huvud idag

  • Jag orkar inte vara ute i solen idag, då jag varit det varje dag nu sen det blev kalasvarmt ute. Jag dissar solen idag, punkt slut
  • Då jag kollade på Annie inatt (på inspelat vhsband) fick jag en sjukt stor lust att vara jätteretro. Ta på mig ett par neonrosa tights, ett par rullskridskor och lyssna på skön 80talsmusik från en kassetbandspelare.. Kanske inte dissar solen iaf?
  • Jag hatar att känna mig som en tonåring, då mor och far tjatar om att jag måste städa mitt rum. Men hur kan jag klandra dem.. hela gardoroben är på golvet, och jag tyckte jag såg två spindlar krypa runt bland mina sportbehåar. Kanske dags..
  • Jag är sugen på att laga någon mat idag jag aldrig gjort innan.. med kyckling! Men vad??
  • Vad fanihelvete händer på Valborg? Då alla jag känner ska iväg långt åt pepparn, så hoppas jag att jag slipper sitta ensam. Eller ännu värre, hänga vid majbålet i Kosta, och käka kokt korv för 10kr, som  jag gjorde senast när jag var 11.
  • Att jag nog går ut i solen snart iaf.. Det är sjukt tråkigt att sitta inne. Men hur fan ska jag lyckas städa mitt rum då?


söt katt i sol


Jag älskar dig


solsting

Trots att det är som en tropiskt hetta ute, så har jag varit lite emot alla människor som går runt i bara shorts så här i april. Jag menar att man inbillar sig denna värme, då man är ovan. Men jag sa ju emot mig själv igår ganska ordentligt, då jag och Ola parkerade våra bleka rumpor uppe på Evedals camping, och solade i bikini!! (Inte Ola dock.. tur det!) Och jag, som är FrökenIs året om, frös inte!! Vet dock inte om jag vågar tro på det fortfarande.. Fick t.o.m lite solsting då jag är dålig på att dricka vatten, men skönt var det! Vi avslutade dagen/kvällen med att se Water for elephants. Vilken jävla film! På ett bra sätt! Visst att Robban är snygg, och Reese är hur vacker som helst. Men historien, och känslorna, och.. allt! Jag vill se den igen, någon som vill följa med??


ägg med majonäs


Jag är galet bakfull. Trots detta tar jag på mig min fina kjol jag köpte för två år sedan på GinaTricot för 40spänn, och försöker äta ett eller annat ägg hos min mormor. Vi ska vara i Duvemåla, ringer det några klockor? Happy easter, folks!

en helg på två dagar, med 12h jobb inklämt i mitten.

Fredag






Lördag




ouch.



Min powerwalk blev inte långvarig då jag höll på att smälta bort i värmen. Jag klagar inte.. eller jo, lite. Fräknar har dem kommit ännu mera nu. Jag ska skutta in i duschen nu, ikväll ska jag grilla med massa människor jag inte sett på evigheter! Aaaaawoho

Pink Thursday

Har odlat fräknar halva dagen, för idag ska man tydligen vara påskkärring. Inte jag då, jag ska jobba ikväll! Lite deppigt med tanke på att Ola spelar med sitt band idag (på Palladium, gå dit!!), så en liten tår är det i ögat på mig! Ni får mer än gärna komma och underhålla mig på jobbet. Jonglera, kanske stoppa in många tuggummin i munnen och blåsa en megastor bubbla.. eller, ja klä ut er till påskkärringar!! Kom igen, jag vet att ni vill!


Vid stranden där Maja bor i la huvustada! Jag blev lite snurrig, och rädd att ramla i.

sol.glass.chill.mask




Stockholm i mitt hjääääärta

Resan börjar med att jag satte mig på fel tåg. Och då menar jag inte ner till Malmö (som ni kanske hade tyckt varit roligare), utan jag satte mig på x2000 istället för Veolia. För tåget var försenat och kom in samtidigt och jag fattade ingenting. En tjurig konduktör, avhopp och väntan i Nässjö i 30min, samt byte av tåg, senare, var jag på rätt tåg! Kusinerna Amanda och Matilda mötte upp mig, och vi shoppade loss i över 4h. Jag är ovan med så stor stad, tunnelbana och stockholmska så jag var väl en äkta turist som glodde på allt som om jag sett en skyskrapa för första gången! Jag har bowlat, kollat på världens sämsta film (Baby on board, SE DEN INTE!), kollat på innebandymatch samt solat/somnat i en solstol! Nu befinner jag mig hemma hos Maja och Adde, imorgon blir det mer sol och Stockholm!! HELL YEAH!! 


kusiner små! jag är dock inte lika liten med min oversize tröja.. ser groteskt uppsvälld ut!?


disco-to-the-bowling.


det blir att sova emellan dessa myspluttar inatt...


därför flicka, du är otrolig. precis den väg du är..



Jag fick helt plötsligt en snilleblixt, som egentligen är två. En bra, och en.. lite mindre bra. Om nästan 3 veckor, sticker jag och Ola utomlands, hur gött är inte det på en skala då?? Ganska så hög, ja! Men det som jag har fått råpanik över är hurihelvetesatan ska jag kunna gå runt i bikini, bland alla brunbrända (minst sagt, då man själv bländar folk med sina ben), utan att vilja skymma mig med en stor sopsäck istället? Man kan tycka att då Ola tycker jag är vackrast i världen och älskar mig, borde man vara nöjd med det. Men hur många är det egentligen? Hey, jag klagar inte! Hade Ola tyckt jag hade vart skitäckligt så.. hade vi nog antagligen inte varit tillsammans, men ni hajar! Varför ska det vara så jävla svårt att tycka om sig själv? Jävla celluliter hit och dit, små pattar och en gigantisk röv som skymmer solen för alla andra snygga brudar som försöker få ännu mer färg på sina vältränade magar? Ne vet ni va.. jag kanske skär ner på chipsen lite, men njuta vill jag fanimig göra! Blandat med en del träning..

en byrå med press

Då jag var en sväng förbi Pressbyrån igår och snackade om hur allt funkade, jobbtider etc etc började vi diskutera vad jag ville ha för skjorta/pikétröja på mig.. storlek bla bla. Men jag skrev aldrig på några papper. Vågar jag säga att jag har jobb där ändå? Jag menar, jag beställde ju ändå 2 skjortor till mig? Hm.

Snart ska jag ner till Arbetsförmedlingen och gå någon Handelsledarkurs (om jag fattat det rätt). Jag vet knappt vad det handlar om, men det kanske blir kul. Träffa andra arbetslösa, uttråkade och ångestfyllda ungdomar. Woho, vilken stämningsfylld afton!

Sen efter det ska jag hem och söka utbildningar.. Jag är mycket medveten om att jag är ute i sista minuten, men det blir ju lite mer spännande då. Eller hur? Muuhahah..


turklandet



Äntligen! Nu har jag och Ola bokat vår första resa tillsammans, till inte mindre än Turkiet!! Jag suktar så mycket efter sol nu att jag inte vet vad jag ska göra.. Okej med 15grader, men hallå.. Jag går fortfarande runt i halsduk och är rädd för att jag ska råka bli kall om fötterna så jag blir förkyld.. igen, och igen! Faan i satan va gött det känns, och med världens bästa kille med! Jag klyschar och smörar så det bara rinner om att. Fan va jag längtar!!

Imorgon ska jag till Pressbyrån och snacka med chefen, sen lära mig kassan. Vågar jag tro att det blir ett sommarjobb där? I'll like to think soo, håll alla tummar, fötter och näsor!! Snart kanske ni ser mig i en sjukt snygg keps och en oversize pikétröja.

nu får jag fan ge mig

Ligger och huttrar under täcket, när det är över 15grader ute. Mer tecken på förkylning? Huvudvärk som dunkar.. va fan! Trodde jag hade varit nog sjuk nu, men icke! Ledsen blir jag då jag hade velat boxa skiten ur mig idag. Jag har iaf fått jobba några timmar på Konsum, så jag kan med gott samvete ligga här, frusen och seg, och känna att jag gjort något vettigt idag. Eller?


ge mig sommar, ge mig sol, och en jävla massa koskit i mormors hage

welcome springtime

Jag blir så glad av solen, hur förbannat jävla klyschigt det än låter! Endorfinerna sprudlar, och man vill inget hellre än att äta glass, pussas med killen, träffa polarna och ta en massa drinkar, like like like!

Hanna och jag hade en lätt barrunda på fredagskvällen, som avslutades med massvis av chips med dipp, popcorn och godis fram en animerad film. Gött.



Ola och jag ville ha grillat. Vi fixade en engångsgrill. Det var lite kyligt, men ack så gott!!


Elin, Karro, Erica och jag hade tjejlördagkväll med drinkar och Deluxe!!

blow me (away)

Idag har min dag bestått av att försöka hålla sig kvar på marken, då det har blåst så förbaskat! Fick hemska flashbacks från när jag var och besökte bror min när jag var 8 år, och lyfte från marken, då vi var ute och gick i stan i Malmö, då det var värsta stormen ute. It was very läskigt. Men jag har tydligen blivit tillräckligt tung för att inte lyfta, tur det!

Då jag har blivit lite halvt träningsnarkoman stack jag och tränade först pilatesboll och yoga (vilket jag inte vet låter ansträngande, men att stå i hunden i 20sek är jobbigare än vad det låter!!). Badade lite mysigt efteråt med Anette sen också, det vart skönt och avslappnande. Nu ska jag och Ola pussas. Baaaajj


lay all your love on me

Att det ska vara så ansträngande att gå på stan. Jag är helt slut! Elin och jag gick en runda och åt och shoppade, och jag känner mig som en segboll i huvudet, som går med blytunga steg. Men trevligt vart det!

Det gick iaf kalas igår att lämna CV, lät positivt på både Pressbyrån och en ny butik vid namn TGR, och jag hoppashoppashoppas supermegamycket! Unnar mig lite chips i denna stund (som kostade 10kr, varför ska man låta bli att köpa det liksom?). Ska kolla lite jobb nu med på nätet, hej och hå!


första bikinin på länge som passar både mina bröst och min rumpa! Hallelujaaaaa


Ola gjorde så att jag råkade riva mig själv igår. Vilket gör allt till hans fel.. eller?


Elin, som dricker en tjejlatte... höhöhöhöhöhöh

hit me



Nu sticker jag och min träningsvärk ner på stan och hittar oss ett jobb, så vi kan leva lyckligt i alla våra dagar! Wish me massa luck. KYSS

ballongmage

Då min helg har bestått av sprit, pizza, chips, grillad matx2 är min mage uppenbart förbannad på mig, då jag ser ut som en ung gravid kvinna i 7de månaden. Not okejj! Just därför gick jag en fin vårrunda i solen med far min förbi gymmet och råkade boka in mig på både zumba OCH boxning. Ni vet ju vad jag kommer syssla med ikväll.. dricka vatten och duscha i 4,5h. Kanske äta nåt med.


RSS 2.0