Happy New Year!

Fan va jag är förkyld! Ska ta en alvedon, en lång varm dusch och en massa nässpray sen så får jag må som jag mår helt enkelt! Vid kl 18 är det middag på Akropolis!:) Det är Maja, Andreas, Elin, Martin.. och jag! Haha, jag får väl ragga på någon servitör eller liknande! Efter detta sticker vi hem till Elin och Martin och festar lite, sen vet jag faktiskt inte vad som händer? Nattbussen går hela vägen hem inatt iaf, vilket är skönt! ska försöka bestämma vad fan jag ska ha på mig nu bara.. Alltid denna sista-minuten..


Mitt fina diadem jag ska ha ikväll! Kanske räcker med BARA denna?

Kan inte sova

" För att inte tala om kräftan!..ska vi tala om skorpionen istället! Ni har lite otur i början av perioden, ni blir av med alla era pengar, får sparken från jobbet, ert hus brinner upp, brandförsäkringen har gått ut, er partner bedrar er, era barn talar inte till er, en hund biter er! Ni har armsvett, dålig andredräkt, övervikt och mjäll, krockar med en ångvät, kastas ur bilen och får ett plan i huvet, en moped i ryggen, cykelstyre i magen och fastnar till slut i en hiss.. Men annars är det bra!"

Haaaaair

Är så förbannat trött på mitt hår. Det är liksom.. inget liv i att! Så ja, ännu ett nyårslöfte! Permanenta miiiig! Jag permanentade mig för ca 3 år sen måste det ha varit? Och jag älskade det! Sen började det dock växa ut, så det var rakt , sen lockigt.. och det tyngde ner och såg bara platt och konstigt ut, så jag klippte ju av mitt långa hår! Så nu ska jag låta det växa till sommaren (om jag nu kan hålla mig så länge!!) HELL YEAH!


All the single ladies

Godmorgon, eller något.. Jag vaknade ganska sent, och låg och kollade på SexAndTheCity i sängen ett par avsnitt. Jag tror ett av mina nyårslöften ska vara att bli mer som Samantha. Och då tänker ni självklart "Ska hon ligga med allt och alla?" Nej! Jag ska vara så cool-lugn som hon är. Hon har så jäkla skön inställning till allting, hon är positiv och.. mysig! Så, ja jag ska försöka bli mer som henne! Har även funderat på det här med nyårsfirandet.. Dem jag ska fira med, mina närmsta vänner då vill säga, har ju pojk/flickvän. Och det gör ju inte mig något, apglad för deras skull, MEN.. kommer jag känna mig ensam? Vid 12-slaget te.x. Ska alla stå och hångla då och jag typ, kramar mig själv eller något? Jag har varit singel ett tag nu, och känt att det varit ok på ett sätt, för att jag borde lära mig att tycka om mig själv osv osv.. Men, man känner ju sig ensam när man är omringad av par! Inget illa menat mot mina vänner jag ska fira nyår med nu. Bara jag som sitter här själv med mina tankar! Men jag vet att bara jag är med dem jag tycker om, så kommer det bli ett skitbra nyårsfirande! (jag smörade extra mycket där, ja)! Det blir ännu en dag med att kurera sig, så man är helt frisk tills imorgon! Nässpray <3

En liten lista..

.. som jag hittade hos Elin!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bott hemifrån!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inga nyårslöften!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Många av mina gamla klasskompisar har blivit det!
4. Dog någon som stod dig nära? Älskade Casper!
5. Vilka länder besökte du? Egypten är nog det enda.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Körkort
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? När jag blev singel efter 1,5 år..
8. Vad var din största framgång 2009? Hm..
9. Största misstaget? Vara för framfusig!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Alla möjliga sjukdomar (hypokondriker, javisst!)
11. Bästa köpet? Första som kom upp i huvudet var en dvd med Galenskaparna..;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bussresor och kläder, lätt!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många männiksor gjorde mig glada!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen specifik men många partylåtar!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit både och med tanke på vad man syftar på!:)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sökt mer jobb.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ...
18. Blev du kär i år? Ja, attans bananer.
19. Favoritprogram på TV? Desperate Housewifes, Vänner och SATC!
20. Bästa boken du läste i år? Läst många böcker.. men bl.a "14 år till salu"!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? EN i-POD!
22. Något du önskade dig men inte fick? En laptop (får dock låna syrrans gamla, funkar det med!!)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Kom hem från bio kl 8 på morgonen, sov och åt tårta med familjen!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att bo själv.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Färgglad som bara den!
26. Vad fick dig att må bra? Umgås med alla jag tycker om, som tycker om mig!
27. Vilken kändis var du mest sugen på?Det finns sp många jag dreglar över, vem ska jag välja? Alltid gillat Jake Gyllenhaal.. han är grymt snygg!
28. Vem saknade du? Alldeles för många, alla bara flyttade ju :(
29. De bästa nya människorna du träffade? Fått många fina vänner genom danslektionerna!!<3
30. Planer för 2010? Ta körkort, tänka mer på mig själv och bara må jävligt skitbra!

Nyår?

Åh va massa ringande, och bollande osv osv det har varit idag om nyår! Jag är typ 99% säker på vad som ska hända nu iaf, det blir till att äta i stan med Maja, Elin, Martin och hans kompisar (?) sen möta upp resten av gänget så att säga!! Jag hoppas det blir en trevlig kväll! För övrigt är jag fortfarane dunderförkyld, men tog en tupplur innan idag! Ska äta upp min pizza nu och kolla på Magnus och Brasse med far och syster! PROSIT


Simone och jag för 2år sen, då vi firade nyår hemma hos Elin!

Morgonstund har täppt näsa

Hej jag skriver ett inlägg kl 7.18! Vad tror ni min anledning är? 1. Brandalarm. 2. Sjukt sugen på äpplejuice. 3. Isak och Alice väckte mig och ville leka. 4. Jag ska jobba.

Inget av dessa alternativ stämmer. Jag är så äckligt förkyld så jag kunde helt enkelt inte sova. Har antagligen blivit immun mot nässpray och Gud hatar mig. GodMorgon!

Måndag?

Hejåhå! Jag är så jäkla förkyld så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Dagen har iaf sett ut som så här: Vaknade upp (alltid värst med förkylning på morrnarna!!!), var och lekte lite med Isak och Alice på Andys Lekland (INTE bra för min förkylning). Åkte sen vidare till Maje och skulle käka lunch, men hör och häpna.. Jag var så jääkla förkyld så jag fick ligga och vila istället. Var hos mormor en runda också, då mådde jag bättre! Nu sitter vi här och väntar på att maten ska bli färdig. Önskemålet var tacos! Imorgon åker Josef & co hem, så får passa på att mysa och umgås hela kvällen! Treeivlig meondag:)



Igår var vi ute i backen och åkte lite! Snö=ÄNNU mer förkylning?

Linslus

Var ju som sagt ute i fredags. Att jag alltid ska fastna på bild! Jag förstår inte? Det jag inte heller förstår är varför jag ser för jävlig ut på alla! Kan någon säga mig detta?





Nässpray-beroende och inväntar brorsbarn!

Hej söndag! Jag är skitförkyld.. Ont i halsen, snorig.. täppt! Sitter just nu och väntar på att min bror Josef ska komma med familj! Dem har firat jul hos Johannas föräldrar (Johanna=Josefs fru). Så hela familjen ska komma hit idag och stanna ett par dagar! :) Så än är inte julen slut för vår del, dem ska få julklappar idag nämligen! Sen ska jag jobba mellan 17-22.. och var det dött igår, kommer det vara ännu "döare" idag! Nu ska jag knarka some nässpray sen leka med busiga brorsbarn! Ha en äckligt trevlig söndag.


Alice vill vara precis som faster. Över 3 år sen, tiden går fort!

Chips in my heart

Hemma från Konsum! Jääääättelugnt har det varit. Nästan tråkigt. Inte för att jag vill klaga, är det mkt folk så säger man ju samma sak fast tvärtom.. Jäääättestressigt! Jag köpte hem en massa chips och dipp iaf, lånade även filmen "Snuten i varuhuset". Hoppas den är bra, gillar skådespelaren iaf.. vad han nu heter. Den runda snubben. Väntar på att syrran ska komma hem från en kompis bara! Festa åt mig också:)

Askungesaga

När jag kom hem till Maja igår, skulle vi börja fixa oss! Jag hade med mig 2 olika tröjor, och kunde självklart inte bestämma mig.. Så jag tänkte prova skorna till och se vilket som passade bäst! Då märker jag att jag har tagit med mig EN sko.. EN jäkla sko!! Man har ju varit med om att man har glömt leg, eller drickan osv osv.. Men att man bara tar med sig EN sko! Hur ofta händer det?? Provade Majas skor hon hade hemma, men dem vart för små! Bortskämda Rosanna, fick sin kära far att skjutsa denna sko hem till Maja. Vi var hemma hos Elin och Martin och förfestade, sen ner till Oléo, där det var äckligt mkt folk! Dansade som en galning, sen McDonalds sen hem! Ikväll blir det jobb......

Juldagen

"Även fast du inga hål har, kan du fortfarande vara snyggare än ett badkar. Du får också något för din hud, som då kommer glänsa som en Luciabrud"

Detta fina rim skrev min kusin Amanda. Kan ni gissa vad det är? Julafton igår då.. Som sagt hela dagen hos mormor. Mycket mysigt med mycket mat, julklappar osv osv! Amanda, Matilda och jag tog även en massa bilder när vi "frustar som hästar"...? Vet inte hur jag annars ska förklara det, men bilderna blev verkligen skitfula! Dock väldigt roliga. Varje år hittar jag alltid något nytt i Kalle Anka som jag tycker är skitroligt.. I år la jag märke till att alla som är stolta, går och blundar! Pluto när dem har huggt granen osv osv! Varför? Fattar inte grejen.. Jag lägger ut bilder från dagen nu iaf!


Kusinerna Matilda och Amanda och jag käkar goood julmat!!






Hade ingen tomteluva så det blev en röd scarfs istället!

Julafton är slut..

God jul och god kväll! Hemma från mormor efter en heldag med: Mat, Kalle Anka, fika, julklappar, mat igen, lite kortspel och till sist gröt! Trevlig kväll, imorgon är det fest!


Kameran blev lite på sniskan men alla blev ju med! Nästan..

Feliz Navidad

Godkväll! Puh.. satan i gatan var mkt folk det har varit på Konsum idag! Jag tänkte, ja visst det är dan innan jul.. men det är Kosta! Alla handlar väl i Växjö eller liknande. Men ne, snarare tvärtom! Kunden som handlade för mest var för 2,500 cirkus.. och kön blev lääängre och lääängre! Och jag satt och hade feber ett tag, kändes som jag skulle svimma och ville bara gå hem och lägga mig! Men ville inte sätta dom i skiten, så jag höll ut sen var klockan äntligen 17! Klädde granen hemma, dock ingen julkänsla alls.. Kan man bli för gammal för det? Jag som alltid var så glad när jag var yngre, när vi klädde granen och drömde mig bort till morgondagen.. Jag var dock inte sur nu när vi klädde granen, men ingen julkänsla.. Träffade Mattias en snabbis också, som är hemma från Stockholm:) Mycket trevligt! Imorgon, är det hemma hos mormor som gäller! Mina underbara kusiner+moster från Stockholm är här över julen:) Det kommer bli greeat! Nu ska jag försöka få lite julkänslor! Pepparkakor? Tomtebloss? Julklapps-tjuvkikning?



typiskt..

Klart att jag ska vakna med superont i halsen + hes. Täppt i både näsa och öron.. Och jag ska iväg och jobba på Konsum nu vid 12.. Finns det någon dunderkur på under 1 timme eller? Skulle inte tro det, hit med vitlöken! Åååh, va jobbigt!

Dan före dan före dan före dopparedan?

Jag vill ha julmat nuuu!! Men vill inte tröttna.. men är så sugen på.. prinskorvar och köttbullar. Janssons frestelse och ägg med massa majonäs. Skinka med senap, på en härligt tjock brödbit. ÅH! Ont i halsen så sitter och dricker varm chokladmjölk! Imorgon ska jag jobba sen träffa Maja som är hemma över jul=) Trevlig måndag.. är det va?

Partyhelg med Roxanna!

Fredag! Jag lever in i rollen som hårdrocksbrud! Syns det?


Lördag! Klängiga killar på dansgolvet som ville vara med på bild.. ?

Knäck



"Peppar peppar ta i trä" skulle jag ha sagt innan idag, när jag trodde det skulle vara dött på Konsum! Det vart ju ingen megarush direkt, men det var ju folk hela tiden.. jaojao! När jag kom hem från jobbet satt mamma och kokade knäck. Hon tyckte jag skulle lära mig hur man lägger i knäcken i smååsmåå formar! Jag gjorde ganska bra ifrån mig, tycker jag själv! Men tröttnade snabbt.. jag ville sitta och äta ostbågar istället! Mkt godare dessutom.. Har lånat hem "Baksmällan" som jag ska se nu med syster! Puss

Söndagar is the shit!

Inte bakis idag, mycket skönt! Jobbade som sagt till 22 igår på Konsum. Och nu när vi har byggt om lite så slipper vi räkna ATG och Svenska Spel-pengarna!! Och vi slipper räkna alla lotter.. jag kunde inte bli mer lycklig när Marie sa det igår när vi stängde.. det tar sån jäkla tid och så när man väl har räknat nästan alla 153 en-kronor så kommer någon och ska handla, och så tappar man räkningen.. Fick skjuts in till stan av pappa, sprang upp till Roxanna och lånade platt-tången sen direkt ner och dansa! Det var en konstig kväll.. Roxanna tyckte en vart jobbig, jag tyckte en vart söt! haha! Nu sitter jag här med gårdagens smink och börjar jobba vid 17.. Don't you just love sundays?=)

Ruuun to the hiills!!

Gäääsp!! Jag vaknade precis.. Igår, hela dan var ju otippad! Kommer till Roxanna med tre olika klädesplagg att välja mellan! Slutar med att vi tar en t-shirt, som jag glömt hos henne för längesen och klipper sönder den och vips, så var det rocktema på kvällen! Vi lyssnade på Run to the hills och gjorde även en musikvideo till denna, som Roxanna inte vill lägga ut men jag löser nog det;) muuuhahaha!! Vi gick till Grace och där vart de en massa folk och dans osv osv!! Sen så trodde jag att Eric skulle ha efterfest, men det var inte Eric som hade skickat alla sms utan ett spöke tydligen.. så jag missade nattbussen! Det slutar med att jag och Roxanna hänger på Markus och Petter hem till Markus, kollar på Johan Glans.. sen somnade vi en liiten liiten stund innan det var dags att gå! Så jag kom hem vid halv elva och sovit fram tills nu! .... Jag ska jobba vid 17-22.. sen in och festa igen=) Egentligen idag vi ska fira Roxanna, som fyller på tisdag! Harebra:)






Nu slår vi klackarna i taket!


Jag och Roxanna i somras! Nu är vi dock brunetter.. Brownies have more fuuun!!! <3

..love..

L is for the way you look at me. O is for the only one I see. V is very very extraordinary. E is even more than anyone that you adore, and love is all that I can give to you. Love is more than just a game for two. Two in love can make it, take my heart but please don't breake it. LOVE was made for me and you!

nackspärr

Mjaha, då sitter man här med nackspärr. Ska jag ha dans, eller icke dans? Hur blir det imorgon egentligen? Orkar jag jobba till helgen? Vad kommer jag få i julklapp? Varför förstår jag inte hur min jävla iPod funkar? Varför sitter jag kvar med handduken i håret, när jag egentligen borde ta fram hårtorken, så jag inte blir förkyld? Varför kan jag inte glömma dig? Dessa eviga frågor, som jag aldrig komma få svar på. En del iaf.

Breakloose

Jag är rastlös.. (se rubrik). Ännu en händelselös dag har passerat. Jag vaknade vid 10tiden och låg kvar i sängen flera timmar och bara tänkte. Jag har bestämt mig för att 2010 ska bli ett jäävla bra år för mig! Jag har en del nyårslöften, både psykiska och fysiska som jag ska bättra mig på! Bl.a äta mindre skit och tänkte mer på vad jag själv känner, tycker och tänker om allt! Sådäså! Ut och gå en runda snart.. Trevlig lill-lördag!

Jag se det snöar..

Idag är det ännu en dålig dag. Jag känner mig lat, äcklig, ful och tjock. Slavat på Konsum och nu sitter jag här och bara är! Fick ett ryck innan och tänkte, fan det är julafton om cirkus en vecka, jag har inte handlat några julklappar! Sen kom jag på att vi har ju lottat, om vem som ska köpa till vem! Och jag köpte en present till pappa för flera veckor sen, men som tur är så skulle jag köpa till pappa enligt lotterna ! Så jag slipper tänka på det, överhuvudtaget! Jag ska fortsätta känna mig lat, äcklig, ful och tjock nu!


Pappas juleklapp! Förstår ni hur den fungerar? Jag gör knappt det..

Idag är idag

Dagens jobb: Konsum.
Dagens äckliga: Kund på Konsum som peter sig i näsan, och äter upp innehållet.
Dagens jobbiga: Dans, för jag fattade ingenting.
Dagens ännu jobbigare: Pappa backar in i altanen så halva bilen är en repa.
Dagens humör: Inte bra.

Slakta Lucia

Hejåhå! Nu är syrran och pappa nere i köket och lagar mat och jag behöver inte hjälpa till, väldans skönt! Ja, att fylla 21 var ju ingen stor ändring direkt, men visst är det kul att fylla år! Jag fick bl.a en iPod av mina päron och det behövdes vill jag lova! Jag är ju ganska trög och gammaldags när det gäller dem här "nya" grejorna, men jag ska försöka läsa mig till att ;) Ikväll ska vi kolla film och mysa, och imorgon är det jobb och dans!





Det bjöds på sockerkaka med saffranssmak och 21åringen dricker läsk!

Min födelsedag hela dagen!

Godmorgon=) Och grattis till mig, 21 blir man idag! Kom precis hem från LuciaMovieNight! Kortfattat så var kvällen varm och trevlig! Luftkonditioneringen (?) funkade ej så det var som en bastu inne i salongen! Filmerna dom visade var Up in the air (med Clooney, mumma!!) , Old Dogs (med Travolta och Robin Williams) och sist men inte minst Snabba Cash! Bra filmer alla tre, mer eller mindre! Vid halv tre idag så kommer mormor &co hit och ska fira mig, så jag ska försöka sova lite! Puss sålänge=)


Bild från i fredags! Så roade vi ser ut, Josefine;)

Dan före..

..min födelsedag! Ikväll ska vi på LuciaMovieNight (om Simone lyckas bli bättre, hon mådde inte så bra inatt den stackaren, men jag håller tummarna!!!!). Vilket innebär förhandsvisningar av filmer som inte haft premiär än! Detta håller på mellan 23.59-06.30 ungefär, om jag minns rätt! Riktigt skoj är det, tävlingar osv också!

Igår var det fest på schemat! Och jag skulle ju möta upp Josefine vid bussen vid 18tiden, hon ringer och säger att hon har missat bussen.. eller nej, jag får ett sms "FAN JAG MISSADE BUSSEN!!" Som tur är har Josefine körkort, så hon kunde köra in! Väl hemma hos hennes bror (där hon också bor, haha.. rim), så fixade vi oss, och försökte få upp Josefines jävla vinflaska. Vi lyckades inte. Kristoffer kom till räddning och öppnade den och kvällen var räddad;) Vi åkte ner till Grace sen och dansade loss, och jag ääälskar mitt röda läppstift! Om jag lyckas hålla mig inom linjerna.. Trevlig lördag!:)




Dan innan fredag är idag va?

Jag har förresten ätit en påse chips precis, men det behöver vi inte tala om nu, eller överhuvudtaget! Idga har jag träffat Emelie en runda på stan=) Hon ska ju flytta nu, den lilla tösen, ihop med sin pojkvän, änna ut i Ronneby! Det blir långt att åka! Efter detta hade jag jazz, vilket var längesen jag hade! Varit inställt, sen var jag iväg i Egypten och missade två lektioner! Så det var roligt, dock hängde jag inte med så mkt! Och nu sitter jag här! Imorgon ska jag jobba, sen träffa fina Josefine och så ska vi feeesta lite granna, fira mig bl.a;) Man blir ju gammal tant på söndag.. 21, ojojoj!




Jag har haft en del diskussioner om vilken färg det är på min halsduk! Och jag är väldigt bestämd, den är GUL! Men vissa tosiga människor tycker att den är orange! Okej, jag håller med om att den inte är banangul, men den är GUL! Så, vad tycker ni? Gul, orange.. grön??

H

Men Rosanna då! Sånt kan du ju inte sitta och läsa, va jobbigt allting blev nu haha! Rädda mig från detta! Hur då undrar ni, ja det undrar jag också! Fan va knäppt..


En otroligt rastlös, galen och.. snygg Rosanna!!

Onsdag

If you want my body and you think I'm sexy, Come on sugar let me know! If you really need me, just reach out and tocuh me, Come on honey tell me so!


Inte mycket!

Inte alls hänt mycket idag! Jag pratade med Simone nyligen om allt mellan himmel och jord, och märkte när vi la på, att jag hade ätit upp en chokladkaka utan att tänka på det. Jag gick ut och gick en lång runda efter detta. Känner jag mig nyttigare för det? Nej!..

Förresten, var i bokhandeln häromdan. Och såg denna boken. Jag vet inte hur ni gör när ni rider.. men jag sitter då fan inte så här iaf. Tolka "rida" hur ni själva vill.

What to do, what to do?

Idag är en typisk dag, då jag likaväl kan stanna inne och ligga i soffan hela dagen. Vilket vore skönt.. Men nej, jag ska försöka komma ut och göra något. Men det finns inget att göra här, plus att det är skitkallt. Jag trodde förresten det var måndag idag! Så jäkla sjukt.. det kunde likaväl ha varit fredag eller söndag för mig idag? Men på tal om fredag och söndag, så ser jag framemot helgen grymt mkt! Festa, LuciaMovieNight och fylla år, givetvis! Jag gillar när det är mkt att göra, blir så lätt rastlös! Keep in touch

Sitter förresten här vid datorn och har "Förlossningskliniken" på i bakgrunden. Jag vetifan om jag vill ha barn längre.. Låter ju som dem ska klämma ut en panda eller nått!

Saturdaypics!

Jag vart visst med på 2 fina bilder i lördags också! Med Josefine och Robin=)


Det kliar!

Jag har en stickad tröja på mig, och den kliar!! Nu sitter jag på syrrans jobb här i Jönköping, tåget till Växjö går om cirkus 30min, och då ska jag ha dans=) Händer inte så mkt mer idag, kommer hem runt 21tiden ikväll, och då vill jag bara sega! Och det är måndag idag, alltså ska jag försöka börja mitt nya liv... kommer inte lyckas! Hur fan ska jag kunna klara mig utan chips liksom? Ha det fint!

She is D.I.S.C.O

Idag firar mammsen och pappsen 40årig bröllopsdag! Grattis till er=)

Hejhopp! Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk! Inte så konstigt.. jag drack en flaska vin igår (!). Jag tycker ju inte om vin. Men tänkte att jag skulle bli vuxen någon gång och dricka lite iaf.. och så blev det ju! Dan igår var ganska knäpp och jobbig, jag missar tåget till Alvesta med kanske 3sekunders marginal, såg hur det körde iväg! Pappa (snälla rara söta pappa), fick skjutsa mig till Alvesta! Hemma hos Josse vart också Jenny, som under kvällen spillde ut ett glas vin över mig, så hela jag var blöt! Haha!! Robin kom senare, och även Såsen!;) Vi spelade spel, förfestade och hade oss! Sen tog vi bussen till Växjö sen in till Oléo! Trevlig kväll, det var skönt att festa av sig lite! Strax ska jag och syster bege oss till Jönköping, där jag stannar över natten! Direkt in till Växjö och ha dans imorrn=) Trevlig söndag på er!!



Medans kjolen/strumpbyxorna torkade fick jag ha shorts...


Jenny kände sig fruktansvärt skyldig. Men jag förlät henne. =)


Sååååsen kom sen också!





Nattbussen hem provade man visst kepsar, från gamla klasskamrater!

Saturday!

Ååååh min mage. Jag har ätit för mkt chips. Och inte bara igår. ÖVERHUVUDTAGET! Fan.. På måndag ska jag åtmiinstone försöka vara nyttig, en hel dag iaf.. Idag ska jag festa! Jag är skitpepp samtidigt som jag är seg och.. hungrig! Om cirkus 3 timmar sätter jag mig på tåget mot Alvesta! Partaj med Josefäääjn!


Jaa jag ska duscha och sminka mig! Sluta tjata.. suck!

Det är dags för..

..fredagsmyyyyyys! Jag har handlat en jäkla massa chips och dipp tills ikväll! Mysepyse med syrran, hyrt en film som heter "Det sista huset till vänster"...(och så säger ni det med lite hes röst.. visst låter det läskigt, uuuh!) Fast filmen heter egentligen The last house on the left. Men jag ville tönta till det lite och säga det på svenska istället. Imorrn, då är det fest! Och det var vääldigt längesen jag festade.. tror det var maskeraden i Jönköping! Och det var ju way to längesen, så imorrn sticker jag till Alvesta och förfestar hela kvällen lång hos Josefine, sen in till Växjö och dansa rumpan av mig! Ser fram emot detta väldans mkt, tom köpt vin!! Måste ju lära mig nångång.. Ha en bra kväll!


Kenny Starfighter

Hejåhå, nu är jag hemma från stan! Träffade som sagt Simone och Stefan en sväng, käkade kinamat och kollade i affärer, och jag köpte Kenny Starfighter-serien på dvd! Vet vad jag kommer göra halva natten nu. ähum! Sen så fick jag ryck och ville gå på bio! Eric hängde "glatt" med.. han var stressad över någonting han inte ville säga vad det var! Vi kollade iaf på 2012! Och jag hade ju nästan lovat mig själv att INTE se den, för jag vet hur jag blir.. nojjig osv! Men det var en jättebra film, schyssta effekter och mycket action! Nu ska jag äta upp mina chips + kolla in Kenny Starfighter! Mhm!




Hade mina nya skitsnygga stövlar som jag köpt på outleten!


Aj. Som...

Jag har haft sketont i armen hela dan! När jag vaknade så trodde jag den skulle ramla av, kunde knappt lyfta den! Men ja, var väl någorlunda beredd på detta:) har som sagt träffat fina Josefine idag! Vi hade en heldag kan man nästan säga, träffades mellan 12-17.30 -då min buss gick hem! Blivit mycket prat;) Vilket i sin tur ledde till att Josefine nästan gick ut ur HM, med en tröja hon hade provat (utan att ha betalat) mitt i vårt samtal! Hihi! Jag handlade en stor hoodtröja, med fina färglada ränder och en lila klänning/linne med paljetter!! Såg dock nu när jag kom hem att jag tog fel storlek i tröjan! Skulle ha M, men hade visst tagit S .. så får byta den imorgon! Ska nämligen in till stan och träffa Simone och Stefan!:) Nu ska jag slappa med stort S!! Slapp:)



Josefine är bara fin, och jag ser tråkig ut! Tack för mig, leverpastej:)

kattmat.

Idag började jag jobba kl 8. Jag slutade jobba kl 15.30. Under dessa 7,5 timmarna har jag haft 15 min rast.. OCH jag har plockat ner, plockat upp.. flyttat åt vänster, åt höger.. ändrat igen, bärt en massa konservburkar osv osv.. bland hund och kattmaten på Konsum. Jag kan erkänna att det blev mycket snyggare nu efteråt. Innan var alla märken osv huller om buller men vi fixade det! Jag är dock väldigt trött på kattmat för tillfället, så när jag kom hem och Sotis (vår katt), jamade efter mat ville jag slänga kartongen i huvudet på honom.. men snäll som jag är så hällde jag upp lite mat iaf! Har även varit och tagit svinsprutan nu också, jajjamensan! Det vart likabra kände jag.. och jag har ont i armen men annars ingenting! Skönt det:) Imorgon ska jag in och träffa fina Josefine, lite längre tid denna gången hoppas jag;) Nu ska jag äta potatisgratäng!:)

RSS 2.0