Krogen med Fyra

Det är inte okej att vakna upp med en jävla magvärk som gör att jag inte kan resa mig ur sängen.

Kan det ha varit det utsökta maten jag åt igår på FyraKrogar? Eller den kalasgoda glassen med jordgubbar? Eller min alkoholfria drink? Eller allt dansade på DeLuxe? Att jag helt enkelt är stressad till tusen inför skolan? Eller är det bara för att min mage helt enkelt är nörd? Inte fan vet jag!


Maja und moi.


DasDreamTeam! Elin, Maja, Jag, Malin, Cissi och Simone.


mumsefilibabban!

lilla knasiga underbara pappa

Far min, är en typisk gubbe! En sån där gubbe som går upp kl6 på morrnarna och läser tidningen, löser korsord osv. Han kom in och väckte mig idag vid 12.15 och tyckte det var dags för mig att gå upp. Mjo, kan jag väl hålla med om. Men när vi skulle iväg och handla innan, och det blåser som satanigatan utomhus, plus att jag är megaförkyld, klädde jag på mig 3 mössor och 57 halsdukar för att inte frysa. Pappa, han tar på sig en vårjacka, och säger att "Påå min tid, då var det kallt ute, nu är det ju för fan jättevarmt bla bla bla..." Jomenvisst! Sen ville han helt plötsligt äta semlorna vi köpte, INNAN maten. yeye.

Ska försöka göra mig iordning till tjejmiddagen ikväll. Snyta mig lite, ta en alvedon, knarka lite nässpray.. och... Ja, sminka mig också!


vitlök vitlök, mängder av vitlök!

Av någon twisted anledning, ska jag alltid vara förkyld vid nyårsskiftet. Och att det sen håller i sig i typ 7,5 år gör ju inte saken bättre. Tror, seriöst nu ingen överdrift, att jag har ätit 4 HELA vitlökar på två veckor! Jag kan faktiskt meddela att det inte hjälper. Inte på mig iaf.

Anywho.

Idag har jag blivit färdig med min engelskaguidning, som dem flesta/alla i klassen skulle fixa till lite under lovet! Vi ska nämligen vara indelade i grupper, och guida på engelska för typ 7,436 utbytesstudenter!!!! Okej, kanske inte så många, men ett par hundra iaf.. Inte alls läskigt.......
Sen har jag även fått schema över min praktik, som jag ska ha på KostaBodaArtHotel, woopwoop!
Annars har jag sovit bort hela dagen, eller kollat på alla jävla bantningsprogram på teve.. spännande.

Jag ska fortsätta äta min vitlök, sutta på mina citroner och hålla tummarna och skinkorna på att jag imorgon mår lite bättre (se väldigt jävla skitmycket), för då är det tjejmiddag. Och den vill jag inte snora ner!!


Mormor Karin, Mamma Sif, Jag Rosanna och Syster Elina på självaste juleaftonen!

Nytt år. Nya inlägg. Nya tankar. Nya vanor.


RSS 2.0