CYPERN CYPERNReseledarutbildning på Cypern en vecka. Hoppas på lite snygga män man kan titta på. HEJDÅ!

Fredrik Sträng

Okej, först och främst kan jag ju bara påpeka, å mina vänners vägnar och alla andra som känner mig väl.. Jag är en ny människa. Dels för att jag har flyttat till en annan håla än där jag bodde innan, och dels för att jag har gjort så sjukt mycket under en månads tid som jag aldrig skulle gjort annars. Bl.a åka rafting eller ens rida en häst! Idag var vi på en föreläsning med klassen, om Fredrik Sträng. Och talade gjorde FRedrik Sträng. Fredrik Sträng.. Nä, nu blev det tjatigt. Denna man talade iaf om att bestiga berg. Vilka han har bestigit, bl.a Mount Everest. Hur coolt?! Han visade bilder, filmer, berättade om hur man skulle försöka slappna av samtidigt som man skulle ta i som fan när man skulle bajsa utför en glaciär (han demonstrerade även detta), samt en massa hemskt som har hänt under dessa bestigningar. Men fy fan va bra det var! Jag har aldrig varit sugen på att bestiga berg, vad fan skulle jag göra det för? Frysa i onödan, och klaga och gnälla, och känna mig skitdålig om jag misslyckas? Även om jag inte kommer bestiga något berg i min livstid, så kan jag ju iaf öva på att sluta vara så gnällig, som så många känner mig som, samt att verkligen kämpa med att känna mig värdefull. Som är sjukt viktigt! Rätt bra plan va?

Nog om det! Jag slänger upp lite bilder på hur snygg jag var på maskeraden i lördags. Sandy i Grease you know. I was smokin' hot hot hot!

mhm!


tell me about it, studJAG ÄLSKAR MASKERADER! Temat är dock, änglar&demoner/gudar&gudinnor. Jag kör en egen version, och tycker att Sandy i slutet av Grease är så galet het, att jag ville vara henne, vilket gör henne till min Gud! Jag har peruken. Jag har tightsen. Jag har skorna (jag inte kan gå i). Vart är min Danny?


plugg tills mina ögon började blöda. sen amnesia. jag DÖR av skratt!


ungefär så här satt mina manliga klasskompisar, ännu en kväll. kan man göra annat än
 att sitta och skratta så att magen värker?


hej hästen (vink vink)

Dagens lektion: Islandshästridning = coolt.
Dagens bajs: Hästbajs.
Dagens träning: 700tonkilos hantlar.
Dagens underbaring: Jenny Jenny!
Dagens roliga: Manliga klasskompisar som skiter ner sig, pga ett dataspel.
Dagens humör: Som hästens bajs.


All day. All night.

Jag är för lat för att skriva en hel novell angående helgen dåra. Varit i Örebro, på någon slags festivalpubrundagrej, med bra klasskompisar, och vart på alla slags humör! Full, glad, ledsen, arg, överlycklig, bakis, hungrig, hundgalen. You name it! Ni får stå ut med att se nåra bilder där ifrån också.. Faa-an, tänker ni nu. Muhahha. 


VÄRLDENS BÄSTA KANIN! Me so happy!


Tjajornaa! Therese, Jessica und Julia.


"se ut som att du måste bajsa". Ahokejdå.


ibland är jag bara så jävla snygg. ytterst sällan, men det händer.


roooooooooooooooooomppaaa!

Globophobia

För er som läser den otroligt braiga blogg, kanske ni vet att jag har börjar plugga Turismlinjen? Hälften av er som läser är väl min klass, så vet ni inte det så.. ja. Hursomhaver, så vart Fritidsresor på besök idag, och pratade i unegfär 5h om deras företag. En del galet intressant, en del lite mindre roligt. Men jag blev sjuuuukt taggad på att börja jobba med Bamseklubben. I do love the kids!

Idag har även vår kära klasskamrat Julia fyllt år. Den gamle geten. Detta firades självklart med en tårta, gjord av mjuk pepparkaka, grädde, smarties och hallon. Hela klassen went bananaz över denna goda uppenbarelse. I went bananaz över något helt annat. Ballonger. Det finns inget värre än uppblåsta ballonger. lsjekcnhlkrtvhklqbvrltkqvltg rvhj lgtlkjhkqctnwqekjöcnqötwh. Men för din skull Julia, så var jag närvarande iaf. Jag tom hoppade sönder dem efteråt, med fingrarna hårt tryckta mot öronen. UÄÄÄH!!tro mig, Alex och Sebastian. Jag ska hämnas. Vågar inte hämta någonting i mitt skafferi. DOH!


HjärtOchStjärtRäddning

Nä. Nu skojar jag ju. Hjärtochlung-räddning heter det ju. Tur man slipper blåsa folk i röven. Anywho, vi hade HLR träning idag, och det var behövligt då jag inte gjot detta sen gymnasiet tror jag, och det vart ju ett par år sedan. Tydligen så ändrar dem lite hela tiden hur många gånger man ska blåsa in osv! Det jag inte diggar så värst mycket med sådana här övingar är väl dem galet läskiga dockorna. Jag minns att vi förra gången hade en gigantisk röd ful kille, man skulle hångla med. Idag vart det istället en halv docka, som var hudfärgad. Med båda bröstvårtor och konstiga öron. Mycket verklighetstroget. Jag tror jag räddade livet på han iaf..

Jag har även blivit så pass hurtbulle att jag har styrketränat två dagar irad. Får se om jag har ett uppehåll på 2,5 vecka nu, och äter chips istället, eller om det håller i sig. HEJJA MIG!


hejhopp gummisnopp

AAAAAAAH!! Det händer så mycket grejer hela tiden att jag inte ens hinner med att sova. Som igår.. En klasskompis är som bortblåst försvunnen, sen hittar vi henne avtuppad på sitt rum, och ambulansen fick komma. Bara en sån sak gör att man go bananaz!

Veckan som varit, har varit den bästa i mitt liv. Tror jag.. Hur fan vet man sånt? Hursomhelst, så har vi varit i Värmland, på lite vildmarksäventyr. Vi var dock ganska så bortskämda och sov i stugor (inga äckligt blöta tält här inte), men vi har slitit med att bygga flottar, åka rafting (det absolut ballaste jag någonsin varit med om, gummibåt bland en massa galna forsar), samt varit på en äventyrsbana! VÄRDLENS BÄSTA VECKA MED VÄRLDENS BÄSTA KLASS! Oh yes, jag smörar som baaaaara den!!


jag och Micke som bär en jävla tung stock.. flotten vägde sedan 4ton. Hur bra är inte vi?
att åka 12km med denna underbara flotte tog 4h. Jag fick pissa från kanten.. Kul.


äventyrsbanan delades upp i två lag, och mitt lag var bäst. självklart. dah.


jag. är. så. COOL!


jag. är. helt. plötsligt. dubbelt. så. COOL!


här var jag inte så cool. grät en skvätt och skrek "crap-as-shit-motherfucker".. But I did it!

RSS 2.0