Mother's Day

Ja idag är det MorsDag, och vääldigt varmt! Jag har solat nästan hela veckan så idag har jag faktiskt struntat i det.. Jag bränner ju mig så lät, stackars lilla söta mig.. IAF! Jag var på Outleten och köpte blomma till mamma, samt choklad...bollar? ne inte såna man rullar själv hemma, utan choklad med champagnesmak osv! Då blev hon glader:)

Mamma ville bara vara med "en gnutta" ni ser även hennes presenter, blomma + choklad!
Och så en bild på mig och jag ser.. hemlighetsfull ut? yeye, keep in touch, solstrålar:)


           

Six times

Visste ni att hur tunt eller stort pappersark du än har, kan du bara vika det högst 6 ggr!
        
           Jag testade bl.a en busstidstabell och toapapper.. stämmer bra det!

Blek? Jo, tack jag vet!

Jaha, det första mormor säger är att "Ja, sätt dig i solen nu, du behöver lite färg!" .. Kanske ska berätta hur dagen var innan dess? Vaknade vid elva, för jag är så trött och förkyld (fortfarande). Solade mig en stund, sen gick jag till Konsum och skulle fylla i min tid som jag jobbade igår. Vilket hon redan hade gjort. Jaha. Då gick jag tillbaka till pappa som satt och sålde lotter! Hälsade på Erika också, hon sålde glass! Mumms. Vi åkte direkt till mormor när pappa bytte med sin bror, vid lotterna. Och då kom denna härliga kommentar, som jag tolkar som, BLEK! Jo jag vet att jag är blek, jag har solat ungefär 4 ggr denna veckan när det varit varmt. Blä! Jajja, skit i det!
 Ikväll var det först meningen att kolla bio och sen kanske gå ut, men det blev inte av. Sen frågade Emelie om jag ville hänga med på Vår Stad i Växjö! Hade varit skitkul, men kom på att jag inte har så mycket pengar..:( Man ska ju tänka på en present till Maja också som fyller 20 år på fredag, wohooo!!! PARTAJ! Oj det blev mycket text om ingenting märkte jag nu.. Vi ska väl äta snart tror jag. Ha det gött =)     Keep in touch

AAAAATJOOOO

Jag är så jäkla förkyld!! Vaknar och huvudet är tungt, och snoret rinner och halsen hostar.. Ja, ni vet väl ganska så självklart hur det är att vara förkyld! Men jag ska jobba på Konsum idag.. Jag hoppas jag kan smita undan att sitta i kassan idag, och kanske packa upp lite varor istället? Hade jag handlat på en affär hade inte jag velat handla av någon som sitter och snorar, men ja.. kanske jag inte ska säga till dom på Konsum. Vi får se vad jag kommer på för anledning haha!

Vi kollade som sagt på bio igår! Det blev "The reader". Handlar om en 15årig kille och en 30årig kvinna som blir förälskade och har sex hela tiden i början av filmen, osv osv! Niclas tyckte den va skittråkig, jag tyckte den va.. helt okej ändå! Början va skitseg men i mitten så blev den mer spännande och intressant=) Nehe, jaha jag ska snyta mig nu.. Jag börjar jobba vid 15 idag, och slutar runt 21.15!  Wish me luck.       Keep in touch

The day after igår

BLÄÄ! Jag hade glömt hur hemskt det är att vara bakis xD Usch, så lättpåverkad som jag är också, piiinsamt! Det var en trevlig kväll, vi var hos Simones jobbarkompis kompis (?), och så va det massa människor där som kollade fotbollen vilket jag tyckte var jättetråkigt haha! Vi gick till Pauz och var där tills det stängde, sen mådde jag så himla illa så vi gick hem till Simones brossa och somnade nästan direkt! Skööönt.

                                 

Idag klev jag upp vid nio, och tog sen bussen till Lessebo, hade möte på Arbetsförm! Han pratade bara om ungdomsgarantin osv, men eftersom jag har jobb till sommaren skulle vi prata om att till hösen istället. Det blir nog kanon=) Niclas hämtade upp mig i Lessebo, sen köpte vi en massa lotter hos pappa, som sitter och säljer det vid glasbruket! Och jag vann, wohoohohoohoohhoohohoh!! xD En helt okej röd vas blev det =P Idag blir det slapp, slapp.. och ja, lite mat och slapp! Vad ska ni hitta på för skojsigt? Update: Blir nog bio ikväll förresten=)

                                

Keep in touch, folks!

Saturday Little

PARTAJ! Är det ikväll, ja =) Vaknade imorse med feber (trodde jag), hade 37,1.. så ne, ingen feber men jäkligt varm! Och ont i huvudet, och täppt i näsan.. Hade det inte varit för dig Simone hade jag stannat hemma! Men nu har jag fan inte festat/druckit alkohol sen Valborg! Så nu jävlar! Sitter här i handduk, ska fixa mig, sen sticka till bussen! Ha en trevlig onsdagskväll=) Det ska jag ha, iaf försöka;) Keep in touch

 

Mad world

              Ensamt. Deppig. Tråkigt. Soligt. Kyckling. Trött. Televisionen. Sotis. Konsum.

   Så här har min dag sett ut. Ska ut och gå en runda, rensa tankarna. Keep. In. Touch.

Solsting och snesprång

Niclas och pappa sitter alltså och kollar på Solsting och snesprång! Jag har precis duschat, efter denna dag av en massa solande! Sååå skönt, men dock tråkigt.. Jag hatar när det är fint väder och man är helt själv, kommer väl antagligen bli så hela veckan! Hör gärna av sig om man vill ses.. Kollade även min mail idag, jag har 57 förfrågningar om att bli vän med mig på min Facebook! Som jag inte vet lösenordet på.. så ja, alla som vill bli polare med mig på Facebook, lycka till.. kommer aldrig att hända! Jagtycker inte om Facebook det är så tråkigt, plus att jag inte kommer ihåg lösenordet;) Nu ska jag smörja in mig i papayakräm från BodyShop! Mmmm så gott jag kommer lukta sen.. Eller hur Niclas?;) mihihi. Keep in touch, hooties!

             

Sunday

ja det är både sunday och sunday idag^^ solig och söndag! Oj så rolig jag ääär.. Gick en jäkla runda idag, sen låg jag och solade samtidigt som jag gjorde lite rumplyft =P så duktig man är! Jag tycker det är så tråkigt att dansen är slut nu, får man vänta ändå till hösten! Och det var min enda träning, så nu kommer jag bli skitlat och slapp:( Dom ska ju bygga ett gym på nya hotellet, men det lär ju kosta en del! Ne , jag ska slappa nu! Efter en hel dag med sol, svett och tårar!

Keep in touch

Life on earth?

Kahblä vad jag luktar illa! Även fast jag bara dansat dansen 3 ggr idag, plus uppvärming så är jag jättesvettig! Men ack så kul det har varit=) Jag hade ett däng av feber där ett tag! Tog en tablett och drack en massa powerdrinkar sen mådde jag bra en stund, men nu mår jag sådär igen :/  Mamma, pappa, Elina, Josef, Johanna, Alice, Isak, Niclas och Simone var och kollade=) Elina tog en massa bilder, dock blev dom flesta suddiga, men det är ju tecken på rörlighet iaf ;) Enjoy, för er som missade showen!

 
 Fina diadem publiken fick ha, dom vart ju aliens!(Mamma och pappa)
       Och vi dansare skulle visa hur befolkingen på jorden beter sig!

 
  Sketacool dans med kockar och servitriser;) Maja och Elin var med!
                            Lika grymma som vanligt;)


Kolla in den rumpan!! Ser dock ut som att själva rumpan syns, men det
        är linnet, bara så ni vet:) Shake that ass, mmmmmhm!!




                                                Tema: FEST!
      

       Som sagt, suddiga bilder men ändå lite coola tycker jag allt=)
       NU ska jag lägga mig! Åh så skönt det ska bli. Puss&Kram
                                    
      För er som inte har hajat.. jag är i röd tröja;) hahaha!!!
   

Andy's Lekland

Idag har det varit en himla massa bus på schemat! Alltså, Andy's Lekland.. Jag tror både jag och Niclas hade lika roligt som Isak och Alice, haha! Elina (syrran) var ju livrädd för rutschkanorna och varken mamma eller pappa kunde åka något! Dagen visar jag helt enkelt i bilder;) Det blir enklast så=)

          

          

          

          
                           Alice köpte ett rosa paraply som hon "alltid velat ha"   =D

Jag är helt svettig och snurrig nu efter 3 timmars lek, men fan va kul det är !Ikväll ska vi äta grillat, och käka en massa chips, inte mig emot=) Imorgon ska man upp tidigt, sen är det DANSUPPVISNING! Jag är skitnervös.. hihi!! Ha det fint nu, wish me luck!

 Keep in touch

Isak och Alice

Blir ett kort inlägg, för nu är mina härliga brorsbarn här=) Har hämtat massa krångliga saker, att bygga, uppe på vinden! Får se hur det slutar, haha!=) Ska in och dansa sista lektionen innan uppvisningen sen också, det behövs kan jag lova !!

          
                            Mycket gammal bild på Isak Alice och mig=)

                                                         Keep in touch

Rent hus

Nyduschad och fräsh! Jag har verkligen städat, dammat, dammsugit, skurat toaletten bla bla bla.. HELA DAN! Och så köpte jag dom där snygga streetskorna på outleten, som jag tänkte ha när jag fortsätter dans i höst=) Påtal om det, dansuppvisning i helgen ju.. Kolla i konserthuset! Jag dansar på lördagen, men det är även en show på söndag! LookiLooki. Imorgon ska jag upp vid 7tiden och vid 8 ska vi åka till Skåneland och hämta upp Isak och Alice =) Dom ska hem till "farmor och farfar" (för er som inte vet, är Isak och Alice mina brorsbarn), utan mamma och pappa, får vi se hur det går;) Haha! På lördag kommer Josef och Johanna, sen sticker hela familjen+Niclas+Simone och kollar =)! Nu orkar jag inte skriva mer för jag är skittrött..

Keep in touch

I'm singing in the rain

Hejhopp! Nu regnar det för tusan, och jag tycker det är skitmysigt=) Idag har jag vart i stan och träffat Simone. Var tvungen att handla lite kläder till dansuppvisningen, (som är på lördag, aaaah!) och hon ville ju att vi skulle ha paljettlinne.. eller, det var inget måste men det skulle vara partaj och så,men jag hittade inget jag verkligen ville ha, och vill inte lägga ut 200kr på nått jag aldrig använder igen, så får ta något färglatt jag redan har i garderoben=P Köpte ett par stora svarta byxor iaf, som jag tyckte var jättensnygga! Sen har jag sett ett par snygga sneakers på Outleten som jag blev lite sugen på...Pappa har en rabattkupong på 200 så då blir dom billiga! Nej nu ska jag mysa med Niclas=) Keep in touch

    
          Imorgon kommer sopgubbarna och hämtar vår gamla tvättmaskin!
                               Och även våra gamla, gamla, GAMLA datorer =P

Chips, jag vill ha chips!

Det där med att inte äta godis och sånt i veckorna. Det går ju inte..det är liksom måndag och jag får knäppen snart om jag inte får chips! Hela denna veckan gick utan,men sen fredag lördag söndag! Chips chips chips! Jäkla monster man är...

Iaf, idag ska jag in till stan och träffa Emelie=) Har inte träffats eller knappt pratat sen Valborg, och det var ju ett tag sen! Så det ska bli trevligt. Jag sitter förövrigt här i handduk och är nydsuchad (ohlala) och har smetat in hela mig i den underbara lotion från Body Shop, med doft av Papaya! Den doftar så underbart och jag vill äta upp mig själv ;P Jag ska försöka få i mig lite mat med innan bussen går nu vid 15.40! På tal om ingenting,, jag är så grymt sugen på att åka till Liseberg! Vill någon hänga med mig, och åka allting, pretty please???

Keep in touch


14.45
Jävla katthelvete som ställer sig och kissar på min säng.. Så nu luktar hela rummet kiss! Gud va trevligt!!!!!!!!!!!!!

Thanks!

Nu har Sara suttit och slitit framför sin dator för att hjälpa mig med min bloggdesign!=) Tack! Som ni kanske ser (tar ett tag innan det ändras?) så kör jag på tema RÖD! Love it ;) den sexigaste färgen som finns! Hoppas ni gillar att, det är ju trots allt NI som läser min blogg:) PussPuss

Ibland..

Fan, nu har man varit på, över, under (haha), ne men varit med Niclas 3 dar i sträck och nu när man kommer hem UTAN honom känns allt så.. tomt :( Ses ju igen om ett par dar men iaf^^ Ja, eftersom det inte blev fest kollade vi på Eurovision, och jag tyckte Malena (?) gjorde ett skitdåligt framträdande.. Hon såg sjukt nervös ut enligt mig, plus att hon kunde tagit i mer! Jag har förövrigt fått Norges låt på hjärnan, han vart både söt och bra!=) Vi har även vart väldigt rastlösa så vi har säkert varit ute och gått med Stessie varannan timme, ne lite överdrivet.. Men väldigt ofta iaf! Och käkat en massa chips och popcorn och godis .. Får bli en nyttig vecka för min del;) Niclas mormor bjöd på middag idag med så slapp vi laga det! Ne nu ska jag väl.. inte göra någonting.. dega!!

Keep in touch:)


  
      Ibland får jag till en snygg look, som får alla på fall.. Ibland!


   Ibland så...                                                 ...får man turas om:)

Rackans otur

Jag som vart så sugen på utgång ikväll! Men ibland blir det inte som man tänkt sig.. Det blir mys framför Eurovision med Niclas ikväll istället=) Festa kan man göra andra dagar! Heja på Sverige nu då för tusan.. vet inte riktigt vad jag tycker om låten men men =P Keep in touch!

Fredagsmys

Är hemma hos Niclas och kollar på Talang =) Jobbade på Konsum idag, och direkt när jag kom dit var det stressigt så är ju fortfarande lite stressad fast jag slutade för längesen! Blir att ta det lugnt ikväll, men imorgon.. Jag är så partysugen så det ska bli grymt roligt!! Simone och kanske kanske Sophie? Hos Simones jobbarkompis ska vi förfesta annars vet jag ingenting!! Jag hör av mig imorgon innan det bär av och ser vad som hänt under lördagdagen, kanske Kalmar?

Keep in touch

Svettig och dan

Dom där 4,5 timmarna bara flög iväg! Jag fick för mig att dammsuga heeeela huset, städa och skrubba i badrummet och byta sand i kattlådan! De ni, plus att jag lagade mat åt mig och pappa innan jag åkte in och dansade.. Redan svettig, till att bli 3ggr så svettig, härligt värre;) Nu är hela dansen klar iaf, jag blandar ihop alla stegen annars tycker jag det sitter i både ben och huvud=) Imorgon ska jag jobba på Konsum, sen sticker jag direkt till Niclas efter det! Han har hela huset för sig själv, förutom Stessie då! Så det blir mysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen.. ssup hco mark :D

Ohlala

Jag raderade nattinlägget för.. A jag ska hålla sådana grejer för mig själv! Och jag försöker varje dag för att inte visa min omgivning hur.. jag är med just detta! Men nu skiter vi i det och tänker positivt istället.. åtminstone här =)

Jag vaknade sent idag, som vanligt^^ Har hunnit äta både frukost och lunch så är inte hungrig iaf! Idag händer inte ett skit förutom att vi ska ha dubbellektion i dansen, vet inte hur jag ska orka med 2 timmar dans i sträck med min kondition?! Jag förstår inte hur Maja och Elin (läser du detta nu =P) klarar av att dansa flera timmar varje dag!! Men dom är ju dansare sen barnben, kan ju vara en logisk förklaring ;) Det är kul som attans iaf, och jag hoppas vi hinner få in alla danssteg i huvudet och benen nu, för uppvisningen är ju nästa lördag! Och min bror och mina brorsbarn ska kolla, ska bli skitkul! Nehe, jaha.. Vad ska man hitta på i 4,5 h innan bussen går? =)

touch in keep

Vänner+shopping=sant

Idag har det varit Maja, Simone, och shopping på schemat, Gina Tricot ftw! Very very trevligt:) Förutom att jag fick näsblod på Stadium, bara sådär.. Skitkonstigt :/

               



 Asfint linne som jag ville ha!!!             Hade tyvärr inte råd med allt;)

  
Äntligen! Mina jeansleggings jag velat ha aslänge och en snygg t-shirt:)
          Simone på ett hörn med, med en skitsnygg tröja plus kjol!

  
              Jag och Simone köpte likadana kjooolar! Kanonaskalajs=)


Finfina sjalen med massa färg!          Älska eller hata dessa byxor?!?!

Köpte som sagt allting, förutom översta linnet, som jag funderar starkt på att köpa!Vad tycker ni?;) Nu ska jag tillaga mig lite mat sen slöa, hård dag! Haha!

 Keep in touch:)

Försvinn

Jag hatar denna dagen. Inte hela dagen, men en stor del av den. Så därför vill jag inte skriva om den. Vi får bara hålla tummarna på att imorgon, så blir det en roligare och bättre dag!

Blixt och dunder..

...är det inte! Men man kan hoppas:D det har mullrat lite grann här! jag ääälskar när det åskar, det är så jäkla mysigt! Särkilt nu när jag är hos Niclas, då kan vi ligga och kolla på film i hans bärbara dvd, och mysa lite, med ostbågar (skitsugen på det nu...)! Har även hjälpt Maje (min gammelmoster som bor ett par hundra m från Niclas) att handla lite idag också:) Och nu är Niclas och styrketränar och jag.. gör inte det.. That time of the week, och hatar att träna in public då! fjant..Och så lämnar han en öppen chipspåse i sitt rum.. Hallå? den kommer ju ta slut! skyll dig själv... Iaf, jag önskar mig ostbågar (även om jag ätit chips...), åska och mys ikväll.. kan jag få det?

Keep in touch!

Jönköping

Orkade jag gå upp kl 7 imorse? Nä! Gjorde jag det iaf? Ja! Suck. att man ger med sig, helt otroligt.. Iaf! Vi kom fram till Jönköping runt halv elva tror jag, då blev det fika hos Hjördis.. visst en släkting till mig, som jag inte visste om.. (?) Vi stack till syrran lite senare (för hon och Gahlan hade visst försovit sig...) och åkte till "Taberg". Jag fattade inte alls vad Taberg var för någonting..! Men det visade sig vara smålands näst högsta berg på 343 m ! Och det var verkligen skithäftig utsikt =) Och blåste som satan gjorde det också! Men mycket mysigt. Stack en sväng till stan sen och handlade , sen vidare hem till syrrans lägenhet och åt! sen efterätt.. och fika. RAP! Nu är jag hemma, och hur trött som helst, men jag kommer inte kunna somna för det. Ne, för jag kommer vara vaken till kl 2 inatt och kolla på en film...som vanligt med andra ord!



 
 Pappa tar sig igenom motvind han med ;)


Det blåste ju som sagt litegrann där uppe.. alltså, "lite" :)


Denna ville jag köpa till Niclas!! Men den vart för dyr.. typiskt.

Blev inte så mycket roliga bilder idag, dock! Jag njöt av sällskapet istället=)
Ha det sketgött alla så hörs vi imörrn. Keep in töch



Shoeloveeeer

Tror jag är en av många många där ute som älskar skoooor! Jag har dreglat över ett par ganska länge nu här uppe på Outleten! Och idag köpte jag dom änteligen=) Lite stora var dom, men skoinlägg is the shit! Niclas åkte hem efter detta besök, så jag har varit ute och gått en liten powerwalk och käkat! Imorgon ska vi (familjen) upp vid kl 7, och åka till systra mi i Jönköping. Har inte sett deras lägenhet där än så det ska bli skojsigt, ska dit över dan bara!=) Nu ska jag fixa lite i mitt rum, sen ska jag fixa i vardagsrummet här hemma också, så det är lite fint! Trevlig lördagkväll:) (Ni ser lite av mina röda skor jag köpte i onsdags me!)



Åh en grej! Niclas satt och kollade på teve i mitt rum innan, medans jag sminkade mig! Så va det en engelsk serie, och så sa en man, på engelska! (Nu när hela familjen är här, har jag en sak jag måste berätta...). Och jag sa för mig själv lite halvhögt, som fortsättning på hans mening, "I'm gay..". Och så säger han exakt det !! Det var kanske jätteuppenbart att han skulle säga det, jag vet inte! Men Niclas trodde ju jag hade sett det avsnittet innan, men jag visste inte ens vad det var för program! Haha, det var ett soft ögonblick xD ! Ja, enligt mig då, förstås...

Keep in touch=)

Huvudvärk

Gah! Hade ju planerat värsta mysigt ikväll ju:( Jag och Niclas skulle först äta gott på Akropolis sen gå vidare till bion och se "The Reader"! Men nu sitter jag här med världens huvudvärk och spänningar i bröst och mage.. det är så typiskt mig. Ska alltid ha ont någonstans när man har planerat något! Och det som är ännu jobbigare är ju att det kommer gå över sen ikväll.. så då hade vi likaväl kunnat gå på bio. det går över lika fort som det kommer! Det blir mys hemma hos mig ikväll istället.. Med lite fredagsmat=) Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans! Och en fråga, vart har alla mina läsare tagit vägen? Det har sjunkit som fasen!! Skittråkigt, säg till alla ni känner att kolla denna enastående blogg för tusan.

Keep in touch = håll kontakten?

Varma mackor

Tjena fan! Kom precis hem från dansen och är skithungrig så blir ett kort inlägg=) Har städat mitt rum, och fixat lite fint idag, sen så har jag ju då, dansat! Nu har vi kommit lite längre på dansen, men inte riktigt! Lite kvar är det, men det ska vi jävlar i att klara. Nej, nu blir det varma mackor, keep in touch

Sminkpartaj

Jag är svintrött! Dagen börjar med att gå upp kl 8, hallå kl 8! Jag är van vid att sova till 11 för fasen xD Iaf, och så hände (blablabla), sen innan jag skulle träffa Maja, så hade jag så dyngsura fötter och skor, så jag var tvungen att gå in på stationens toa och försöka torka till mig! Sen vid tolv så träffade jag Majsen=) Simone skulle kommit då med men först missar hon tåget (från Nybro), sen va det andra tåget försentat, (SJ!), så hon kom vid halv två! Gick en runda på stan, sen skulle Maja till dansen och jag och Simone fastnade inne på Din Sko, och ville ha NÄSTAN alla skor i hela affären! Fanns ett par som var hiskeligt fula! Jag köpte ett par vanliga röda sneakers typ, jättesöta :) efter detta så stack jag hem till Linnéa där det skulle vara sminkparty, askul! Få massa bra tips osv, jag sminkar ju mig skitlite och tråkigt ^^ Sen var det marängswish på det (stavning?)! Jättekanonas och lång, trevlig dag! Nu ska jag fanimig kolla film/somna i soffan.

  
  Torka skor och strumpor på toan!          Rent på golvet? Not a chance!


Helt omöjliga klackar...                            ... för mig!


Skor nummer 1: Dom fulaste skorna jag någonsin sett, fy fan!
Skor nummer 2&3: Skitsnygga neonrosa + härligt somriga=)
Skor nummer 4: Häftiga platta leopardskor som jag diggade satan!

Det blir bara egobilder från sminkningen, vilket jag inte får så bra bild på
iaf:( Blir antingen för stark blixt, eller så blir bilderna gula!
Lite coolt med olika nyanser kanske;) jäkla lampa och kamera!
Ögonskuggan syns inte så mycket heller, skitsynd, megasnygg sminkning!
Men fick en kanonashy, askalajs=)


  
  Thank you for a lovely day and evening! Keep in touuouououch

Täppt

Vilken förkyld dag det har varit! seg i hela kroppen, täppt i näsan och bara... jätteseg! Har inte hänt alls mycket idag, jag och Niclas har kollat på film och precis käkat middag. Imorgon ska jag in och träffa Maja och Simone, sen efter det ska det vara "Sminkparty" hos Linnéa=) Låter skitkul, att få personliga sminktips för sin egen hy osv, det behövs kan jag säga ^^ Jag ska försöka få med Niclas på en långpromenad i regnet, men jag kommer inte lyckas kan jag säga redan nu! Ha en kanonas tisdagkväll, jag ska fortsätta snyta mig och knarka nässpray, yes!!! Keep in touch, snorungar !!


Vill bara tilläga en tanke till Casper, saknar dig <3

Puäh

Oj, jag har hunnit med mycket sen kapsylerna^^ Jag och pappa har frostat av frysen, iaf försökt! Det översta är ju åt helvete att försöka göra något åt! Sen åkte vi och handlade mat, kan ni se här nedan hur fin måltid man kan få av : Färdigmarinerad lax, köpt fruktlåda och att skura och slänga in ett par råa potatisklyftor! Sen har jag dammsugit hela huset, och nu har jag precis duschat! Och vet ni vad jag insåg då? Jag har skiiiitbleka ben, och har färg på mage och armar! Inser ni hur dumt det ser ut? Nästa gång det är sol ska jag ligga i tröja och trosor, mm vad mysigt och svettigt det låter! Nej nu kommer Niclas hit vilken sekund som helst, tack för idag=) Trevlig måndag! Keep in tooooouch



Kapsyler!

Idag var pappsen uppe på vinden och kollade igenom en massa gamla saker! Bl.a hittade han min gamla kapsylsamling^^ var det någon mer som hade en sån samling innan, eller är det bara jag?

   

Keep in touch

Chips

Att chips ska vara så himla gott, och onyttigt.. det är väl den sämsta kombinationen någonsin?? Jag ska iaf bara äta sånt äckligt, jag menar GODA saker på helgerna.. eller, ja FÖRSÖKA kan man ju alltid göra.. frukt är också godis, eller vad det heter? Önska mig lycka till, synd om alla människor som ska träffa mig denna veckan.. Rosanna utan chips är ju som en sommar utan myggor (iåf ganska bra!...) eller som kaffe utan socker! ( hatar ju kaffe...) äh.. Ni förstår vart jag vill komma! Nej den där chipspåsen jag precis åt upp. Kan väl ge den sällskap med ett äpple eller nått.. Keep in touch

Regn?

Nu är jag hemma igen! Jag trodde ju det skulle bli en massa folk igår, med att fira Niclas och det! Men det vart bara familjen, och Gösen också, såklart;) Jag hade feber och jätteont i halsen så jag fick ju ligga och sova i två timmar eller nått, efter tårtan och innan grillningen! Gick över sen framåt kvällen dock, skönt det iaf! Jag och Niclas lillsyrra Anna började kolla på "Eva och Adam"- filmen ;) haha, sen kom Niclas också för han hade inget att göra ^^ Petra i den filmen heter ju Rosanna i verkligheten, woooohwoooh!! =P Sen kom pappa idag då och hämtade upp mig och nu sitter jag här och är seg. Ska kanske ut och gå en runda om jag orkar, men innan dess ska jag slå en pling till Simone! Har inte hört av henne sen i torsdags.. Det går inte för sig!! Keep in touch

    
     Alltid snea näsor när vi pussas!      "Men va jobbig du ääär, Niclas!!"

Varför är jag så nojjig?

Okej, hur många är det som är lika nojjiga som jag när det gäller denna jäkla influensen som finns i världen? Behöver jag oroa mig om jag har ont i halsen och känner mig lite krasslig, eller är det bara en vanlig vårförkylning? Jag blir galen!! Jag har alltid varit så här.. Ont i huvudet= Nån tumör eller något. Massa konstiga utslag=Hudcancer. Blää . Ska jag kolla upp eller inte kolla upp? Tell me! Snart ska pappa skjutsa mig hem till Niclas, vi ska fira honom idag istället=) Lägger kanske ut lite bilder sen. Keep in touch

Sooola

Så, nu orkar jag inte sola mer! När det är så ljust så ser man alla sina celluliter och då får man ingen lust längre. Kanske bara är jag haha! Har ätit "frukost" också.. pyttipanna, mumma! Nej, nu kommer fler bilder från gårdagen=)



  
  Ja, så här kan det se ut när man firar Valborg med massa dansare ;)

Så, här vart lite bilder dåja=) Jag är lite bakis idag, och har även ångest över ingenting, som vanligt med andra ord^^ Brukar bli så dan efter jag druckit, utan någon anledning alls, bakis eller inte.. Alltid alltid ångest! Fråga mig inte varför. Ikväll händer inte ett skit, jag ska bara vara hemma. Det ska bli ganska skönt! Ha en kanonas fredagskväll och 1 maj .

Keep in touch

1 maj

Besiktningen: Han kom 7 minuter försent, den där besiktningsmannen.. och tjurig var han också! "Ja hej jag heter Jonas (eller nått), är det okej om ni INTE står i samma rum som jag besiktigar i? Tack.." Jaha okej, så han slängde i alla skåpsdörrar och var jätte.. arg?! Sen så va det visst märken efter sängen på väggen, som han inte tyckte om.. Och för mycket hål, och lite slitningar på tapeterna.. så sammanlagt blev det 1200kr, som vi delar på 4! Så 300 är inte så mycket, så det är okej! Men han var skitotrevlig..Nu är lägenheten helt borta iaf.. Både skönt och sorligt.. Mest skönt! Nu är det över:)

Valborg!: Det vart en mucho mucho trevlig afton=) Början var väl halvkul, när civilpolisen kom och sa åt Majas syster och hennes gäng, att dom inte fick grilla (engångsgrill på sand.. dock nära gräset..), så dom fick ju böta, tyckte jag var synd! Sen hällde dom ut Majas dricka också, för hon var bara 19! Jag är ju 20 så det var ingen fara. Efter denna incident så stack vi till nått ställe bakom simhallen, vet inte vad det heter, och spelade "Ölbrännboll" :D Fast det blev nog mest cider.. lite öl kanske =P Vi hade ställt dricka vid varje kon som vi sprang förbi, och skulle dricka varje gång vi stannade, asroligt :D och tjejerna vann såklart, väldigt överlägset.. ähum!;) Niclas och Gösen stack efter detta, så vi andra satte oss vid sjön, och grillade (ja just det..haha), och drack och hade mysigt.. och FRÖS!!!^^ Polisen kom ju då igen, fast då kollade dom varken leg eller sa nåt om grillningen..? Najs! När vi skulle hem till Elna så va det sjukt mycket folk runt Majbrasan så tog en stund att komma förbi där.. Hemma hos Elna var det varmt och skönt, vi drack och hade trevligt. kom jag på att jag var nästintill ensam med en massa duktiga dansare/danslärare! Så kommer jag och är.. inte alls lika begåvad haha! Jag blev hämtad av pappa vid halv 2 sen=) Oj, va mycket text det blev! Hoppas ni orkade läsa !


                  ÖLBRÄNNBOLLSLAGEN! TJEJERNA MOT KILLARNA :D

Eftersom jag kan inte kan få bilderna på dom ställena och den storleken jag vill ha, så gör jag ett nytt inlägg lite senare, för nu ska jag ut och sola! Fler bilder kommer alltså sen, frukta inte.


RSS 2.0