Valborgsmässoafton

Idag gick jag upp redan vid 9.30.. väldigt tidigt för att vara mig ;) För tillfället mår jag lite illa, men jag gör det ibland på morrnarna.. är skitdålig på att äta frukost. Iaf, så här ser dagen ut!
Först och främst är det besiktning vid 14, och jag är skitnervös för jag vill verkligen slippa betala för nått.. den som uppfann elementen, eller snarare designen av elementen.. kan städa dom fanskapen själva! Det är så sjukt mycket damm emellan, och det var nästintill omöjligt att få bort.. Hade en sån där dammvippa men det hjälpte ju knappt.. Efter besiktningen, så ska vi nog på stan lite, sen vid 18.30 ska vi vara ett gäng som ska spela brännboll vid Strandbjörket=) Efter det blir det kanske grill och utgång.. beror helt och hållet på om jag får sova hos någon i stan eller så måste jag åka hem redan vid 21.50 :( Nej jag måste packa in för denna långa dag! Ha en bra Valborgsmässoafton alla!  Keep in touch

så.trött.man.kan.vara

Jag är verkligen helt slut. Idag. Igen. Allting gick fel idag också.. hur mycket man än skrubbade så va det ändå lika skitigt.. och just när vi bara hade vardagsrummet och hallen kvar att dammsuga.. ja då ska jag välta ut hela jävla mopphinken med vatten i heeeeela hallen! Jag fick ju panik.. va tvungen att sätta mig ute i 5 sekunder och lugna ner mig. Sen va det bara att moppa upp allt vatten sen dammsuga osv.. Så nu är det klart! Ska bara in lite tidigare imorgon och kolla innan kl 14. Ni vet sånt tvångsbeteénde.. "Jag glömde väl inte stänga av spisen? Är allt rent nu? Glömde jag det å det å det...?" Sen efter besiktningen är det brännboll som gäller=) Skulle ju haft dans imorgon.. eller, den är inte inställd, men den blev bara förflyttad EN timme tidigare, vilken knappt gör någon skillnad alls, enligt mig eftersom det är valborg.. Att sluta med dansen kl 20.35 på valborg är för sent för min del så jag skippar nog den.. hade den varit vid 4 eller något hade det vart perfekt, men nehe.. Så jag säger godnatt redan nu till er! Ska packa lite tills imorgon om det blir att sova över hos någon eller åka hem, får se. Jag skriver nog ett litet onödigt inlägg imorgon också, innan besiktningen! Puss på er, trevlig onsdagskväll=)


Byxor över skjorta...                              ..eller skjorta över byxor?

Vilken tycker du ser bäst ut ? :) (ja, det är min far!)

Hujeda mig

Nu är både jag och Niclas helt svettiga och äckliga och utmattade.. låter som en riktig snuskhisoria , inte sant?? Men jag får lov att göra er besvikna.. ni har väl läst inlägget här under? Just det jaa, stäääda!! Guuud så tråkigt det är, särkilt när man inte ens har en radio att lyssna på eller att man inte får vara ute i det fina vädret.. Vi hann ju inte ens klart med allt^^ Men vi har ju hela dan imorgon på oss också, sen är det besiktning kl 14 på torsdag! Så det är filbunkelugnt:) Man är så där härligt torr och fnasig om händerna nu också, efter alla rengöringsmedel.. Man är ju inte skitig iaf, hahahahahha... Jag är så trött! Nu ska Niclas in i duschen, sen ska vi kolla på en film vi hyrt, nån skräckis såklart.. fast vi har alltid oturen att hyra dåliga.. så varför fortsätter vi.. kanske fortfarande hoppas?? Nog tjatat om det! Keep in touch folks, wish me luck with the cleaning!

Casper, jag saknar dig så mycket. Tänker på dig hela tiden, älskade katt <3

Pizza

Kom precis hem från ett 3timmarspass på Konsum! När det har varit så varmt ute har jag suttit i kassan.. lite synd, när det väl är sol, men ska inte klaga! Skitkul att få jobba lite=) Sitter och väntar på att Niclas ska komma nu, han har varit inne och städat nu under tiden jag jobbat.. Så nu ikväll ska vi hem till hans päron, sen imorgon och på onsdag är det bara städa städa städa som gäller! Besiktning av lägenheten kl 14.00 på torsdag.. Önska oss lycka till så vi slipper betala för all skit ^^ Tänker mest på hacket i badrummet av skåpet där inne, och på fönsterkarmen som också blev lite misshandlad av min kruka.. Jaojao! Nu ska jag käka min Billys Pizza, extra stooor! Keep in touch=)

Grattis Niclas!

Idag fyller min älskling år=) 21 blir du, din jävla gamling^^ Han har varit i Landskrona idag och köpt sig en bil, eller fick.. eller typ,betalade halva var, han och hans pappa? A jag vet i tusan, men nu kan ju han köra till mig iaf, nu när vi har flyttat hem till vardera päron! Innan Niclas kom hit nu ikväll, har jag hunnit :

- Sola, i detta sommarväder är det fan bud på att ligga i bikini!
- Gått på Outleten med mamma och pappa, sprang på Erika=)
- Slå in paket, köpa kladdkaka osv osv till Niclas lilla kalas!
- Städa i mitt rum för det såg ju ut som ett bombnedslag!
- Tack Sara för hjälpen med min blogg, dock inte riktigt klar än..

  


Som ni ser fick Niclas en ukulele av mig ;D Tror ni han är fejkglad???

Keep in touch folks=)


Saknar Casper så det gör ont, det gör Niclas också. Vi är fortfarande lika ledsna som vi var igår. Han var vår lilla ögonsten, och är fortfarande! Att ett husdjur kan betyda så mycket.. helt otrolig känsla.. R.I.P Casper !! <3

...

Idag känns det väl lite bättre. Men jag blir tårögd när jag tänker att jag saknar Casper så mycket! Att han inte kommer och kraffsar på dörren och väcker mig, eller ligger och gosar med mig... Usch!! :'( <3

Vi hade ju grillkväll i fredags, hos Simone, tänkte lägga ut bilderna nu!
Som sagt, hos Simone, var vi Simone;) , Sophie, Linnéa, Cissi och moi! Maja och Adde kom förbi en sväng sen med=) Vi grillade, och åt väldigt god mat, med klyftpotatis och sallad med fetaost=) Simone hade även något, runt papper, som det stod en vers på.. och så skulle man läsa den utifrån, och in i mitten.. det blev ju mindre och mindre och var skitsvårt, men kul =P Sen satt vi bara och snackade, och drack! Jag var helt megatrött till slut, dom andra också, och jag och Simone tog många roliga och pigga kort ^^ Vi gick och la oss halv 3 kanske ?


 


Lägg märke till att jag har Snobbenglas, alla andra har vinglas ;)



Tack för denna mycket trevliga kvällen=)
Tyvärr tog jag aldrig några bilder hos Mary igår när hon fyllde år, kände inte för det just då..Men idag fyller Niclas år, han är och köper bil just nu! Så blir nog lite kort från det senare!

Keep in touch

R.I.P Casper

Pappa hämtade upp mig i Lessebo, vi kör en bit, och säger att han är tvungen att stanna vid en parkering, ser hur pappa börjar få tårar i ögonen och jag blir förstås skräckslagen och undrar vad som har hänt! Då berättar pappa att en halvtimme innan han körde, blev Casper påkörd, av en granne till oss.. Han hade sprungit ut mitt i vägen framför bilen och sen hade han blivit påkörd ,sprungit upp till vårt hus och lagt sig under vår bil och.. dog. Både jag och Niclas har gråtit som fan... jag fick ju gå in och säga det till honom och det var så hemskt. Jag kan tro att en del tycker det är överdrivet, men Casper var inte bara en katt.. Han var en konstig katt. En underbar katt. En älskad katt. Han var VÅR katt! Och jag saknar honom så mycket.. Fan helvetes jävla bil... Älskade älskade katt! <3 Usch :'(


Morsning!

Jag är skittrött idag, blev väl inte jättemycket dricka igår, men några cider och en jäkla massa mat (god mat!), och sen en massa chips på det också =P Kan ju inte bli bättre! Om ungefär en timme går min buss till Lessebo, där pappa hämtar upp mig, sen kör vi mot Emmaboda på kalajs! Niclas skulle antagligen komma en stund med, han bor ju ungefär 500 m från min gammelmoster, så det är bäst för honom att han gör det ;) Lite komiskt.. alla år jag har varit hos Mary, så har Niclas funnits i huset mitt över gräsplanen.. höhö!! Ne sminka sig klart va det ja...
 Keep in touch!

Jahja

Gud jag är helt.. slut! Nu är lägenheten helt tom, dock inte ren ^^ under soffan och sängen var det väl lite dammråttor.. ähum! Men nu va det gjort iaf, man ska ju packa ut allt från bilen med.. och kunna ställa alla grejorna någonstans också=P Snart sticker jag till Simone, ska grilla och dricka lite! Skiiiitfint väder idag med så det blir nog en kanonkväll! Jag sover även hos Simone, och direkt efter det åker jag till Emmaboda och ska fira min gammelmoster Mary, som fyller år! Ha det fint så hörs vi imorgon=) Keep in touch, sunshines!

Flytt och dans

        
Som ni ser, har vi plockat undan en massa idag:( Känns skittråkigt att behöva flytta, men så är det nog många som får göra nu, utan jobb och så.. Ska alldeles strax ner och dansa! Efter det ska vi fortsätta plocka undan osv osv.. Kul va?
förresten, Sara läser du detta, så måste du hjälpa mig med min design, snart, så fort du hinner såklart =) Min blogg är så tråkig!!

Keep in touch! (kolla gärna mina modellbilder i inlägget här under!)

Modellbilderna=)

Nu, äntligen har jag fått modellbilderna! Dock fick jag dom oretuschade bilderna.. så dessa är inte alls lika snygga som dom i tidningen.., men det får duga så länge, ska försöka få fotografen att skicka dom retuschade också;) Enjoy!

    

      

    

    

    

    

    

       

Orkar inte städa

Träffat Maja och Simone idag=) Tog en fika på Askelyckan, sen gick vi och köpte en leksaks-bmw till Micke;) haha eller ja Simone gjorde, han fyller år på tisdag, och Niclas på söndag.. Vad fan ska man köpa? Skriv era förslag! Vi provade även en del roliga glasögon och masker! =P man kan ha roligt fast man är gammal, höhö!! Nu sitter Niclas och kollar på Australia som jag fortfarande inte har kollat klart på för jag tycker den är så konstig! Får väl stå ut..^^ Ha det gotte!

        

        

                        
                                                                             Keep in touch

Jag är varm

Vart ute och powerwalkat idag, sen efter det gjorde jag lite situps och grejor! Och ätit, och sen dammsugat.. jag är VARM!! Jag ska in till stan ikväll, hjälpa Niclas att packa.. Filippa kanske skulle komma ikväll också, det vore ju trevligt!Men innan allt detta måste jag ju faktiskt duscha.. jag luktar apa! Trevligast för alla att lukta sommaräng istället;)


           Keep in touch

Godkväller

Jag har faktiskt varit ute och sprungit/powerwalkat.. Pappa och jag gick till Konsum sen så sprang jag lite, sen gick sen sprang osv, på vägen hem. Jag har apadålig kondition, men det var skönt att röra på sig =) Jag ska kolla klart på Australia nu, kollade ju aldrig klart på den i lördags för jag tyckte den var så jäkla knasig.. Men har ju som sagt betalat för den =P Imorgon händer inte ett skit.. förslag?? Keep in touch

Seg

Det ser ut att vara varmt ute, sen när man går ut i pyjamasen och tänker "Åååh va skönt med sol!", så fryser man röven av sig, för det BLÅSER! Jäkla väder.. Ska snart till Konsum och provjobba igen=) Nu har jag tagit bort bandaget på fingret med så det ska nog gå kanon idag! Har ni vägarna förbi kan ni ju hälsa ;)
Förresten, såg någon talang i fredags eller när det brukar vara? Jag har sett på Youtube, fyra killar som dansar "Knäckebrödsdansen".. jag vet inte hur man länkar och sånt (?) men kollade det på Youtube! Skitroligt, skrattar sönder!!!
Keep in touch.

Kläder!!

Idag kom mor och far på besök! Jag och mamma gick runt i lite affärer, och jag var bortskämd och fick lite kläder av mamma *hihi*, för det har jag ju inte några . . . . . . Efter shoppingen så åt vi på kinarestaurang=) Sen åkte vi upp till lägenheten och hämtade en massa tavlor och småpryttlar, som jag ska ha här hemma! För nu MÅSTE vi verkligen börja tömma lägenheten, besiktning den 30de! Tråååkigt, jaja! Här kommer bilder på mina kläder ! (klänningen är VÄLDIGT genomskinlig, Mattias, jag vet!! ) =P




Köpte även den blommiga klänningen, som ni ser ett par inlägg neråt=)
Är man bortskämd får man passa på, tack för mig! Nu blir det städatajm!

Keep in touch

Film

Nu stack Niclas och Gösen ner till bussen precis. Jag har hyrt Australia, för Gösen sa att den var såå bra ;) Sen har jag även gjort mig en fruktsallad med ananas, äpple, apelsin och banan! Vad gör NI ikväll?=)

Fin lördag

Idag gick jag och Simone ner till stan, när vi väl kom fram var vi hur sega som helst och satte oss och åt först varsin Spirello, eller "Twister" som det heter nu.. usch^^ Sen blev vi sugna på en pommes, så vi satt ner en bra stund.. sen förfluyttades vi oss till McDonalds där Simone köpte en coca cola.. LAAAAAATA! Nu är Gösen här. så Niclas och han ska grilla hemmagjorda hamburgare nu, det ska bli gott =) Sen sticker väl dom ut till Oleo.. Och jag sitter hemma själv, för dels hittar jag ingen att gå ut med, plus att jag är pank.. jaojao! Vill nån gå ut så får ni väl höra av er isåfall =P
 
Keep in touch!

Klädprovning

Klart man sticker till McDonkan efter en någorlunda nyttig vecka...

  

Sen råkade det bli att jag provade blommiga kläder =P Har ju
såklart inte råd, att köpa något men alltid "jättekul" att prova iaf..
                                                       INTE!!

 

Keep in touch

Hårbajs

Varför är håret alltid så fint direkt efter att man har varit hos frisören.. men inte ett par dar efter! Idag är ju mitt hår hejsanhoppsan och luggen helt mongo.. Ajaj! Jag ska in till Växjö om en knappt timme, Gösen är redan där med Niclas, sen skulle Simone komma sen också, hon ska jobba i helgen och slagga hos oss! Vet inte alls vad som händer nu fredag lördag.. Jag har med mig partykläder om nån vill deee... Ne man ska kanske packa klart?



Keep in touch, hoties!

Back from Konsum

Tebax.. hunnit äta också! Det gick ju kanonas tycker jag, fick dock skrika ganska många gånger på Jessica och Niklas som jag jobbar med, när jag inte fattade något, men de får dom tåla ^^ Jag har lärt mig att 4011 är bananer iaf.. Ne nu ska jag byta om, sen ska jag in till Växjö och dansa=) Ha det fint alla, imorrn är det helg, mys!

Keep in touch

Konsum

Jaha, gick till Konsum nu för å fråga chefen hur det egentligen blir i sommar.. Till svar fick jag "Vad gör du nu, vill du provjobba vid 2?" Absotivilut! Så nu är jag hemma och slänger i mig en macka, ska byta om till Konsum-kläderna (som jag haft sen förra året jag provjobbade haha), sen sticka och sitta i kassan! Funderar dock över mitt finger.. kan ju inte böja de, alltså knappt röra det vid nått.. kan man sitta i kassan iaf ?

Keep in touch

Blond?

Nje, inte blond kanske!! Men ljust är det, som tusan=) Enligt mig iaf, eftersom jag haft lite halvtmörkt innan haha ! Klippt mig har jag också gjort, jag tycker faktiskt det är skitsnyggt! Jag har ju haft alla möjliga frisyrer/hårfärger genom åren, inte överdrivet många kanske, men en del! Här kommer mitt fina håååååår=) Vad tycker ni, för ljust, för kort?



Niclas har ju färgat om sig han också, sen vår misslyckade färgningskväll här hemma i fredags ;) Det var bara min utväxt som färgades, därför denna slingnojja! Niclas blev rödhårig haha! Nu har han färgat det mörkt, men det är lite röda nyanser, dock ingen bild på att men det kommer ;) Nu är jag förresten hemma i Kosta igen, får se när det blir Växjö igen, måste ju börja packa på "riktigt"! Nej, på med joggingskorna och (dock inte jogga...), ut och powerwalka för tusan! För mycket chips...

Keep in touch!


Glass

Städat litegranna idag ur lägenheten, packat ihop grejer och så.. Känns lite tråkigt! Har även varit nere och träffat Emelie en snabbis idag=) Hon käkade glass och jag en McFlurry, fint väder idag också, härligt! Hon sticker till London på torsdag, så jäkla sköj! Min kamera sabbar sig så kan tyvärr inte lägga upp mina bilder som jag hade velat! Kanske imorgon istället! Keep in touch folks

Monday

                
                   Vart ju med på två fina bilder i lördags =)


Lasarettet då jao! Hon fick knipsa bort lite mer hud (smärta!!), sen hittade hon även en liten glasbit som satt kvar.. Tur jag kom in, inte så jäkla bra om den hade växt fast ^^ Ajja, fick lite plåster runt om som jag ska ha till på torsdag, sen hoppas jag det läkar fint av sig självt sen=) Här kommer den "äckliga bilden"! 
           
     
                                                              Såg dubbelt så äckligt ut igår!
       

Har även suttit och solat idag!=) Idag har det varit sommar gott folk, väldans va fint väder det är.. Undrar hur det blir till juni/juli där.. tropisk värme kanske? Man kan ju hoppas! Ha det gött, här kommer lita soliga och fräkniga bilder ;)

          
           

     Keep in touch, folks!

Aj!

Ja just det.. Har svinigt ont i fingret, när vi tog bort bandaget igår.. uuäääh! Typ 1-2 cm långt och några millimeter brett, ganska så djupt.. fick knipsa bort lite hudflickar (mysigt va!?).. Ska in till distriktsköterskan idag och kolla om man ska låta det läka som det är eller om man liksom ska trycka ihop såret och låta det läka så..? Dom sa att det var för sent för att sy.. hade ju vart bra annars.. ajja, jag hade en bild på fingret men råkade radera det =P Ni kanske får se sen istället, om ni vågar mohahhahhahahahahha (evil laugh!) Keep in touch ;)

Påsken!

Gårdagen började med att åka till mormor där en del av den tjocka släkten befann sig! Vi käkade en väldigt massa god påskmat (ägg) , och sen gjorde vi ett påskbål av typ gammalt påskris och granar osv=) Trevliiiigt! Vi fick även se vad vildsvinen har gjort med mormors stugas gräsmatta :S helt knas!





Jag stack ifrån mormor och släkten vid 5tiden, pappa skjutsade mig till Emmaboda, där jag åkte tåg in till Växjö=) Hos Emelie befann sig även Maja och Elin, vi spelade kubb och grillade lite innan Therese och Therese kom =P Förfestade och dansade lite, sen stack ni ver till Oléo=) Dansade som tusan, sen mitt i alltihop skar jag mig i fingret! Hade fastnat nån jäkla glasbit under skon som jag skulle ta bort! Blödde ganska mycket, och jag var fjantig och rädd^^ Vet dock inte hur det ser ut idag, har inte tagit bort plåstret! Men vi dansade på efteråt iaf, sen försvann typ alla kändes det som =P Men jag åkte nattbussen ändå hem, och vaknade idag vid 12 med lite huvudvärk! Tack för mig ;)

              
            
            
                                                                         PÅSKÄGGEN PÅ STORTORGET!!

ey!

Okej, snabbt inlägg.. Glad påsk för fan! Här hemma är det stök som gäller! alla ska göra samma sak samtidigt innan vi sticker till mormor! Jag sticker ut sen ikväll, ses vi?;) Keep in touch! Jag kanske ska byta design igen-... eller är svart min färg ? Säg vad ni tänker för tusan, det är NI som tittar på den ;)

Långfredagen

Idag har det som sagt varit en låååång dag! Vi var på outleten riktigt jäkla länge.. usch, hade ont i fötterna efter mina skor sen! Köpte dom för ett år sen men har aldrig använt dom.. men snygga är dom=) Nu sitter jag här och ska nog käka lite chips snart, jag och Niclas;) Imorgon ska man till mormor och träffa släkten från stockholm, ska bli mucho trevligt! Sen sticker jag in till Emelie i Växjö, och festar med alla goa människor där! Det blir nog en kanondag=) Keep in touch


Smygbild på mig i kioskkön!            Niclas snygg i sportväst =)
Vad gör gubben med fingarna???

        


Glad Påsk

För idag kan man väl säga det, eller är det imorgon? Jag tycker påsken började redan igår när man fick se alla påskkärringar=) Eller a, två.. som inte ens kom hit och sa Glad Påsk^^ Men iaf! Jag vill göra något kul idag, känns som alla här hemma vill sega.. Men jag vill bowla, ut och gå en jävla runda i solen eller något! Imorgon blir det iaf påsksläktkalajs och lite senare på eftermiddagen/kvällen bär det av till Växjö och utgång=) Hörs maybe sen!
Keep in touch!

Smoothies!

     

      Hemmagjorda smoothies, gjorda på:

  • Färska jordgubbar
  • Frysta hallon/blåbär
  • Äpplejuice
      Inte ett skit invecklat, men gott som tusan!!=)

Självförtroende?

Jag har nog det sämsta självförtroendet någonsin! Fan, innan tränade jag ändå ganska hyffsat, när jag bodde i stan! Nu tar det liksom sammanlagt 2-2,5 timmar bara att åka till och från stan, där jag vill träna! Det har inte direkt blivit av, därför känner jag mig bara så lat och.. svullen! Jäkla mage.. Blähä! Idag är bara bajsdag!:(  Köpte en jäkla träningsbok med hyffsade övningar, men det funkar inte riktigt att göra det utan en bra matta.. Så det gör bara ont, och så går allt åt pipan! Niclas kom hit nu, och säg att jag är snygg ! <3




Den lilla lördagen, igår!

Började dagen med att träffa Maja och Simone på en fika/lunch på Waynés! Som vanligt... ;) Och sorry Simone, men jag lägger ut "bitch-bilden", för den är helt enkelt för snygg, för att INTE göra det! =D Enjoy!



Efter detta träffade jag och Simone, Mattias på bussen till Lessebo! Dit kom senare, David, Linnea, Sofie, Ellinor, en till Linnéa;) , en till Sophie;), Cissi och lite senare även Martin=) Jag har inte missat någon nu va?? :S Vi grillade, drack och hade allmänt skoj! Jag stack hem redan vid halv 1 för jag var såå trött!! Här kommer bilder. Enjoy ;)









Tack för en trevlig kväll! Idag kommer syster hem, ska bli kul att träffa henne!
Och Niclas kommer också=) Keep in touch!

Asså en sak har jag inte fattat.

Men borde logga ut från sin blogg speciellt i närheten av mattias

Gravid?

Tolka mig rätt eller nått ^^ Jag har läst så många bloggar nu om unga tjejer som är gravida osv osv!! Så drömmer jag självklart inatt att jag är på smällen, att jag har en stor runt mage och det var.. så mysigt :O Bäst att inte säga det till Niclas, då får han väl panik höhö!! Idag ska jag in till stan och träffa Maja och Simone=) Synd att det regnar idag bara, hade varit skönt med vårjackan men nehe.. Efter det sticker jag och Simone hem till Mattias (Maja kunde inte?), och ska ha grillkväll/fest om jag fattat det rätt =P Sen får jag väl smöra för pappa så han hämtar mig inatt, för Mattias ska väl börja jobba vid 9 imorgon eller var det va^^ Jag vill soooova!! Ne man kanske ska käka lite frukost?
 
    
     Keep in touch!

Nu blir det kväller

Jaha, det har varit en ganska onödig och seg dag idag! Gick till Konsum och skulle handla middag, chefen var där och han verkade vimsig som vanligt och verkade inte veta någonting om jobb till mig i sommar! Varit ute med Casper mycket, städat lite .. Nu sitter jag här och vill bara duscha och äta massa godis men.. fan, ska man bli nyttig nån gång eller, och sluta ha ont i magen? Den är skitsvullen ju.. Varför? Whyyyyyyyyyyyy!!? Plus att nu får faktiskt någon hjälpa mig att designa min blogg! Den är så fett tråkig ju.. :(



Keep in touch!

Ny kamera!

Nu har jag varit ute och tagit lite kort med min nya kamera=) Det blir bättre bilder än den förra, tycker jag iaf!
När jag var ute med Casper kommer grannens katt Hugo förbi, usch han är så mager och sliten.. Han var så tjock och mysig innan, nu är han bara smal och äcklig! Tycker jättesynd om honom:( Casper blev ju helt till sig, fick tjock svans!
Hugo hittade visst en orm? som han började tugga på, så det blev två delar och den andra delen bara låg där och rörde på sig, asäckligt!! Bläääää ^^





Keep in touch!



Händelserik dag

Vaknade idag och trodde det skulle bli en astråkig dag! Men icke sa Nicke ^^
Jag sitter ner och sliter sönder mig på att göra trappan ren här hemma, både sopa och skura!
Då ringer Mattias och undrar om han kan komma om 10 min? Jaaa, rädda mig från denna Askungesaga tänkte jag då, och så bestämde vi det! Jag satt ju dock i pyjamas och grisigt hår, så fick ju skynda mig för att fräscha till mig, men Mattias var inte så snabb som 10 min, så jag fick ju sitta och vänta ^^ Vi gick en sväng på outleten, sprang på Maja och Adde så tog vi en fika (jag åt MAT!), på restaurangen där!=) efter det så åkte jag och Mattias på en jäkla runda. Jag vet inte vart vi tog vägen och vi fattade inte om vi skulle hitta hem (med mitt lokalsinne, hallå!!). Men det gjorde ju Mattias och det var ju tur det!
Efter allt detta så sprang jag en liiiiten liiiten runda, asså min kondition, jag skäms.. otroligt mycket! Fan.. Det får bli varje dag nu fram till sommaren, punkt slut!
Ringde även mamma och frågade hur det hade gått med min älskade kamera som vart så dum! Den dog, gick inte att återuppleva.. MEN, mamma hade köpt en nyyyy!!! Åååh, jag blev så glad, skit i den gamla fula äckliga, tröga kameran!
Jag fick en ny, tack mamma!!!! Jag ska ta lite härliga kort med den imorgon tänkte jag! Nu ska jag faktiskt duscha, sen kolla film!

Keep in touch! (:

Gutten morgen

Jaha, då sov jag länge idag också, skärp dig Rosanna, skärp dig! ^^
Jag poppade popcorn igår och fick för mig att kolla på Fucking Åmål (på vhs...)! Och så blev det..
Det fanns ju typ hur gammal reklam som helst innan själva filmen .. Haha! Det var reklam för Comviq tror jag,
"Nu kan du både ta emot OCH skicka sms!"  Men.. är det bara jag, eller låter det inte skitkonstigt om man tex bara kan skicka sms men ingen kan ta emot det.. Hajar ni vad jag menar? Ja, 90-talet de va längesen ^^ haha!!

Idag är det måndag, och nu har ju dom flesta påsklov och inte jobbar lika mycket så det kanske är någon som har tid att leka med mig?=) Hör av er dåååe!!


Eftersom min kamera är dum, lägger jag ut en bild från förra dansuppvisningen=)
För snart är det ju dansuppvisning igen, kom och kolla! 23-24 maj är det, tror jag ^^

Keep in touch!

Hemma igen!

Nu är jag back in Koooosta! Det blev ingen picknick idag.. Det var inte så fint väder som sagt, plus att jag ringde visst och väckte Emelie vid halv ett ^^ haha! Och jag skulla packa och äta osv innan jag åkte hem så det sket sig :/ Får bli en annan dag=) Har precis kollat på parlamentet och gjort mig en drink med laktosfri mjölk, hallon och blåbär.. blev inte så gott.. godare med yoggi..

Hejdå Amígos =P (kameran är som sagt fortfarande mongo, ska lämna in den imorgon!)

Söndag

Godmorgon, vaknade precis.. usch, hatar att sova för länge fast det är skönt som tusan =P
Emelie och Rasmus föreslog att vi skulle ha picknick idag, det lät ju skitmysigt, men vädret är ju inte lika mysigt idag som det brukar..:( Det är kanske varmt, vet inte... Men det är liksom mulet och ser ut att börja regna :O Får hoppas på det bästa! Åker hem till Kosta idag med, får se vad som händer där =P

Wiiiie

Först och främst gott folk! Kolla Smålandsposten idag, för jag är meeeeeed!  Jättefina bilder, jag var uppe vid 9 idag bara för att åka ner och köpa tidningen hihi!

Åkte ner och trodde det skulle bli en drink på Lagerlunden, eftersom Cissi, Linnéa och Sophie hade varit på modellgrej på Stadshotellet!=) Dom fick gratisbiljetter till Grace, och fixade en till mig också så det vart ju kanon! Blev lite förfest till halv 1 sen gick vi ut och det var superkul med massa dans! Är så ledsen att jag inte kunde ta några bilder för min kamera är helt mongo för tillfället! Ska försöka fixa den när jag kommer hem, mamma får lämna in den!
Ikväll är det filmkväll på schemat, hoppas alla som vill komma får plats ;)
Pussen*

Freda´kväll=)

Fredagkväll! Jag trodde jag skulle sitta inne och glo ikväll, men fick sms av Linnéa som undrade om jag ville följa med ner och ta en drink, why not tänker jag ?=) Vet inte om hon menar att vi ska gå ut sen eller vara ekonomiska och bara ta en drink på Lagerlunden eller Sports eller nått =P Ha en go fredagkväll alla!!! Pussen

Blä

Har varit och dansat nu, och skulle till bussen som skulle gå 21.50.. jag kom till stationen 21.48.. ingen buss ingen buss ingen buss.. Nehe, nästa går vid 22.20.. den kom aldrig den heller! Wtf? En gammal utländsk tant som varken kunde engelska eller svenska något vidare började ju fråga mig om bussen osv osv, och hon fattade ju inte hälften av vad jag försökte förklara och jag fattade inte vad hon menade heller.. Till slut fick jag gå till en taxi, för jag vägrade gå hem efter alla nyheter om våldtäkter och skit! Då kollade jag om tanten ville dela taxi med mig, men hon hade inga pengar.. och så rik är jag inte så jag kunde bjuda på hennes runda också, hon skulle lååångt ifrån Mariakyrkan, där vi bor! Så jag försökte förklara för henne att jag var tvungen att åka hem, jag var trött och hungrig. Och man ser tårarna i ögonen på henne och så går hon.. Vad fan skulle jag göra? jag hade ju inte råd att betala en taxiresa på 300 spänn till hennes hotell Lång-åt-helvete.. usch jag mår så dåligt över det där nu! Taxichauffören var schysst iaf och stannade mätaren på 100 kr en bit ifrån lägenheten.. Ne jag ska väl försöka sova nu, fan.. undrar hur tanten mår, kom hon någonsin fram till sitt hotell, som hon inte ens visste vad det hette ???!   bläää :(

Torsdag

Hej alla! Idag är det härligt vårväder ännu en gång =) Det är bara så tråkigt att behöva njuta av att helt ensam.. Alla jobbar, eller är upptagna med annat. Ge mig ett jobb eller gör så att alla andra blir lediga denna fina dag!! Plus att min kamera har krånglat sig.. Fan! Skulle ta kort igår och så helt plötsligt bara dog den, med linsen UTE! Om det är batteriet brukar ju alltid linsen åka in innan den stängs av! Får se om den är helt pajad, då blir jag ledsen.. Ska försöka skrapa ihop lite lunch nu, om vi nu har något här i lägenheten.. Jag har nackspärr idag också, IGEN! ^^

Sooolen =D

Idag är det så underbart fint väder, och varmt! =D
Träffade Majsen en stund på staden, käkade lunch på Coretto, sen McFlurry på McDonalds=) Och sooolade, så varmt och skönt det är! Imorgon ska jag fan använda min vårjacka för 50kr jag köpte på Outleten för ett bra tag sen!
Niclas kommer väl hit inom en snar framtid, jag är förresten i lägenheten nu, stannar till söndag eller nått! Så jag hade alldeles för mycket packning med mig, för att gå på stan alltså! Alldeles lagom med packning om man tänker att jag ska vara här till söndag ;) Ne jag ska sätta mig ute nu, får passa på för tusan! 


            
                                         
            
                                              Jag "råkade" köpa två väskor =)

RSS 2.0