Myggsatan

Jag dödade 5 myggor inom loppet av 2 minuter igår innan jag skulle somna.. sen upp vid halv sju.. GÄSP! Men idag mådde jag bra på jobbet iaf, kändes bra! Men sen så (av någon anledning?) skulle jag egentligen jobba till fem idag, fast på mitt schema stod det två.. Då skulle jag gå efter chefens schema (eftersom han har semester), tydligen visste alla det utom jag? Jag kunde ju inte stanna till fem för mamma hade bokat guidad tur på hotellet.. Så, det var tur att Pernilla kunde ta min tid (tack). Dock kändes det väldigt dumt eftersom jag gick hem tidigare igår.. Idag vid kl3 iaf så var det guidad tur och jag säger bara WOW WOW och WOW! Satan va lyxigt, och inte minst snyggt allting var! Inomhuspoolen var skithäftig med glasskulpturerna i botten på bassängen, och bastu och pedikyr osv osv! Jäkla lyx alltså.. Tog tyvärr inte med mig kameran, så ni får väl boka en guidning ni också;) Usch va varmt det är.. kommer inte kunna sova inatt heller.. Tur jag börjar 12 imorrn, Soooova!!! Pusspåer!

Hot

Okej, jag vet jag vet man får inte klaga på vädret men nu gör jag det iaf!! DET ÄR SÅÅ VARMT SÅ JAG DÖR! Jag började jobba redan vid halv åtta idag, och hade sovit jättedåligt inatt, för det var så VARMT! Jag mådde jättedåligt runt 2tiden, var snurrig och helt.. mojsig! Så då fick jag gå hem, skulle inte sluta förrens halv fem! Fan, kände mig skitdum.. och nu sitter jag här med huvudvärk. Bra Rosanna, du har inte jobbat på en vecka, och nu börjar ditt schema, varför inte gå hem tidigare?? SATAN!!!!!

Sola och baaaada

Hejhopp! Igår var det grilla som gällde hos Mattias, jag var inte på humör alls att dricka, Mattias fick i mig liiite liite av en drink han blandade, men inget mer! Var väldigt gott med grillat iaf, dock blev det typ 1,5 kilo pommes över, bra där! Snacks till kvällen^^ Idag kom mina kusiner och min moster på besök! 08or i småland ;) Vi gick runt på outleten, och jag köpte ett par jättefina gladiatorsandaler jag har kollat på länge och en skitsnygg klänning som är lite 60tal! I like it a lot=) Efter detta käkade vi mat och jordgubbar sen stack vi och sooooolade och baaaaadade! Åh, det behövde jag verkligen, så underbart skönt! Ska jobba typ konstant i 3 veckor nu, så jag tog åt mig så mycket sol som det bara gick, men inte fan är jag brun för det HAHA!!;) Jag ska ställa mig och laga mat till jobbet imorgon, spagetti och köttfärssås bli're!! PUSS PUSS

           

           Jag, Amanda och Matilda! Redo att hoppa i plurret, såååå skönt var det!! <3

Tillbaka!

Hej alla glada! Satan va min status har sjunkit på de här dagarna:P Kom hem från Liseberg vid ungefär 3 inatt, somnade vid fyra! Satan va trött jag är, och mår illa gör jag också:( Men ikväll är det fest hos Mattias, gött skit! =) Jag kommer härma dig nu Sara, för jag tyckte du hade det väldigt praktiskt med att lägga upp bilder, sen ha text under! Är det ok?=) Här kommer iaf bilder!! Enjoy. PussPussPuss

 
  • Utsikten från faster Rose-Maries veranda=)
  • Skuggbild på moi!
  • Närbild på moi =P
  • Mina jättefula, äckliga och bleka ben!! 


  • Pappa sitter i skuggan
  • Syrran sitter i solen
  • Härliga, mysiga, underbara faster Rose-Marie!
  • Jag uppe på berget! Oförberedd xD
 
  • Förbereder oss för Liseberg! Åka traktor ner för berget =)
  • Jag och systra mi på Järnvägsrestaurangen på Liseberg!
  • Jag åkte Uppswinget själv, sen fick jag med Elina också;)


        FLUMRIDE FTW!! Härligt att bli blöt när det var så satans varmt ute =) WOHO!


    Kan inte sluta skratta! Rabalder is the shit.. Fy satan va ful bild xD ASGARV!! <3

Tisdag

Nu har Josef, Isak och Alice åkt hem! Idag har vi bakat egna pizzor, dom blev faktiskt skitgoda:) Jag har legat och solat lite också så jag är helt matt nu, men ska nog ut och powerwalka en sväng nu tänkte jag! IMORGON åker jag, Elina och pappa upp till Lilla Edet, där min faster bor=) Vaaarje sommar åker vi dit, jättemysigt är det! Hennes hus ligger uppe på ett berg så ser man ändå till toalettpappersfabriken;) (Lilla Edet har ni väl hört talas om?) Sen på fredag ska vi till Liseberg!! Som alla år, först Lilla Edet, sen Liseberg;) Jag blir som vanligt alltid som en liten snorunge när jag är där.. "pappa kan vi åka den, å den åååå deeeen!!" Precis som vanligt haha!! Ha det gött nu alla för nu kommer inte jag blogga på hela 3 dagar!!! Frukta icke, I'll be back on track på lördag!!


                                
                                                       HEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅ <3


Isak 7år!

Ja den stora dagen! Isak 7 år=) Det har varit tårta, presenter, fika, middag och kubb! Och på allt detta har det såklart tagits en massa massa bilder! Det skulle bli alldeles för jobbigt att skriva en hel text om denna dag;) NJJUUUUUT!
 
                                              
 


 
  
          Bara jag, eller ser jag ut som ett "Hej, kom och hjälp mig!" ??

Datorn är förresten helt cp! Man kan bara ladda upp bilder i storlek 400 (miniatyr eller full storlek), sen ibland kan man inte trycka på någonting utan måste klicka ner rutan, sen ta upp den igen! Och det blir ett jäkla klickande! Så just nu tycker jag att designen på bilderna, och ordningen OCH storleken känns lite, kahblä! Får väl se om det går att ändra. NATTI

Drömmar

Jag hade en dröm som jag inte ville vakna ur men när kl var 12 började pappa dammsuga utanför dörren, så ja.. Iaf! Nu ska jag lägga upp bilder från Midsommar hemma hos Maja=) Det kommer innehålla, mat, efterätt, dans och lekar! Det är mycket svårare än det ser ut, att ha en full flaska med vatten mellan benen;) Titta och njuut!! Jag är med på typ en bild, så Sara, du får skicka lite bilder;) Så är du jääättesnääll=)






Idag kommer förresten Josef, Isak och Alice hit och stannar tills på onsdag morgon=) Då vi åker upp till Lilla Edet, och sen vidare till Liseberg på fredagen=) Så det blir en fullsmockad vecka! Isak fyller nämligen 7 år imorgon=) Är även en annan betydelsefull dag imorgon.. som jag inte riktigt vet hur jag ska tänka om. Ha det fint alla!

APA

Jag orkar inte lägga upp bilder ikväll.. Och för tillfället känner jag mig ful, äcklig fet och blek. Världens bästa humör man kan vara på.. Tack för mig.

MidsommarDAN

Godmorgon! eller, va fan jag har varit vaken sen halv tio.. Iaf! Igår vart det skitkul=) God mat, god tårta, gott sällskap, lekar och verser =) Och DANS! Jag har precis duschat men känner mig ändå lite halväcklig. Jag börjar inte jobba förrens vid 2, så ska passa på att slappa nu. Jag lägger upp bilder ikväll, för jag orkar inte det nu! Ni får en bild på den superdupergoda tårtan som det bjöds på, sålänge!! Hade ni det skojsigt igår?? Puss

           

Midsommarafton

Sitter här med munsår i varje mungipa, mysigt värre! Dom försvinner aldrig för man pratar ju och äter i princip varje dag.. IAF! Ikväll bär det av till Maja=) Det ska grillas, käkas tårta och leka lekar har jag hört! Jag hoppas innerligt att det slutar regna, men jag tror inte att det hjälper att jag håller tummarna dock.. Ska strax hoppa in i duschen, sen hoppas jag Maja hör av sig om hur dags man ska komma ! Ha en bra Midsommar, jag ska iaf försöka.. Pusshej!

Sill

Simone stack till Båstad den svikaren!! ;) Hade jag också gjort om jag hade haft chansen.. ångrar lite att jag tackade ja till att jobba Midsommardan, men det är schysst OB=schyssta pengar. Vi ska iaf till Maja imorgon, där vi ska grilla, käka tårta och ha lite lekar =) Så det blir en lugn (?) Midsommar, inte långt hemifrån iaf! Jag ska kolla på Eva&Adam nu, serien!! Skitkul att kolla hur man själv var när man var 11.. fast jag var nog inte sån förresten, kommer inte ihåg.. Natti.

Idag

 Jobb. Micromat. Ful. Mormor. Otränad. Tjock. Hatar mig själv. Regn. HELVETE!

Att shoppa hjälper inte..

För er som inte vet.. ni kanske inte ens bryr er om det, men jag och Niclas är inte tillsammans längre.. Jag har inte riktigt fattat om det är en allvarlig paus, eller om det är helt slut. Det kanske är samma sak.. Det är komplicerat och det är en mycket svår tid, för både mig och Niclas..Vad mer kan jag säga.. Ser jag lycklig ut? Innerst inne är det skit!

    


Äcklig

Jag känner mig.. äcklig! Och elak.. äcklig, elak och hemsk.. Ensamt.. Det enda jag går runt och tänker på.. det är hur jävla ÄCKLIG ELAK OCH HEMSK jag är! och så jävla ensam..Att känna sig ensam i en folkmassa.. finns inget värre. Jag vet, jag har vart där.

Satan..

Igårkväll åkte jag till Mattias, Sara vart också med! Vi kollade på film och spelade MarioCart (wooohoo), jag var apdålig! Åkte hem idag och dom följde mig till bussen.. Vilket kort inlägg det blev ^^ Har iaf köpt "Hundtricket" idag, som jag ska kolla ikväll! Alexander Skarsgård är ju faktiskt inte jätteful så det blir nog bra ^^ Ska snart käka tacos och en jäkla massa jordgubbar! Det låter väl inte så dumt..?      Jag erkänner.. jag är skitdeppig för tillfället.. orkar inte låtsas vara glad just nu. Keep in touch.

Vart förresten med på två bilder i torsdags! Jag fattar inte hur jag lyckas se så.. oförberedd ut, när det var jag som knackade fotografen på axeln oxh sa "Kom igen, ta kort på oooss!"  Sen var jag och Mattias med på två kort också, men dom fanns inte på hemsidan:(  Lägger upp en bild på han och Simone istället, naaaw!!! ;)

           

Students of 2009

NU kommer bilderna från i torsdags! Cissi Sophie och Linnéa tod studenten, å fy fan va dom är bra ;) Vi hade 3 mottagningar att gå till, och vi åt en massa mat och drack en massa dricka=) Lång men jättetrevlig dag, absolut! Här kommer lite bilder från dagen, som jag hoppas att ni kommer att gilla;) ENJOY!

      

      

       

Jag och Simone hade ju förresten rött läppstift denna kvällen, och det höll i sig!! Helt sjukt, jag trodde det skulle försvinna direkt när jag skulle dricka eller nått, men icke! Hade min blommiga klänning från Gina, och röda klackskor! Ashett;) Keep in touch

Määäh

Jag är skittrött!! Har som sagt bloggabstinens men det enda jag kan tänka på nu är mina chips med tzatsikidipp som bara rooopar efter mig! Äckligt lång dag.. Jag lägger ut bilder från gårdagen imorgon=) Det var förresten en mycket trevlig dag! Puss på er, nu är det chips som gäller! WOHO

Tomorrow

Jag har vart urusel på att blogga nu senaste dagarna. Finns en anledning.. Men imorgon är det student som gäller, för Sophie Cissi och Linnéa=) Och utgång på det sen, så jag sticker imorgon vid ett, kommer hem någon gång (sent) på natten! Upp och jobba vid 10-21! Jag kommer vara skittrött men sen hela helgen är jag fri, så det blir att slappa då.. Gärna hitta på något också iåf, orkar inte bara sitta själv och tänka.. Jag kommer kanske kanske blogga fredagkväll, efter jobbet! Jag kommer ha bloggabstinens imorgon säkert.. jag har ju bloggat varje dag sen jag började! Nu ska jag nog sova. Godnatt på er <3

I hate this part right here

Nu har han åkt. Tomt. Det är så jävla tomt. Tänka. Jag hatar detta. Jag mår illa. Snälla. Snälla. Snälla. Varför ska det vara så svårt för ????!!!!

Galenskaparna Aftershave

                                                    Det finns inget bättre <3


Systra mi

Älskade syster. Du betyder allt för mig, det är underbart att ha dig här <3

En rolig grej som hände igår! Vi åt ju på Akropolis, och servitören verkade väldigt vimsig, när vi skulle betala! När det var min tur sa jag "En Sovlaki och cider". 140kr blev det, så jag räcker fram en hundralapp och är på väg att ta upp två 20lappar, då han ger mig 60kr tillbaka! Jaha.. eller va? Han trodde ju antagligen att jag gav honom 2 hundralappar.. ja inte gör det mig någonting att jag fick betala 40kr för den måltiden=P Plus att det stod en starköl på kvittot istället för cider^^ HAHA!!!

Alla som inte dansar är ...........!

Godmorgon=) Sov bara till halv elva idag, vilket jag tycker är helt okej för en "dagen-efter-dag". Dagen igår var händelserik! Vi kollade på balenmänniskorna först vid 6tiden. Cissi, Sophie och Linnéa va sååå vackra så=) Vi stack och festade lite senare, och lekte även dunkgömme, haha! Askul var det, jag var usel på att gömma mig bara! Maten var uuutsökt på Akropolis och alla åt tills dom var nästan lite för mätta;) Jag skrev även en jättefin vers till Maja, med hjälp av Simone:) Vi gick till Loft där det var helt smockat med folk. Vi kom in iaf, bra det!=) Sen dansade vi loss hela kvällen, och det var skitkul tycker jag allt=) Här kommer lite bilder från gårdagen!!! Enjoy=)



       



MAJA 20 ÅR!!

Idag är det inga ledsna miner! Idag fyller lilla Majsen 20 jäkla år, och det ska firas med buller och bång=) Jag håller tummarna för solsken, men vet inte om det hjälper? Vi ska äta på Akropolis vid kl 20 iaf, och jag har skrivit en liten vers;) höhö! Jag har dock ingen jäkla aning vad jag ska ha på mig, med tanke på vädret.. Jag är ju en vädigt frösen person, om man säger så ! Känns inte som vinterskor och overoll passar idag..

           
                                   2 år sen, nästan precis=) En skuttig Maja!!

Still..

Jag har inget att säga. I detta skede och skit så har jag inte mycket att skriva. Bloggen och så mycket annat, får ta stryk..  Put on a fake smile. Put on that fucking fake smile.

                      

Skit

Ja, vad ska man säga om dagen? Den börjar dålig och jobbig.. fortsatte mycket bättre! Jag hatar detta, så in i satan. Varför varför varför? Jag mår så dåligt över det :(

Jag är så himla vit!

Ja idag har vi pressat så länge det gick iaf.. Nu är det molnigt ute, typiskt! Jajja, hann sola lite =) Vi ska käka lite nu, Niclas och jag, sen ska vi till Hovmantorp och träffa Simone, Linnéa, Mattias och Sara! Najsbajs. Ska kanske klä på sig? Keep in touch

       

Kalmar

Idag har jag och Niclas vart I Kalmar och gått på stan :) Jag fick pengar av mamma för att handla lite sommarkläder ! Vi satt vid sjön en stund och stekte oss lite.. Det är så jäkla varmt ute! nu är det änteligen juni. Juli och augusti, ni är också välkomna:)                   




Lite kläder jag köpte=) Klänningen vet jag inte riktigt om jag ska behålla, och den gröna "grejen" köpte jag för Niclas tyckte den va cool och, jaa.. den va faktiskt väldigt bekväm och mysig ! Vad tycker ni?? Haha! :) Vi skulle även kolla en skämtpresent till Maja, så vi gick in i en porräffär! Hittade dock inget, billigt nog.. Men såg ett par skor som man fick stå på tå i, för dom var så höga! Helt sjukt. Sen satt vi som sagt vid sjön en stund också!

      

                                                       KEEP IN TOUCH



RSS 2.0