fasen



Så går det när man vill vara snäll mot sin älskade. Man blir smittad. Får väl skylla mig själv, men iaf! JAg frågade pappa vad jag har gjort för att förtjäna detta.. och då sa han "Du har varit snäll". Jaha, så går det. Ska aldrig vara snäll igen, never ever! Huvudet dunkar, hostan river och min näsa rinner som en överfylld vaniljbulle.. Not okey!

.

Jag hatar att blogga utan bilder. Och dessutom att blogga utan bilder. Väntar på 2 jobbiga besked, som jag vill veta nu nu nu. Jag börjar bli sjuk. Och jag är galet uttråkad!

jaha

Då jag hade behov av att vara jävligt tjejig, så sov jag hos Stephanie igår. Kollade SezAndTheCity och snackade killar! Hur mer tjejigt kan det bli?

Idag har jag varit så förbannat duktig och lämnat ut mitt Cv till 15 olika klädbutiker!! Får jag inte jobb nu blir jag galen! Som kontaktbild använde jag den från NöjesNytt (bilden här till vänster <-----) Tydligen var det en tant inne på Kappahl som inte riktigt trodde på att det var jag då hon sa "Jaha.. du har valt att sätta dit en bild som inte på dig själv? Ja, alla är ju olika..." Men hallå din knastant, det är jag!! Tji fick hon.. och jag med för den delen. Så där snygg har jag inte vart på ett år, då bilden togs. Deppigt!


det bara dallrar

Det här med träning. Och äta nyttigt!! Det är som jag går runt och är hungrig HELA TIDEN! Jag vill ju bara ha en påse chips.. Varit på boxning, och svettades. Jag satte mig i bastun efteråt, och svettades lite till. Jag duschade, men känner mig fortfarande svettig. Och hungrig. Trots att jag åt typ 4frukter, och massa rostbiff och haloumi efteråt.. hm. Kissnödig är jag också. Och lite sur, vet ej varför. Nu ska jag kissa.. hejdå!


söt bebis från helgens roadtrip till Karlshamn. Hormonerna bara bubblar inom mig.. typiskt!


Give it to me baby, aha aha

Att bebisar kan vara så söta, lukta så gott och vara så lena? Varför kan inte jag vara så söt, lukta så gott och vara så len? En evighetsfråga! Sandra och Johan har lyckats skapa en mycket vacker dotter (vid namn Ellen), som både jag och Ola blev lite bettutade i. Men bli inte rädda nu alla som.. ja, läser (?), för än så är det inga bullar i min ugn. Bara chips.

kiss my wet as

Det finns ju folk som skriver i sina kontaktannonser att de gillar "långpromenader i regnet". But why?! Jag gick från bilen till huset (ca 3m), och blev lika blöt som efter en åktur i Kållerado! Jag hade kanske inga höga gummistövlar på mig eller ett paraply, men ändå! Blää.

Kommit hem från Kalmar nyligen där jag har hängt med familjen hela dagen lång. Kollat på teater, gått på stan och sett säkert 74 olika plagg jag vill köpa, sen åt vi askalasgod thaimat. Jag sitter och funderar på om jag ska trotsa detta förbannade väder med att gå en lång runda iaf? Eller ska jag slänga på mig bikinin och basta ut lite svett istället? Huh?!


I have a thing för roliga halsband! Idag köpte jag cykeln.. har även en kamera och ett par solbrillor!


jag är verkligen INTE så här brun (fejkfejk), och brösten.. ser ju trippeldubbelt så stora ut!!


Ne nu jävlar

Märkte mig själv igår att ha ätit upp halva chipspåsen innan filmen ens hade börjat! (Såg förresten Black Swan, och jag säger inte att jag rekommenderar den, jag säger att ni MÅSTE se den! Fy satan i gatan va bra den var, mums på den!) Då insåg jag att jag måste skärpa mig, bigtime! Äter normalt tycker jag nog att jag gör, det är väl mest gottebiten jag är sämst på! Chips hit och dit hela tiden, dag ut och dag in! Så jag köpte mig en rolig kokbok som heter "Jag vill ju bara se bra ut naken". Så nu jävlar i mig ska jag (försöka) bli nyttig! Och hur många gånger har ni inte hört mig säga det liksom? Tränar gör jag lite redan, typ boxning och dans. Elin har ju smittat mig med att man ska handla ekologiskt (well done, Elin!), och med tanke på all skit man har hört om mat som inte är ekologiskt så kan man ju tycka att man ska handla just ekologiska grejer!! Gjorde kalasgoda biffar idag ur min nya kokbok, och dem blev skitgoda, dock så skippade jag såsen och det blev en aning torrt, så det kan man ju unna sig om man känner för det! Here is the recept för er som är intresserade:

Nötfärs/Blandfärs/Lammfärs (whatever you want)
Ägg
Rödlök
Vitlök
Fetaost
Gräslök
Salt
Peppar

Blanda allting till en stor geggig gegga (valfri mängd med allt beroende på hur många ni är), rulla till valfritt stora biffar, sen stek eller kör in i ugnen (vilket jag brukar göra). Så jävla gott var det, och jag hoppas min familj håller med.. Dem vågar väl inte annat. Tack för mig!


har ingen aning om varför det blev så mycket gegga runt om, dock var det gott som såsaktig sak..


nu blir jag sådär förvirrad igen

jag tittar upp


jag tittar ner


I wanna modell!

Fan, nu har det gått över ett år sen jag var på framsidan av Nöjesnytt (bilden ni ser över min text här till vänster). Och det var något av det roligaste/coolaste jag har gjort! Även om inte Nöjesnytt är thebiggestnewspaperinhistory, så var det ändå många som såg den! Dario fotade mig lite nu i höstas, och har finally gjort om dem lite i photoshop osv, och dem blev ju kalasfina! Lite egoboost så här på måndagseftermiddagen är ju aldrig fel, aaaaathankyou!




mo-skit-o



Som Elin säger, Grace suger balle. Ursäkta mitt uttryck, det är ju inget fel att göra det.. men när det gäller uttrycket i detta sammanhanget, är det mycket dåligt. Fy fan va tråkigt! Alla är 5år yngre än mig själv, jag känner mig gammal och dan, och vakterna är bara så jävla dumma i huvudet. Ja, ni hör ju.. Sällskapet var det inget fel på, om man ska smöra ordentligt! Är hos Elin nu och känner mig lite svettig och bakis, och vill så gärna ta en dusch.

Och förresten, alla fina läsare. Jag skiter fullständigt i er, som säger "Fin blogg, kolla gärna in min blogg, kommentera också", eller "Hoppas du får en trevlig kväll". Nej, jag tänker fan inte läsa er blogg, när det är uppenbart att ni inte ens har läst min!!

kinesienpictures, then I'm off to get some drinks!















Honey, I'm home!

Hemma igen. Känns sådär, faktiskt. Vi hade planerat att vara iväg mycket längre, men det blir inte alltid som planerat! Vi har fått en vecka i Kina/Peking iaf, och det ångrar jag inte ett sket! Orkar inte göra så himla mycket väsen om det just nu, men imorgon kanske, om ni har tur!


RSS 2.0