det man inte har i muttan har man i näsan

Nu har jag lugnar ner mig ett par hekto. Vart lite kaos innan. Tänkte jag skulle gå och boxa ur mig all min ilska, och fick näsblod precis innan. Under boxningen sträcker jag till ljumsken.. När jag kommer hem, får jag näsblod i duschen. Oooooh happy day, happy day! Jag stoppade iaf upp en tampong i näsan, vilket hjälper asbra! Rekommenderar jag till alla som har känsliga näsor, like me! Lite ont att ta ut den bara, då den blev dubbelt så stor.. yeye. Imorgon har jag en monsterdag att se framemot. Jobba 7-14 på Konsum, sen in till Pressbyrån och jobba 18-21.


godnatt

Kommentarer
Postat av: Mattias

Hej Älsklingen :)Sry att jag itne svarat på smset, hade haft galet mycket att göra :P.

Hur va resan?

Du använder inte skype eller msn eller något längre så vi kan höras nån kväll? :D

2011-05-24 @ 10:29:17
Postat av: MADDES

Vill du bli dagens blogg? Ta chansen att få ta del av mina läsare genom att klicka på länken nedan och skriv att du är med!http://maddisenj.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.htmlGillar du inte sånna här kommenterare ber jag om ursäkt!

2011-05-24 @ 14:36:22
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hej! Jag har precis startat en hobbyverksamhet, där jag säljer smycken för 50 kr/st. Just nu är utbudet väldigt begränsat, men det kommer komma in mer under veckans gång :) Kika gärna in! http://femtio.webblogg.se/

2011-05-24 @ 20:48:43
URL: http://femtio.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0