jag trodde det var lördag idag?

När man har svårt att somna i tid, försvinner även förmågan att veta vilken dag det är. Jag trodde det var lördag idag, vilket är väldigt konstigt, för då hade vi festat hos Sophie igår, och det borde jag ha kommit ihåg. Kan man tycka. Men så var inte fallet, det är torsdag, och jag ska jobba kväll! 4-timmars pass är inte så farligt, och jag gör inget vettigt om kvällarna iaf! Somnade förresten way to sent inatt, nötskal, och blev väckt av Simone vid kl 9, som då bestämde sig för att ringa och väcka mig med 1timmes långt samtal. I don't mind! Äta lite, duscha lite och sen äta igen innan jag ska hoppa i den gröna skjortan, dem gråa byxorna och jobba!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fin blogg ! :) ♥

2010-01-21 @ 14:31:12
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: Jonesy

SV: Ja, det är ju så. Vissa av oss har sjukt svårt att gå upp i vikt och förstår att det inte är bra/sunt/särskilt snyggt att vara pinnsmal. Men så länge man är frisk så spelar det väl egentligen ingen roll... Jag vill ha former! Är helt utan dem nästan ju ;)

2010-01-21 @ 16:19:37
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Rebecca&Patricia

veckorna går riktigt fort nuförtiden tycker jag :/

2010-01-21 @ 17:08:51
URL: http://skanetjejerna.blogg.se/
Postat av: Jonesy

SV: Åååh... Jensen... Han har varit med i Dark Angel och Smalville t ex. Men jag blev kär i honom genom Supernatural (typ världens bästa serie). Han är en gud och jag vill ha honom :)

2010-01-21 @ 17:35:38
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0