jävla svenne

Idag har jag varit en typisk svensk. Då jag har flyttat in ungefär halva min garderob till Hanna idag, samt solat en hel del då det har varit tropisk värme, har jag som sagt varit i Växjö hela dagen!

Då jag ska hem och ta hissen upp till 3de våningen, måste jag dela hiss med en kille. Det var jättehemskt. Och nej, det var inte för att han var gudomligt snygg, för det var han inte. Det är för att det är så pinsamt att stå i ett litet utrymme, utan fönster att kunna titta ut igenom och låtsas se en fågel eller någon jävla ekorre. Han börjar självklart prata med mig och frågar om jag precis flyttat in osv. Trevligt! När jag kommer med töntiga kommentarer som: "ja det är ju tur man har så nära till dörren från hissen" samt "jaha har du också precis flyttat in, då är vi nykomlingar båda två, hahahah.......". Jag kommer ha mardrömmar inatt.




vill inte veta min träningsvärk imorgon

Hmpf. Då vi var ojämna par idag på boxningen fick jag självklart vara med läraren. Och här snackar vi tuff brud. Nästan så jag känner mig lite rädd och osäker när jag pratar med henne.. När hon skulle köra vanliga slag rakt fram, vreds hela min axel 3,5halvt varv och sen tillbaka. Kändes det som. När hon såg att jag nästan grät av smärta och höll på att ramla i/på/under(?) golvet, så tog hon det suuuuuperlugnt, väldigt löst och sansat.. FÖR ATT HELT PLÖTSLIGT SLÅ SKITHÅRT!!! What the fuck??! Vill du ge mig en hjärtattack samtidigt som du nästan ger mig en blåtira? Konstigt nog en kul lektion. Knas.

Jag har även packat ihop alla mina kläder jag ska ha nu när jag flyttar in till lillskiten, dvs Hanna! Jag räknade ut att jag har sammanlagt 47 klänningar. Då pappa tyckte det var helt och hållet galet att ha med alla så valde jag ut 25 att ha med mig nu under sommaren. Det låter väl rimligt? Jag menar, man vill ju kunna ha alternativ. Så imorgon invaderar jag Hannas/min lägenhet med färgglada sommarklänningar och mig själv. Muuhahahahahah...


jag minns när jag var ung..

Nu när alla har pubrunda, bal och student hit och dit känner jag mig bara som en gammal get! 4 jävla år sen.. Vad har jag gjort för vettigt?Ingenting så vitt jag vet.. Men när jag är redo, då smäller det!!



Pubrundan var det bästa med hela studenten! Full, glad och en helt jävla underbar kväll!!



Balen var rätt så ledsam för min del, men vacker var man ju!!


Skattjakten. Hm, jag kysste en lärare och körde lapdance för domaren, och så mycket mer!!



Sen kom STUDENTEN, med fest och fylla hela veckan!! Och den lycka över att slippa skolan!


It´s over

Sorgligt men sant. Nu är dansen slut och jag tycker det är skittråkigt! Dansuppvisningen (Tusen och en natt) vart hur rolig som helst (vi vart apor ur berättelsen "Sinbad") och jag tyckte jag gjorde hyffsat ifrån mig! Halva dagen idag har jag busat runt med Isak och Alice, då bror har varit här över helgen, så nu när dem har åkt passar jag på att slöa som ett pucko, då mitt huvud bara dunkar!! Och det innebär CHIPS!!



Monkeybuisness!!

det man inte har i muttan har man i näsan

Nu har jag lugnar ner mig ett par hekto. Vart lite kaos innan. Tänkte jag skulle gå och boxa ur mig all min ilska, och fick näsblod precis innan. Under boxningen sträcker jag till ljumsken.. När jag kommer hem, får jag näsblod i duschen. Oooooh happy day, happy day! Jag stoppade iaf upp en tampong i näsan, vilket hjälper asbra! Rekommenderar jag till alla som har känsliga näsor, like me! Lite ont att ta ut den bara, då den blev dubbelt så stor.. yeye. Imorgon har jag en monsterdag att se framemot. Jobba 7-14 på Konsum, sen in till Pressbyrån och jobba 18-21.


godnatt

@lkasjdakjsldhcekqbtnvwöctjqwtlk

Jag skulle kunna sitta här och predika om hur jävlig min helg har varit. Men jag skippar den biten. Jag säger helt enkelt hur den har varit. JÄVLIG! Man vaknar idag och tror det ska bli en bra start på veckan. Man kommer hem, det ringer. Jaha, j'vla förbannade skit, jag skulle varit ute i Grimslöv idag vid kl 13, på en informationsträff angående folkhögskolan. Kommer jag ihåg det? Svar nej. Är det nu man säger att dan bara kan bli värre eller sämre? Kalla mig hur mycket pessimist ni vill, men fy fan, vilken dålig start på veckan!!! SCREW YOU!


jag älskar dig, och att du finns för mig i mitt kaotiska liv!

rastlös som en filbunke

Jag ska snart iväg och jobba på Konsum. Då jag tyckte det var för kallt att ligga ute i bikini är jag istället skitrastlös och har börjat flumma med vilken frisyr jag ska ha idag.. Vad tycker ni då?



den sista får vara med två ggr för att öka chanserna att ni väljer den.

en helt vanlig dag.

Gråtit en skvätt. Skrattat en del. Fikat med Stephanie. Pussat på Ola. Åkt buss. Styrketränat 1,5h. Suttit vid datorn. Ätit mat. Duschat. Sånt man brukar göra en torsdag! Ah just det, inte att förglömma, jag har ätit en grön frukt också!! Enligt min kära syster skriver man tydligen sådant när man bloggar. Allt in i minsta detalj. Galet intressant.



roligare att träna i färgglada "icketräningskläder" än tråkiga från Stadium. TYCKER JAAAAAAAAG


Parasailing

När vi var i Turkiet, gjorde vi något jag aldrig trodde jag skulle våga. Ola blev också förvånad över att jag ens hade tankarna på det, och sa att han gjorde det bara för att han inte ville verka fegare än mig.. Öh? Jag snackar om parasailing! Jag visste knappt vad det var för något innan, men det är som en fallskärm som åker efter en båt, hiiiiiiiiimlans många meter upp i luften! Jag var rädd att ramla av, dvs att råka komma åt dem här hängorna, så dem skulle öppnas och jag skulle ramla ner mot en säker död. Och Ola hade visst sätt att dem hade tejpat ihop snöret när vi åkte upp. Vi var ju inte avslappnade om man säger så.. Men det kanske inte syns? Eller?


jag var lika rädd och nervös som jag ser ut. Jag grät nog lite i smyg också.





Sol, regn, bad, vandring, mat, och allt annat man gör när man är utomlands


från flygplatsmys till solsolsolmys!


någon gammal antik känd grej som säkert var jätteintressant.


en Ola vid något annat antikt.


en Rosanna i det svinigt iskalla havet.



vi blev så fula vi bara kunde och gick långt ifrån turiststränderna och hittade bara bensinmackar.






Baby I love you love you loooove you!

hemma bra, men borta bäst



Att försöka sova på en flygplats mellan kl 2-7. Att inte kunna sova. Att äta popcorn till frukost. Att vara vaken i 24h. Att somna bredvid baby och känna att man var hemma. Blandade känslor, må jag sä! Home again anywho, jag återkommer imorgon med roligare inlägg och massa schöna pics!

packat och inte klart



Det tog ett tag innan jag tog tag i packningen. Vid kl 20 rättare sagt, och med storasyster som hjälp.. "Hur många strumpor behöver du, välj mellan två klänningar bla bla".. Lika bra annars vetifan vad jag hade packat ner. Väntar dock på en del grejer som ska hinna torka. SÅ himla överskattat, blöta kläder är ju galet bekvämt att ha på sig/packa ner... Nu är jag iaf redo för kyla, värme och bergsvandring. Komsikomsi Turklandet!!!

min andedräkt stinker

Jag vet vad min dag kommer att bestå av. P-A-C-K-A! Det är något av det jobbigaste jag vet, då jag always always always tar med mig alldeles för mycket! Spelar ingen roll om jag ska sova i stan en natt, åka runt halva jorden till Kina eller som nu, till Turkiet en vecka. Blir alltid en jävla massa skit. Så hur lyckas man då? Vad ska man absolut inte ha med sig, och vad klarar man sig inte utan? HELP ME! Raka benen måste jag göra med.. hmpf.


glada goa gänget igårkväll!

anyway you want it, thats the way you need it

Sov till 12. Det var inte igår, vill jag säga. Konstigt nog har min vana blivit att vakna vid 9 och vara hyffsat pigg! Jag sticker snart in till Växjö där jag stannar till torsdag, och då Ola inte har internet i den nya lyan (buhu), så kommer jag göra följande dessa dagar:

Idag: Dansa dansa dansa hiphop, alltid lika roligt!
Imorgon: Provjobba på Pressbyrån! Vill ni se mig i en ful keps? Kom förbi!
Blev även bjuden till Karro som fyller år, på middag och utgång. Fan va nääjs!!
Torsdag: Ja.. åka hem och packa inför lördag, muuhahahahah!!

Hejdå!


spara och slösa

Efter denna dagen har jag insett att jag är en FrökenSlösa istället för en FrökenSpara. Jag har nog insett detta tidigare också, men idag så.. ja "lärde jag mig en läxa". Fan va klyschigt. Nåväl, jag är nyligen hemkommen från ett härligt boxningspass, lika svettig och äcklig som vanligt, om inte lite mer sur! Får ju aldrig in den där overhanden och.. revbensslag eller vad det nu kallas. Hmpf. Till råga på allt har jag en stor fet klädhög som måste in i garderoben så jag kan välja vilka kläder jag ska ha med mig till Turkiet vilket är jättesnart och jag måste börja packa annars får jag panik. Eller så skiter jag i det och äter smörpopcorn istället.. Mm, så blir det.


kan erkänna att under den blå filten ligger mer kläder jag inte orkar se/flytta på..


sol i sinne, brun inne

Sitter och nynnar på "När vindarna viskar mitt namn"... Helgen har bestått av lite fredagsmys, lite lördagsmys och en jävla massa städande och packande etc etc! För idag flyttar Ola in i en annan lägenhet typ 500m bort! Han har lagt alla sina behörigheter i massa påsar så när han kör runt med sin bil ser han ut som en uteliggare som har råd med en bil, eller bara som en jävligt snål smålänning, I don't know. Så hejdå Jonte och Frida, nu sticker Ola (och jag hänger väl smått efter) till en annan lya så får ni bo ifred! Skönt va?

Och för att mobba alla andra, lägga er ner på marken och sparka på er, hälla salt i såren.. göra er avundsjuka.. PÅ LÖRDAG STICKER VI TILL TURKIIIIET!! Jag måste börja packa.. Kan inte någon ge mig en packningslista?

Till alla chipsälskare

"Historien visar oss gång på gång att det inte lönar sig att ta beslut på tom mage, men ändå fortsätter vi att gå i samma fälla. Nej då, de nakenbilderna ligger tryggt i min mobil! Inga problem, jag tar tåget så är jag där precis i tid! Jag ska bara spela en gång till, nu är det min tur att vinna! Allt beslutat på tom mage, men vi är ju trots allt bara människor. Därför, som en välvillig människa, har vi på Estrella kommit med vårt bidrag för att reducera att viktiga beslut går åt pipan.

Vi åt lite chips så att magen inte var tom, och kom fram till att potatisskivorna kunde vara lite tjockare. Dubbelt så tjocka till och med, och med skalet kvar för att ge mer smak. Så blev de extra goda då vi fick dem att bli ovanligt krispiga. Flax!

Det sista vi bestämde oss för var att ha en mindre påse så du kan ta med den överallt beslut ska tas. Proviant är inte bara god att ha utan också ovanligt god att äta. Aldrig mer: I did not have sexual relations with that woman!"


RSS 2.0