TRÖÖÖTT

Tåget stod stilla i 3 timmar och 10 minuter en bit ifrån värnamo mellan 18-21.. blää!! jag är apatrött! Skriver om mina roligheter och tråkigheter imorrn! Puss


Liiiite stressad :)

Jaha, då sticker man till Göteborg imorgon, Simone , jag Sophie och Fanny =) Ska bli skojsigt, jag hoppas vi badar när vi kommer fram, Åh basta!! Sen ska vi ut på kvällen, festa länge inte som fjantiga Växjö! Sen hotellfrukost, mmm!! Sen gå på stan sen komma hem vid halv sju på lördag! Kommer vara skittrött, sen på söndag ska vi fira syrran som fyller år på onsdag (4 feb). Hon blir 29 lilla storasystern =) Jupp, och nu ska jag packa och äta, sen äta igen för dansen börjar idag :D yes!! Kommer nog inte skriva förrens på lördag kväll då och lägga ut lite bilder om hur det var :D alla mina trogna läsare.. (typ 10 st ^^ ) frukta inte, I'll be back!! Pusspusspusspuss&kram!

ful fulare JAG!

Åh vilken bajsig bajsig dag! Det är en sån där dag då allting känns.. skit! Jag känner mig ful.. tjock ( rumpan!!!! ) smal??!! (mina konstiga axlar!!) finnig, en stor fet finne i pannan.. Cellulitig! (rumpan .. igen!!) . Åh jäkla panikdag, så jag var såklart tvungen att åka upp och träna.. Ser jag en tjej i omklädningsrummet, såklart hyfsat tränad, brun (jag är blek som ett får) , stora bröst Ja jag blev avundsjuk för det, jag har små.. iaf, då kände jag mig ful som stryk igen!! Surade mig enom hela träningen, skickade ett jättesurt sms till Niclas och skrev vad jag kände! När jag kommer hem så har han dukat fint, med ljus och sånt.. Då blev jag känslig och grät och förstod inte hur han orkade med en tjockis/smalis som mig. Potatisgratäng som är så gott.. och fläskkotlett och sallad med fetaost.. Mmm. Efter det blev jag såklart lite gladare, och vem kan låta bli att gosa med Casper när han ligger i soffan och bara ser allmänt mysig ut. jag är så trött på mig själv.. jag ska duscha nu och försöka känna mig snygg.. (kommer dock inte funka.) Pussåkram skumbanan <3

 

Bebis?

Haha skojar ju som vanlit med Niclas om att jag vill ha en bebis ;) Innerst inne vill jag självklart ha en, men jag förstår att det kanske inte är i bästa laget att bli på smällen, när man ska flytta hem och inget jobb! Men skit samma ^^ De va en reklam på teve så var det en kille som sa till en tjej att "Kan vi inte skaffa ett kärleksbarn?" Då sa jag samma till Niclas och då sa han att Casper är ju vårt kärleksbarn.. och det är ju faktiskt sant. Han är som min lilla bebis och han beter sig som en.. dock ser han inte ut som en men skit i det :P Ja vilka funderingar det finns.. Ska iväg och träna snart iaf.. känns skönt, har dock träningsvärk i magen sen i förgår , känns ju bra ! Ska käka nudlar sen iväg och träna.. muhaha!!
puss&kram! Imorrn börjar dansen :D

Hahaha! Igen..

Okej jag är väldigt lättroad idag.. Jag och Niclas stod och dushade så tar han upp schampoot oh säger:
"Är detta till shampoo??"  Han menade ju Är detta till håret, och så stod det schampoo och.. Ja jag är så tråkig bläää

Hahaha!

Den här roliga meningen kräver ett eget inlägg.. och Niclas skojade med mig, han fick en ring när han tog studenten av sin morfar..  iaf, Niclas tog fram ringasken och så böjde han sig fram till mig och sa "Vill du fria dig med mig..?"

ASGARV!!! jag är lättroad en tisdagkväll, vadådå?     <3

Tralala

Precis vart och klippt till luggen litegranna.. den va för lång, plus att den är sne men det är pga min jäkla snurr jag har i pannan, typiskt! Vart och kört lite med pappa nu också.. jag hatar övergångsställen! Gjorde samma tabbe nu igen och håller på att köra på folk, sen när jag väl stannar.. då ska dom där 8 människorna inte ens gå över vägen utan står där skitlänge och vänder sig om och går när jag stått stilla ett tag.. suck! Ska ner och träffa Simone snart också.. Känner mig så lat och tråkig idag.. :( Men snart Göteborg!! Goa Göteborg.. Fredagmoron sticker vi och kommer tillbax halv sju lördag kväll=) Vi ska gå på stan, festa och såklart bo på vandrarhem osv osv.. Sophie ville bada, de låter ju najs!! Ne jag ska nog byta kläder.. jag ser ut som en militär.. alltså gröna braller, ajja.. Puss&kram!

ps:Mattias.. jag har stor näsa i verkligeheten också.. :(

Va f*n..?

Vaknade precis av ett plingplong ljud.. antingen dörrklockan eller att Casper rev ner en tallrik eller något. Men ingen tallrik på golvet, och ingen människa vid dörren..? Nu vart man uppe iaf, ungefär kl 12.25.. ähum. Gösen kom ju hit redan vid 8 idag på morgonen.. Han sa ju tatuera sig, eller han håller på nu, och Niclas skulle följa med. Och jag skulle somna om men åt frukost och kollade på SATC boxern isället =) Fast jag somnade visst iaf, och nu vaknade jag! Woho..
 
Jag gjorde ett träningsschema till mig och Niclas igår.. inför beach 2009 ;) Får se hur det kommer gå, lite smågrejer är det bara, lite situps här och var, jag har styrketräning och dans.. Niclas har mycket gående och hemmaträning! Jaaa, dansen börjar ju nu på torsdag, fan va kul! Har saknat den.. :( Ne ska göra något åt min hunger! Puss&Kram!


Det visade sig vara ringklockan som lät idag.. jag skulle ut med Casper ( katter får inte springa löst här :(, så han måste ha sele.. men vill inte ha honom instäng, lilla älsklingen! ) och då såg jag att det fattades något på dörren, men fattade inte riktigt vad som fattades.. sen såg jag att själva klockan låg vid badrumsdörren..Hur i satan har den ramlat ner, ska inte dom sitta ganska hårt ? Casper kan inte hoppa så högt, plus att jag tror inte att han stannade i luften OM han nu hoppade så högt, och liksom.. bände loss den.. eller ??

Söndagar är tråkiga

                   

Söndag morgon.. Jag blir alltid lika deprimerad på söndagar, innan va det ju alltid att på söndagar kan man vila inför måndagen då det är skola/jobb.. När man inte har något jobb, då är varenda jäkla dag som en söndag.. lika tråkig, lång och bara allmänt.. skit! Klättrar på väggarna.. plus att jag orkar inte flytta hem, kommer bara börja bråka med mamma som jag alltid gjorde innan när jag bodde hemma, och att det är 5 mil in till stan är inte heller så roligt.. Få försöka göra det bästa av det, hoppas innerligt att jag tar körkortet nu i februari.. Kan jag åtminstone låna bilen om jag vill till stan eller Niclas ! Ne, tråkiga söndagar ska man göra något åt, därför ska jag träna idag! Puss&Kram!

Lördaglördag..

       Varit och handlat lite på Monki idag, har aldrig hittat något där inne som jag velat ha innan.. Men nu helt plötsligt vart det rea! Då hittade jag 3 tröjor jag ville ha.. och det blev typ lite över 200 spänn, asbilligt ju :D Sen käkade vi McDonkan också.. jag som skulle äta nyttigt och sånt, ja det blir ju aldrig som man tänkt sig, börjar väl på måndag igen eller nått :P A nu sitter vi här jag och Simone och Niclas, Niclas leker med sin nya rubikskub och tycker den är asrolig, jag fattar ingenting + inget tålamod! A lycka till älskling =) Plus att både jag och Niclas har klippt oss idag! Ni får dock bara se min nya lugg på bilderna, Niclas vill ju som sagt aldrig vara med på bild! Ska duscha nu sen blir det filmkväll=) Pussåkram!


För det är fredagkväll :)

Vaknade typ 20 min innan pappa kom hit, va väldigt nyvaken och Niclas sov fortfarande :P A iaf, så käkade jag lite sen ut och övningsköra. Går ju bättre och bättre, om man bortser från att jag inte kollade övergångsstället plus att den jäkla gubben gick ut utan att titta.. a de va väl ömsesidigt tröghet från båda hållen! Vi tänkte ju att vi skulle på bio ikväll, Benjamin Buttons otroliga liv, men gick inte att betala med mitt kort så då tog vi mammas kort, alltså hennes kortnummer osv,  men då var man tvungen att ha med sig det till bion.. och mamma är i Kosta och vi i Växjö, liite onödigt! Så då måste vi boka av det sen boka igen och betala med kontant. Så jäkla onödigt ^^ ajja!  Simone kommer och bor här i helgen, igen ;) Blir väl filmkväll imorrn tror jag, får se vad som händer! Pussåkram, ska handla nu! =) 

En helt vanlig torsdag

Simone, Sophie, Cissi och Linnea sov här inatt =) Simone hade jobbat och dom andra hade haft studentfest ;) Snäll som man är så erbjöd jag dom såklart att sova här! Får passa på nu innan lägenheten försvinner för oss:( Insåg igår att jag kommer sakna skitmycket att ligga bredvid Niclas när jag somnar och vaknar varje dag/natt !! <3  Dom åkte iaf vid nio idag på morgonen, och jag hade jättesvårt att somna så haft skitont i huvudet hela dagen!  

Tjejen som skulle kolla lägenheten (Johanna) vart här idag, jättetrevlig tjej som visade sig känna Madde från hovmantorp som jag känt från högstadiet :D . Hoppas hoppas det går att hon kan flytta in 1 mars :O håll tummarna **
 
Nu är vi skithungriga och ska laga fjärrilskotletter och pommes =) mmmm! Sen ska vi nog gååå ner till stan och lämna filmen vi hyrde för exakt en vecka sen.. aaah! Motion plus att vi sparar typ 24 kr sammanlagt på att inte ta bussen ^^
pusspåalla, idag är jag glad =) <3


Var tvungen att lägga ut lite bilder på Casper, han är så jävla rolig ibland ^^ Hur fan kan man sova såhär egentligen?

 


Lill-lördag, utan fest



Fan va länge jag ska sova hela tiden, ställer klockan på typ 10 för att det är det senaste känner jag, men blir ändå halv elva elva, känner mig så lat :( Men idag ska jag iaf träna!! vet dock inte om jag ska köra styrka eller bara kondition.. suck. A imorrn kommer det hit en tjej iaf som ska kolla på lägenheten *hoppas hoppas* . Kanske kommer fler och kollar, men om det inte gör det ska vi försöka tvinga på henne att hyra den ^^ haha! Märkte ett märke i väggen i badrummet igår.. satan. Lär få betala för det.. det hände nog när Linnea råkade riva ner hela byrån i badrummet i lördags ^^ haha, ja sånt händer, hoppas bara det inte kostar för mycket!  Simone ska sova här inatt iaf, nästa helg är det Göteborg som gäller ;)
pusspusskramkram <3



Klockan är nu 23.35.. och jag har precis skickat in en anmälan till att bli hennesmodell.. Jag tror dom flesta vet det, eller a kanske inte alla som läser bloggen, men jag har alltid velat bli modell ju.. :$! Jag skulle älska uppmärksamheten, jag är en jäkla linslus, jag har hört att jag är fotogenisk. Jag har varit med i ett moderepotage i Smålandsposten, jag har varit modell för en kompis (Sandra <3) i hennes almenacka och jag gick mannekäng för en annan kompis! So what, det har väl alla gjort? Jag vet inte, jag vet bara att jag sååå gärna skulle vilja vara med på nått stort någon gång, jag vet att jag är för kort.. ynka 167, jag kan knappt gå i klackar, men hey jag KAN lära mig!! Och jag kanske skulle behöva träna lite.. Men jag står för vad jag vill!!!!!! Så snälla stå på min sida och stötta mig i det här! Pussochkram *



Jag blir galen

Okej humöret har gått upp och ner idag verkligen. Först hör Filippa av sig (Niclas kompis vi hyr lägenheten av) och säger att vi kan flytta ut den 1 maj.. Vi var beredda på att flytta ut redan i slutet av mars, eller iaf början av april!  Fan, vi har inte råd att betala tre hyror till, vi har inga pengar! Så då får både jag och Niclas såklart panik och vet inte vad vi ska göra.. De stod visst i kontraktet att efter årsskiftet upphör gällandet av 3 månaders uppsägning osv osv blablabla!!! Sen någon minut senare pratade dom igen, och då kunde Filippa antagligen fixa så att vi kan lägga ut lägenheten på nätet  så att någon kan flytta in här redan 1 mars! Och det vore peeeerfekt, för då har vi en hyra kvar att betala och mer än en månad på oss att flytta ut och städa och ha oss! Så jag hoppas hoppas och håller tummarna för detta nu annars vet jag inte vad vi ska göra.. Sitter här och skakat för jag är så rädd, arg, ledsen, .. åh suck! Håll tummarna för oss för fasen asså.. Ska tvätta nu snart också, påtal om annat.. KUL.. hejdå. Pusskram <3

Ny vecka, igen..

Casper gillar grädde =)

Måndag morgon,  måndagar är så tråkiga.. Niclas hade märkt inatt (när jag sov) att någon/något..? hade råkat/med mening? tryckt på någon jäkla knapp på frysen.. så det var en stor jäkla vattenpöl på golvet och mattan vart dyngsur.. så nu är jag så klart tjurig över det, pms.. A iaf, pappa ska komma in snart nu med så vi ska övningsköra som tusan nu fram till min uppkörning! Han har Casper med sig, lilla plutten plutten!! Han har varit hos päronen nu över helgen för vi hade fest och så ju.. Åh saknar dig! hihi. Pusspåalla
 

Igår och dagen efter, alltså idag.

Mattias ledsen, vi gillade inte Mintu:O         Fanny och Maja vart glada!        Jag är helt lost, Simone verkar road av detta       



Jaha dagen efter då, fy fan vilken kväll. Jag hoppas alla är nöjda nu, särkilt Mattias och Simone =p Dom hade bestämt innan att dom verkligen skulle supa mig under bordet, dom lyckades. Jag är inte en sån människa som shotar, jag tyker det är grymt äckligt.. den här kvällen blev det nog sex stycken shotar. Tre vanliga sen tre med Mintu och Baileys. Sen lite cider också.. usch, jag var jättepinsam hörde jag. eller ingen annan tycker ju självklart det, men jag tycker det. Jag har jätteont i knäna idag också, för jag hade visst ramlat och skit hela tiden också. Många minnesluckor har jag också, hade visst på mig Mikaels jacka, och gick och la mig med den.. inget minne, har dock massa filmer också när jag är som värst. Ja nån gång ska man väl vara sån här också!! Så, nu lär ni inte få se mig sån här på ett tag jag är helt slut. Tack alla för en skitrolig kväll iaf =) Lite bilder lägger jag upp här, resten får ni se på min bilddagbok.. (theRosanna) Puss&Kram!

Party party =)


jag (:Ikväll är det fest i vår lägenhet =) Grejar och håller på nu, får se när Simone kommer med sin "pluse one" hihi. Ska göra egna drinkar ikväll med, har skaffat ingridienserna! (fan, stavar fel???). Sprit såklart, Sourz Äpple,Sprite, lime och iiiiiis!!! Sen ska visst 4 pers sova över här hur det nu blir.. obekvämt, blir säkrt fler som vill sova över!  Nu ska jag platta luggen ;)

Fullt upp


Godmorgon. Idag ska päronen komma hit, så ska jag övningsköra med pappa lite. Jag måste klara det där jävla körkortet nån gång. Helvete. Sen ska vi äta tacos med dom, sen efter det kommer alla hit och ska kolla film =)  Sen imorgon blir det fest, ungefär som en utflyttningsfest eftersom vi inte har råd med lägenheten mer.. sorgligt men sant.


Torsdag

Jaha, första dagen, inlägget, skrivningen.. första bloggen!! Omg..Ja, jag har varit hos Specialistläkargruppen (smygreklam) idag.. Visade sig att jag hade medaljongsjukan då ja =p En sjukdom som inte smittar och går över av sig självt.. kostade 700 kr för att höra henne säga detta.. bra där! A har iaf ringar på halva kroppen, dvs magen och ryggen! Kliar som ****  !!!Lägger inte in någon bild idag för jag vet inte riktigt hur man gör.. ska kolla runt nu lite, hoppas ni tycker jag är en spännande person som ni vill fortsätta kolla in ;) Tja


RSS 2.0