Sova länge

Jaha, då sov man alldeles för länge idag med! Jag är INTE förvånad! Så.. vad händer ikväll? Känns som jag har ganska många förslag ändå, men vet inte vad jag är sugen på! festa, lugn hemmakväll, födelsedagspartaj? What to do, what to do! Sara har förresten hjälpt mig att ändra min blogg idag=) Det brukar ta ett tag innan det syns, men säg vad ni tycker när det syns sen! Happy Halloween everybody! Jag vill klä ut mig!!!!

"Vackert sjunger den som längtar. Längtan skänker rösten ton"

Fredagsmys..?

Fy fan va jag är trött! Vaknade vid kl 12 idag.. ska börja jobba vid 15! Ska jobba kväll, och det känns som alla ska festa utom jag? Jag vill också på halloweenparty, klä ut mig och ha kul! Ska strax äta, fixa iordning mig sen ska jag sitta i kassan mellan 15-21!

"En gång hade jag, en förskräckligt ledsen vän. Han blev blåst på sin försäkring av Trygg Hansa!"

Busy

Hej! Idag har det varit en dag med mycket saker att göra= Rosanna tycker om detta! En rastlös Rosanna är ingen glad Rosanna, så idag har Rosanna varit glad=) Började dagen med att åka till Arbetsförmedlingen, och prata lite om dagsersättning osv. Sen så sa han att det skulle börja en flygvärdinneutbildning i novemeber... i SPANIEN! Det lät så jäklans roligt.. Får absolut fundera på detta! Vore så skönt att komma ifrån allt! Efter detta så åkte jag in till stan och hann träffa Maja på en fika=) Hon åker tillbaka till Sthlm idag, har varit jättekul att ha henne hemma! Sen efter detta var jag hos en kurator, alltid skönt att prata av sig lite med någon som inte känner en så väl! Sen hade vi dans efter det, haha och hon filmade oss idag! Det var riktigt bra att se sig själv, för nu vet jag vad jag behöver bättra på! Samtidigt, som dem flesta flummade och det bara var allmänt skitkul att titta på haha!=) Träffade Eric en snabbis innan sista bussen gick hem=) Utgång igår ju, här kommer das pics! Enjooooy.









"Tänker du på mig jämt? Blir inte det mycket...?"

Hoppsan...

Jag vaknade nu. Blä! Var uppe vid 10 och sen var jag vaken ett tag sen somnade jag visst om och vaknade nu. Va lyckat, Rosanna! Nähä, jag ska käka lite (men vad?), och sen hoppa in i duschen sen vidare in till Växjö och förförfesta lite hos Elin=) Sen vidare till Daniel och förfesta, sen drar vi vidare till DeLuxe! Ha en bra lill-lördag everybody!

"Godmorgon apelsinjuice med fruktkött!"

Men lilla pappa..

Kom precis hem från yogan, som inte alls var yoga utan det visade sig vara ett styrketräning/gympapass istället! INTE beredd på detta, så jag ringer pappa i lite smått panik och undrar om han skulle kunna köra och lämna mina vita gympaskor, som finns på mitt rum. Pappa kommer med ett par vita KLACKskor...KLACK. Fattar ni, KLACK! Lilla lilla pappsen :) Fick köra på som vanligt utan skor! Gick bra det med!
Annars idag! Kom in till stan och träffade Maja, fikade och såg att Stefan gick förbi heeelt ensam. Simone vart och färgade håret;) Och vi försökte komma på vart hon var. Vi flummade runt ett bra tag innan vi gick tillbaka och då låg det precis bredvid cafét haha! Imorgon ska vi iaf gå ut, passa på nu när Maja är hemma=) Mycket trevligt ska det bli, vi drar nog till DeLuxe! Nu ska jag duscha sen kolla på Desperata hemmafruar!

"Härrligt, härrligt. Mycket bättre än glögg! Och så slipper man ju köpa russin och mandlar också!! Hähä.."

Ajja Bajja Maja

Nu ska jag alldeles strax in och träffa Maja=) Det var ett tag sen sist!! Hon har ju flyttat upp till Sthlm den lilla människan, och dansar och har sig hela dagarna;) Men nu är hon hemma! Ska fixa mig det sista nu, sen bär det av mot staden!! Miiihiii=)

"Ne, jag sa aldrig att du va fet. Jag sa att en ko va smalare. Ja men det är väl inte samma sak? Det finns ju smala kor... i Indien!"

Jobbaaaa

Hejåhå. Idag ska jag jobba på Konsum mellan 10-14! Jag mår illa och har ont i huvudet och jag är ganska så säker på att jag inte är bakis fortfarande.. Hm! Jag hoppas det går över =) F.o.m idag ska jag avsluta varje inlägg med en fras, replik, intern-skämt, sångtext eller liknande, av GALENSKAPARNA AFTERSHAVE, för att pigga upp inlägget lite;) Får vi se om ni förstår min humor eller ej! Nu---> Konsum!

"Borås.. Oj!"

Mixed feelings

Denna dagen kan slänga sig i väggen, gräva ner sig eller skjuta sig själv. Just därför ska jag inte skriva om den här dagen, utan blogga om allt annat roligt jag gjort i helgen istället! Igår åkte jag till Emelie, och försökte få med henne ut. Jag lyckades inte. Jag åkte ner till stan själv istället, och träffade Roxanna och Sanna inne på Oléo=) Det vart en nykter kväll för min del, eftersom jag hade druckit lite väl mycket i fredags. Trevlig kväll med mycket dans (suprise, haha!). I fredags. Ojojoj.. Var som sagt hos Josefine, och hennes vänner Amanda, Josefine, Kristoffer och Joel (hade jag rätt på namnen nu??), vart också där=) Det som gjorde att hela kvällen blev kalabalik, och lite minnesluckor här och var, var nog för Mintun. Denna jävla Mintu. Jag mådde som jag förtjänade igår iaf.. "Aldrig mer" Jag ska lägga ut bilder från i fredags, nästan 100 bilder tog vi med min kamera, haha! En del fina, och en del lite mindre fina.. Men vad gör det;) Enjoy!










Mår som man förtjänar

UUÄH! Jag har sådan fruuuktansvärd huvudvärk! Alla som var med mig,såg mig.. hörde mig! Jag ber hemskt mycket om ursäkt, sån här brukar jag aldrig bli! Men attans va kul jag hade=) Det lilla jag kommer ihåg (höhö). Tack Josefine, söta vännen! <3 Nu sitter jag här lite halväcklig som man känner sig ibland. Ska snart hoppa in i duschen och åka till Emelie=) Hon visste inte om hon var sugen på att gå ut. Men jag är det (konstigt nog!). Dock blir det en väääldigt nykter kväll för min del, men jag tackar aldrig nej till att dansa =) Vore kul att skaka rumpalite, blev ju inte av igår.. Nehe här sitter jag och degar! In i duschen med dig Rosanna och bli fräääääsch;) SATURDAY


Galen förfest! Tack Josefine för kvällen<3 Lägger upp bilderna imorrn:)

Det är dags för fredagsmys.. ne, FEST!

Jag ställde kl på 10 idag! Tänkte jag skulle sätta mig framför teven och kolla på Tornado (som jag köpte igår, hihihihihihhi... med Galenskaparna, för er som inte vet!!!). Men jag klev upp vid halv 12.. lyckat Rosanna. Jajja, jag hann titta på det iaf, och prata en bra stund med Simone=) Sitter just nu i handduk (grrr) och funderar på vad fan jag ska ha påmig ikväll! Jag ska nämligen in och träffa Josefine från min street-grupp=) Vi ska käka lite och fixa iordning oss med hennes tjejkompisar sen ha lite förfest innan vi går ut! Kul med nya härliga människor tycker jag! Som sagt.. KLÄDER! Antingen en gröööön skimrande klänning, eller en matt svart?Rosanna i ett nötskal.. TREVLIG FREDAG!


Kristianstad

Vilken dag! Skulle anlända till Sophie kl 10 för att sedan åka vidare till Kristianstad=) Jag knackar och knackar och knackar... Sen ringer jag hem till henne.. Då väckte jag henne xD HAHA! Men Sophie är snabb hon, hon klädde på sig och sminkade sig på 20 minuter cirkus, sen bar det av! Eftersom ingen av oss hade ätit någon frukost (jag hade ätit ett ägg), så stannade vi på Börjes Tingsryd för en liten fika;) Väl framme i Kristianstad skulle vi på en mässa som Arbetsförmedlingen höll i! Det fanns många jobb att välja mellan, främst utomlands! Sophie kollade in jobb i Norge, medans jag blev lite sugen på att jobba som au pair i USA! Jobba 50% och plugga engelska 50%! Lät sjukt kul.. tål att fundera på!=) Detta tog kanske 20 minuter, sen var vi trötta på det, haha! Vi gick runt på stan lite, och jag handlade en skjorta och en klänning på HM! På vägen hem ville Sophie in i en tygaffär i Rinkaby tro jag det hette? Sophie blev helt gaaaalen bland alla fina tyger;) Min hobby under denna vistelse var att ta kort på alla äckliga och läskiga skyltdockor!! Usch va rädd jag var.. Tänkte på House of wax, och att det säkert var levande människor under! Kom hem runt 8. Mycket trevlig dag!=)



Rhys Wakefield

Kollat på en film (Black Balloon) på Canal+ innan idag, och så var det en jäättesöt kille med! Var jag tvungen att söka runt på lite bilder och dela med mig av honom, hihi! Han ser så där lite.. söt-tönt-sexig-charmig ut.. Hehe, skitläcker! Ni får ursäkta mig, jag har inget att göra om dagarna! Att googla snygga killar är kanske ny hobby? I don't mind!


Baú!

Simone är nog den enda som förstår överskriften.. Fan jag har så fruktansvärt tråkigt! Ta tummen ur röven Rosanna. Lättare sagt än gjort vill jag säga, den sitter där.. jävligt hårt! Ska iaf yoga med Erika idag, och sen bada efteråt! Alltid nått att se framemot=) Annars är den här dagen.. "hnrjtvhktvletjakngcelgsdljmceghwekrvtjuwe"

Partääj

Ja alltså i lördags.. inte nu! Vad fan tror ni om mig!! xD En bild på mig och Roxanna iaf! Fotografen var sjukt jobbig, och sprang runt efter oss och ville dansa..? Eeeh ne!

Jag ser ut att vara ungefär 12 år, och Roxanna ger den där sexiga blicken bakom luggen;)

Modellbilderna!

Nu har jag fått hem skivan med modellbilderna som var med i Smålandsposten! mhm=)






Hoppas ni gillar dom lika mycekt som jag gör <3 Ikväll är street som gäller! Me like=)

Yesterday, part two

Hej igen=) När vi var på väg hem från Eslöv, fick jag bara in Lugna favoriter på radion, och blev lite knäpp! Jag ville ju börja förfesta lite i bilen, men istället blev jag lugn haha! Vi körde McDrive innan jag skulle till Roxanna, och pappa verkade inte fatta att man skulle tala i den här "burken" så det fick Elina sköta:P Väl framme hos Roxanna så tvättar hon håret, vacker syn vill jag säga;) Vi lyssnade på musik, fixade oss och hade skojsigt! Senare drog vi ut, det vart en trevlig kväll! Lite konstig också.. Här kommer iaf bilder. Vi är med på VäxjöPuls också, men dom har såklart inte kommit upp på sidan än!





Yesterday, part one

Ja nu kommer jag dela upp gårdagen i TVÅ inlägg! Först kalajset i Eslöv, och sen partajet med Roxanna=) Annars blir allt bara så knas och så, blir jag inte nöjd. Och det är viktigt att vara nöjd! Faktiskt.. Iaf! Vi åkte som sagt till Eslöv igår och vart framme ungefär vid 12! Kliver ur bilen, och en barfota Alice kommer springandes emot mig och skriker "Schaaaaaaaannaaaaaaaaaa" =) Under den här dagen hann vi med mucho mucho! Det blev tårta (då alla skulle ha kronor på oss, vilket varken Isak eller Alice hade sen när vi väl skulle äta haha). Vi spelade även ett spel som heter Smiska Apan. Jag förstår ju knappt hur spelet funkar, så det är svårt att förklara det. Men man ska bygga ett torn av skrot , och komma lika högt upp som apan, och sen smiska ner honom! Och man kan bygga med gamla bijardbord, en hög med spel, ett kylskåp osv osv osv... Ni hör ju hur kul det låter;) Här kommer bilder från gårdagen!






Svulstigt

Då sitter man här nyduschad! Njut av denna tid då ni ser Rosanna vara uppe så här tidigt en lördagmorgon! Det kommer inte ske inom en snar framtid igen, det vill jag lova!

I'm gonna live forever!

Filmen var kanonbra=) Härlig film med både humor, dans, sång osv osv osv! Hade ju bra sällskap också;) Mhm, jag bredde på extra med smör där, JA! Nu sitter jag hemma och syrran sitter framför Idol och dreglar framför Rabhi eller vad han nu heter! Jag är inte så insatt i Idol, men hörde att det var Michael Jackson-tema, så jag är idel öra! Imorgon ska vi upp med tuppen och åka till Eeeeeslöv och fira Alice, som fyller 5=) Vet i tusan om det blir utgång på kvällen, men det hoppas jag iaf! Nu ska vi kolla på Saw! Bye



Btw: Mjukisbyxor is so the shit :P


Berömmelse

Snart ska jag in till stan och kolla på Faaaaame, med Roxanna! That's right, Rosanna and Roxanna ska ha en dejt ;) Vart lite osäkert innan för jag gick upp tidigt idag och åkte till äckelvårdecentralen och skulle kolla om jag hade urinvägsinfektion, vilket jag inte hade. Trodde dom. Va tryggt. Så jag sitter här med smärta lite här och var och vet inte varför.. Ajja, ta en tablett och bit ihop eller nått! Ska käka lite nu, sen bio=) Puss!

Tugga Nisses tuggummi

Back from da town! Simone ringer tio minuter innan min buss går och säger att hon ska ta samma som moi=) Hon skulle på ett möte vid kl 15 så vi hann ta en fika på ett nytt ställe som heter Café Zity (har för mig det stavades med Z?) Det var jättefint där inne, och jag köpte en smaskig muffins med jordgubbsglasyr och jordgubbskräm i! Satan va söt den va, lite för söt. Men det är ju jag, jag gillar ju salta saker.. Som chips!!;) Gick runt på stan sen och köpte två likadana klänningar på Gina Tricot, en grön och en lila! Sen på jazzen idag var det skitkul, vi gjorde en dans som påminde om 20-talet, jag tänkte på gubbarna som springer runt i röd-vit randig hatt och käpp och gör lite spiritfingers, ah skitkul var det iaf! Nu: TEVEN---> sova! Natti=)




Sjukt snygg kofta/väst jag VILL ha! Kommer inte ihåg priset dock...


I väntan på bussen efter dansen, satt jag och kollade på "The proposal"

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kööör

Ja hej! Jag är inte alls lika pigg som min rubrik kan lura er till! Jag är skiiittrött.. Jag ska ta bussen in till stan vid 12.35 sen ska jag flumma runt lite och handla massa sminkverktyg;) Sen ska jag bla bla bla.. Sen ska jag flumma lite till innan dansen, och jag hoppas Simone har tid att ses med mig då=) ska ha med mig kameran idag och ta lite kort, jag börjar bli dålig på det.. fyy!! Ska käka upp meine flingor och göra mig vacker!

treeningsveerk

Kan knappt lyfta mina armar! Fy fan, det var inte så smart att styrketräna INNAN yogan igår dock, man kände sig lite stel! Men det var riktigt roligt, och jobbigt! Det ska jag nog börja med en gång i veckan. Sen har jag ju dans 2 ggr i veckan utöver det.. hm.. haha! Blir nog skitbra. Ännu en natt har gått åt att ligga och vrida och vända sig till halv fyra och sen sova till 10 kanske..Jag känner mig inte utvilad för fem jävla öre, och jag har ont i huvudet:( Ska ju ut idag med Simone mfl, eller vi skulle visst inte "gå ut" utan sitta hos Daniel och festa. Jag tror jag skippar att dricka, så har jag kanske större chans att kunna somna i någorlunda vettig tid! NU ska jag hoppa in i duschen=) HEJA

..liksom röda rosor på äng

Idag ska jag först styrketräna, sen ha yoga på det, med Erika=) Och jag har sådan satans träningsvärk efter dansen igår! Men det ska gå, jag ska bli biffig nu! Kommer dock inte funka, men det är kul att testa iaf=) I brsit på annat att göra, så tänkte jag lägga upp lite bilder (neheee?). Men det har ett mönster. Nämligen min berömda "Baccardi-tunga" Jag har kollat igenom mina bilder på datorn, den första togs på midsommar för två år sen. Och sen har det bara flytit på. Ja, alla gillar vi traditioner, eller hur?;) So lets go!





Nightmat

Jag är så sjukt hungrig! Funderar på varma mackor med skinka, ost, tomat och oregano... Orkar man. Resa sig. Från datorstolen? JaAaAaA!

Jag hejade på Danmark...

Var hos Emelie igår, som INTE ville gå ut :P Kollade på fotbollen, sen så hörde jag av mig till Linnéa som skulle ut och hängde på henne och hennes klass=) Kände mig dock lite gammal.. Alla hade ju nyss fyllt 18 haha! Gamla tanten Rosanna.. David kom sen också, han är bara 1 år yngre än mig! Iaf, vi gick vidare till Oléo, där jag träffade Roxanna och Sanna, hängde med dem lite=) Hade kunnat vara roligare ute.. Roxanna hade oturen att slå sig hela tiden, och bli nersprutad med öl^^ Sen kom värsta smällen mot hennes huvud, helt sjukt! Sen kom Linus och hämtade Emelie och mig=) Skönt att slippa bussen! Jag sitter här och segar.. min chipspåse tog precis slut, känner mig lite småfet käkade den helt själv på typ 15 minuter.. Vill ha en till! Lägger upp bilder från igår, och kolla även inlägget under detta! Jäkla kulkorv..

Emelie förklarade vad "offside" innebär.. Med chips! Okoncentrerad..



Rolig korv?

Jag bloggar om gårdagen senare! Men nu.. Kulkorv! Korvbollar? Det ser inte så lockande ut. Snarare äckligt! Som avhuggna... Ja, ni förstår säkert vad jag menar!

Sms av Emelie

"Fyfan, du fattar inte hur mycket chips det går in i en golf;) de löser vi;)"

HAAAAAALLELUJA! Halleluja, haaaaalleeeeeluuujaaaaa=)

Halv fem kom jag hem... idag!

Ja, var ju som sagt hos Emelie och Linus igår=) Emelie har jag gått i samma klass med 1an-9an, och Linus 7an-9an! Så det blev en heeeel del skolsnack! haha, asroligt=) Kollade även på "Qlick" och "Jiddra inte med Zohan" , så det blev en Adam Sandler kväll! Sen hjälpte Emelie mig med att skaffa en sida där man kan lägga upp modellbilder och typ kolla efter modelljobb och så, skitbra! Om cirkus 2 timmar ska jag in till stan och träffa en annan Emelie :P Jag var så förbannat sugen på att gå ut, men hon var tydligen inte det :( Jag vill daaaansa! Ska hoppa in i duschen nu. Hojjhojj Oboy...=)


Kom igen Emelie, du vill visst festa! Kolla så kul vi haft det =) haha

Titta teve annanstans

Of till Emelie och Linus och bänka sig som en soffpotatis där istället:P

booring

Känns som det enda jag gör är att sova, duscha och kolla på burken. Inte bra. Inte bra.

Old pics


vad kan man säga.. inte mycket muskler att hänga i granen här inte!

Elijah Wood


Kollade igenom en gammal byrå.. Någon mer än jag som ÄLSKADE Elijah Wood? Grr..

Super-Duper

Have you seen the well-to-do
Up and down Park Avenue?
On that famous thoroughfare
With their noses in the air.

High hats and arrow collars,
White spats and lots of dollars,
Spending every dime
For a wonderful time.

If you're blue and you don't where to go to
Why don't you go where fashion sits?
Puttin' on the ritz.

Different types who wear a day coat
Pants with stripes and cut-a-way coats,
Perfect fits...
Puttin' on the Ritz.


Strollin' up the avenue so happy
All dressed up just like an English chappy
Very snappy.

Come let's mix where Rockefellers walk with sticks and um-ber-ellas
In their mitts...
Puttin' on the Ritz.

Dressed up like a million dollar trouper
Trying hard to be like Gary Cooper
Super-Duper.


TheDay

Vakna. Åka bil. "Matprat". Mongolisk buffé. Affärer. Danslektion. Buss. Dator. Dusch.

polis polis potatisgris

ja, kvällen igår var trevlig. Sen kom polisen. Jag fattade ingenting, jag var på toa och helt plötsligt var det bråk osv osv. Vi stekte hamburgare kl 1 tror jag.. sen sov vi. Nu är jag hos Eric, men han är inte här ^^ Vi ska hyar film. Och imorgon ska jag lära mig äta... pusshojj

DeLuxe

Ja, idag mår man som man förtjänar! Det var trevligt igår=) Kom in till stan, handlade lite dricka. Sen satte sig jag och Eric framför teven och kollade på Idol, samtidigt som vi lyssnade på Aqua och Markoolio^^ Härlig förfest! Eric hade en marsipan som hette "NIEDEREGGER" Och det tyckte jag var hysteriskt roligt att säga.. och lukta på! Den luktade pepparkaka.. Mmm=) Vi gick ner till DeLuxe sen och jag blev så full där inne, ne fan.. Jag var tydligen jättepinsam och ramlade i trappan och hade mig! Så kan det gå.. drack en Pina Colada också, och den var inte god. Jag gillar ju inte kokos, hur fan tänkte jag liksom? Nu sitter jag här och mår lite som en slickad apa då.. KOLLA IN MIG I TIDNINGEN IDAAAAAG!! SMÅLANDSPOSTEN! Riktigt nöjd är jag=) Nu kommer bilder från igår! Det blir röd-tunga bilder och massa annat!



Asså Eric, jag fattar inte? Så fort jag tar kort vänder du baken till..HöHö


Maria var mammaledig för kvällen=)

Robin och Josefine vart också där=)


Jag ser btw JÄTTEFUL ut, men ja.. vi låtsades vi var utomlands :P


Träffade David på nattbussen hem! Fyllesnack är bra och kul =)


Linnéa också som inte ville vara med men lägger upp iaf.. MOHAHA

E de nån som har sett min prick?

Redan bloggat om det. Men så grymt bra så. Kan göra det igen! <3

HAHAHAHA

E de nån som har sett min prick?
Kan inte sluta skratta!!!
Lite lullig med.. kan inte bli bättre!

Back to cilivisationen

JA! Datorn funkar.. Hallelujamoment! Fick betala nära 1000:- för att.. eller ja, pappa fick^^ men fick det väl vara värt. Känner mig så handikappad utan dator,och att blogga utan bilder känns megatråkigt!! Så, inget speciellt har hänt sen senast.. Lika bajsigt angående känslor osv, som kan slänga sig i väggen! Jag har färgat mitt hår, till det mörkare! Har varit ganska så ljushårig, för mig, under sommaren. Ville bli mitt rätta jag igen=) Sen har jag lite bilder från när vi fotade förra onsdagen (ÄR MED I SMÅLANDSPOSTEN PÅ LÖRDAG, LOOKI LOOKI!!). Ja typ det, jag har handlat kläder för över 1000:- idag men.. bloggar om det imorrn! HEJDÅÅÅÅ!!


Ser fundersam ut.. (Humdidum, vad ska jag ta och äta idag?)


50kilo hårspray och 31 lager puder senare såg jag ut såhär!



Och idag ser jag ut såhär! Mörkhårig och snygg=) Ful bild dock.. ^^

RSS 2.0