Monday it is

Jag känner fortfarande som i förra inlägget, fast jag har inte tänkt på det på hela dagen! Var på Arbetsförm. idag på morgonen.. hände inte så mkt, han sa att jag skulle satsa på att söka jobb som en galning nästa år, då dem flesta 40talisterna går i pension, och då lär det finnas mycket jobb! Hejja! Efter detta var det meningen att jag skulle in och träffa fina Josefine i stan, kl halv ett ungefär! Så jag stannar kvar i Lessebo och väntar på bussen! Strax innan bussen går säger Josefine att hon inte kunde komma in redan då.. Hon kan inte komma förrens vid 16.45! Kaahblä, då ska jag alltså gå på stan själv i 4 timmar, hade ingen chans (eller lust och mening att åka hem emellan!) Så jag traskade runt.. köpte trosor och böcker! Härlig blandning..:P Hade street sen också, alltid så himla roliga lektioner! Maja agerade fotograf idag, hon vart sjuk och satt brevé!


DagensOutfit med nya converse!       Plus en tröja med stooor luva!:)


En Linnea, en Anna, en Josefine och en Rosanna närmast kameran!






...

När man hatar sig själv, och inte känner sig tillräcklig. När man bara vill försvinna.

All day long

Hemma från jobbet! Jobbade som sagt med chefens dotter dem sista timmarna, och varken hon eller jag vart ju 100% säkra på allting.. när jag stänger är jag lite van och bortskämd med att kunna fråga någon av dem ordinarie som jobbar :P Vi glömde en del, men jag hoppas dem inte blir allt för ledsna på oss imorgon!

Var ju ute och gick med voffsarna innan idag också! Casper och Jesper.. jag vill sno dem, och äta upp dem. Dem är så söta, och dem gillar mig, kan det bli bättre;) höhö! Åt julbord med mamma, pappa och mormor sen också! Jag glömde (självklart) att ta en tablett, laktosmage som man är.. så efter Janssons var min mage ganska jobbig mot mig.. Köpte även ett par APsnygga stövlar, på outleten! Strax under knät slutar dem, med en lagom klack till! Nu ska jag duscha lääänge, tills jag blir som ett russin! Take care=)




Vet inte vad mamma håller på med, hon ser ju helt vettskrämd ut..

Första advent..

..och ingen julkänsla över huvudtaget! Kanske är lite för tidigt för det ändå? Ska iväg och käka julbord kl 14 sen iaf=) Med mamma, pappa och mormor! Och innan dess hade jag tänkt att vara hundvakt, mhm! Är ett lite äldre par som säljer sina hemmagjorda saker uppe på julmarknaden som jag lärt känna under förra sommaren, när jag jobbade på cafeét! Och dom har två små jääävligt söta hundar, Casper och Jesper, som jag så gärna får passa när jag vill!! Så det ska jag göra idag;) sen efter julbordet ska jag jobba mellan 17-22 på Konsum, samma tider som igår! Ska stänga med chefens dotter ikväll! Aldrig träffat människan, men det blir säkert skitbra! Spännande med nytt folk=)

Systrarna BLEKFIS i Egypten!

Jag sov otroligt länge idag! När vi var i Egypten så gick vi upp vid 8tiden för att käka hotellfrukost, så idag sov jag som en stock till 12 ungefär.. inte bra inte bra, trodde jag skulle ha vant mig vid lite vettigare tider, fast jag kom dock hem vid 3.30 inatt, kan ju bero på det.. Iaf! Jag försöker komma på ett vettigt upplägg här nu, gällande bilderna från resan=) Får se om jag lyckas, men var beredda på att det kan se ut lite hur som helst!


  • Första kvällen åt vi på en hyffsad restaurang!
  • Jag gillar ju chips men.. ketchupsmak? Njaoaoaoao...
  • Första hotellet vi bodde på vart mkt mkt dåligt!! Så vi bytte=)

  • Så kan det gå när man tappar en pommes.
  • Fick fräknar första soldagen på min stora näsa!
  • Se därja, undrar om dom har lika mkt att välja mellan?

Åt på en jättefin Kinarestaurang som spelade salsamusik!?



  • Hotellets underbara pool!
  • Ja, dom försöker ju åtminstone stava till ost..
  • Fick 23 (!) härligt äckliga myggbett på mina ben!











Köra scooter i öknen var en riktig höjdare vill jag lova!! WOHO


  • Vi är så jävla coola!
  • Vi red på dromedarer, inte kameler! (sorry Sara!! haha)
  • Uppe på "ett jävla högt berg"

Avslutar bildspelet med en vacker bild på min kära syster Elina! =)
Tack för denna resa, det har varit både blod, svett och tårar!! <3

Home sweet home

Ja nu är jag hemma!! Jag gick upp kl halv ett inatt, och så har jag åkt taxi, jag har åkt flygplan i 5,5 timme. Sen vänta på tåget i 2 timmar, sen åka tåg i 3! Hejja!! Och nu, ska jag sätta mig på bussen in till stan i 1 timme, och träffa Eric och kolla Idol, med hans kompisar! Jag är såå pigg!!=) Have a najs fredagsevening!


Härlig vecka det har varit i Egypten! Jag lägger upp bilder imorgon.. dock inte alla 290!

Egypten dag6

Vi skulle egentligen akt ivag pa safari idag, men jag vaknade upp och hade extrem huvudvark och madde illa:( sa jag har legat inne pa hotellet halva dagen och sovit, inte kul att forlora en dag med sol! Men vi tar igen att imorgon och ska bade bada, sola och ivag pa safari! Imorgon ar sista dagen innan jag aker hem, flyget gar kl 4.30 och ar framme i Goteborg cirkus kl9! Sen tag vidare hem till lilla Kosta! Borta bra men hemma bast? Puss!

Egypten dag5

Hejhopp! Detta tangentbordet ar forbanna segt, sa sitter och slar in orden! Sen i lordags.. ja vad har vi gjort? Stekt som tusan! Vi kom pa att vi ar dom enda vid poolen och stranden som som solar sa pass mkt, men inte far nagon vidare farg! Haha! Vi snorklade aven idag, dock utan den dar.. andningsgrejen. Jag holl pa att spy nar jag hade den i munnen! Men det vart coolt att se lite fiskar och halvnakna tantiga cellulitrumpor under vattnet;) Imorgon har vi bokat in oss pa safari! Kl 13-20 haller det pa! Da kan man bade rida kamel och kora scooter, eller baggy som dom kallar det har! Ha det bra alla! Kram pa er! <3


Egypten dag2

Hallo hallo i stugan! Nu sitter jag pa ett litet internet cafe och forsoker fatta vart alla knappar sitter.. fragetecknet sitter liksom langst ner till hoger.. jattekonstigt! Igar landade vi runt 5tiden, egyptiskt tid och det var helt backsvart ute och ganska sa kallt! Vi bor pa ett hotell som heter Al Arousa, och nar vi anlande igar sa marke vi att var verandadorr, saknade en glasruta! Och nar dom skulle fixa det kommer dom med en glasskiva som har en HELT annan form! Fonstrets form var liksom avlangt och smalt, och deras glasskiva var fyrkantigt. Och dom forsokte, igen och igen.. sa Vafan, de ska ju funka (pa arabiska... syrran kan spraket!!) haha !! Sen fick vi till slut saga att vi ville ha ett annat rum!! Det forsta var det massa cigarettfimpar i, sa det gick inte! Sen det som vi har nu, funkar inte duschen.. sa vi har ett rum bara for just duschen, for resten av rummet ar inte stadat! Ja sa det kan bli!! Jag har aven kopt 2 par converseskor for mycket billiga pengen! Agaren av affaren ville ha en bild pa mig och han pa sin mobil... Hmmmmmm!! Vi har solat halva dagen, riktigt skont! Fatt lite fraknar atminstone, hoppas det kommer lite farg pa benen ocksa snart!!!:) Nu ska vi dra oss hemat, kanske ut ikvall och ata finfina maten??

ÅÄÖ

Har packat om min väska idag. Igen. Jag tror jag får nöja mig med vad som finns där i faktiskt.. ja så får det bli!! Imorgon vid kl 7 cirkus, så kör bilen mot Göteborg flyplats, och sen vidare till Egypten kl 10 tror jag det var! Kommer bli så himla skönt med sol, jag behöver det! Mina bleka ben behöver det, min själ behöver värme!! Kommer bli underbart=) Har ju världens bästa syster med mig också ( ja jag bredde på ett lager smör där!!) Och eftersom Egypten inte har ÅÄÖ på sina tangentbord, alltså inte i sitt språk med andra ord.. så... ÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖ!! Så.. nu klarar jag mig nog tills nästa vecka!!!
Byebye, kommer blogga från något litet internetcafé=)

"Har ni sett min man? Liten... beige?"

Rubrik

Vackert sjunger den som längtar
Längtan skänker rösten ton.
Och vart kan man bättre längta
Än på järnvägens station.
Läxor tunga är att lära
Tårar smärtar när dom fälls.
Tåget tagit har min kära.
Och försvunnit på sin räls.

Biljetterna bokade..

..men ändå kan vi inte vara riktigt lugna! Syrran började prata om att hennes pass KANSKE hade gått ut! Ja men va braaaaa Elina! Då kanske det är dags att kolla upp det nu då? Jag sitter här och har precis ätit frukost, och packat halva natten. Men jag lär packa om hela skiten nu igen, bara för att! Ska nämligen till Jönköping idag:) Sen stannar jag där tills på torsdag/fredag, då vi drar vidare till Göteborg och sen flyg till Egypten! aaaah, sol sol sol! Fan va skönt det ska bli! Vänta nu.. jag kan ju inte ha den klänningen till dem skorna.. Jag måste nog packa om, igen!! Jag uppdaterar från Jönköping:) Dock inga bilder, så lägger ut en till från förra Egyptenresan! Hehe...



"Öppna helvetes café, här kommer en jävel té!"

Måndag

Godmorgon.. jag vaknade vid 11 idag! Framgång framgång, brukar ju annars bli vid 11.30!;) Pratade med systra mi igår om Egypten-resan! Och vi är väldigt mkt på, båda två! Nu hoppas jag bara att biljetterna finns kvar, eftersom dom var så billiga! Elina var tvungen att kolla upp sin semester, om det passade in och det gjorde det ju! Jag ska ju jobba på Konsum, men inte förrens den 28de, så det blir perfekt att komma hem 1-2 dagar innan, med lite färg på näsan;) Så jag hoppas hoppas att biljetterna finns kvar! Så idag blir det att packa ner en massa shorts, klänningar och snygga sandaler=) För imorgon åker jag till Jönköping, och om det blir som vi hoppats, till Malmö på onsdag, sen vidare till Egypten på torsdag!! Wiiiie=) Dans ikväll också, kan inte bli bättre!!

Jag och min kära syster i Egypten 2006! Riktigt coolt att se pyramiderna=)


"Har du fått mjölksyra eller? Du kör ju i fel fil..."

Egypten?

Åh vilken seg dag! Jag vaknade någon gång runt 7 och gick på toa, sen somnade jag gott om. Sen vaknade jag vid 11.25. Men va faaan! Jaha då hade man sovit bort halva dagen ännu en gång. Syrran och jag pratades vid igår, och hon sa att det fanns en billig resa till Egypten på torsdag! Jaha okej.. Mycket intressant! Jag vet ju inte om det blir av, eftersom jag och min kära syster har sagt hur många ggr som helst att vi ska åka, sen blir det aldrig av!:P Så vi får se, jag tackar inte nej till sol och bad en vecka iaf!!=)

"Vi slog och slog, och snart var lägret färdigt!"

Dirty Dancing

Kom hem från Elvira, för en stund sen. "Meet to nice you!" Nu: Snuskig dans.. Oooh

"...titta han har fått tag på en puma!"

På andra sidan "stan"

Jag ska träffa Elvira ikväll! Hon förvarnade om att hon antagligen kommer vara osocial, men det ska jag ändra på, mohahaha!! Får se vad vi hittar på, var ju sugen på fruktsallad... Elvira, du fixar äpplen och apelsiner. Jag kommer med chipsen! ;D



"Äh skit i han. Han cykla och ragga elle nått"

Back to the future

Åh, jag älskar dessa filmer.. Michael J Fox. Kan inte säga riktigt vad det är som gör att jag tycker han är så.. ja. Men det är han iaf! Kollade klart på den första filmen (av 3) idag på morgonen.. ge mig mer!! Idag har jag inte den blekaste aning om vad som händer. Lite tråkigt faktiskt.. tycker inte om att sitta själv på helgerna:( Men inget festande iaf, för jag har så förbannat ont i knäna.., så om någon vill ha en hemmakväll med en fet fruktsallad (som jag är grymt sugen på)hör va er, kom hit..hämta mig! DO IT

"Göran... kom hit!"

Idol

Jag är ju egentigen inget stort fan av Idol, men om man är några stycken och sitter och har trevligt, så kan det nog bli riktigt bra!:) Jag sitter i handduk.. (mmmhm), och ska fixa mig, sen vidare in till stan och kika på just Idol! Jag, Simone och Stefan ska vara hemma hos Daniel. Jag hörde igår att vi skulle äta tacos, men som det såg ut nu var dom redan hungriga så vi får se hur det blir! Nej mot spegeln.. Fixa hår och lite smink!:)

Vet inte om jag lagt upp denna innan? Iaf, Rosanna 2005! hmm..


"... en annan väldigt rolig lek...

Men, va?

Jag drömde inatt att jag var gravid! Mm just det, på smällen. Som alla verkar vara just nu:P drömmarna spökar med mig. Och det sjukaste var att jag drömde även att BB "slarvade" bort min unge! Jag hittade honom inte, och jag gick runt och grät och ville inte leva osv osv.. Sen hade visst någon gömt honom bland tvätten? Ja,det enda jag kan säga är att jag hoppas inte detta händer mig, när jag väl får en bebis. Drömmar alltså..

"Högt uppe på beeerget, finns ingen affär. Så om du ska handla, ska du inte va där"

Chocolate

Åh jag har blivit riktigt choklad-kåt! Va fan, jag har alltid gått runt och bara Nej, chips ska det vara!! Sen denna veckan har jag liksom gått runt och ätit mjölkchoklad, japp.. mars. osv osv.. BLÄ!! Idag har jag som sagt varit hos Simone, och vi fikade på stan och kollade in lite grejer på stan, sen skjutsade Simone hem mig på sin cykel, snälla söta Simone=) Vi kollade även in nya ComHem reklamen på youtube, och alla klipp som är med i den!! Jag har som sagt aldrig sett Skogsturken innan, fan va rolig den var xD "Vem fan varé? Vem varé som kasta??!" Sen när jag skulle åka ner till stationen så kommer aldrig bussen som ska gå ner?? Så jag ringer en taxi som kommer kanske 10 minuter innan tåget går!! PANIK! Men jag hann precis, och taxin kostade 104 spänn.. bussen hade kostat 9! Jävla buss:( Sen åkte jag in till stan och skulle ha jazz, men knäna kändes jättekonstiga så jag satt och kollade på istället. Ledsamt att sitta bredvid, jag vill ju vara määääe!! Nu är det dusch som gäller!!

Pappa satt precis nu och kollade på "Jumper" på teve, han som är med i Star Wars, you know? Det roliga är att pappa uttalar det jumper, som i tröja.. lilla söta älskade pappa<3



"Jag är inget frö, adjö!"

Simone lilla:)

Nämen godmorgon... Zzzzz... Fan är man van vid att sova vid 12 så känns det som en fet hjärnskakning att gå upp vid 8 vill jag lova! Idag ska jag till Keeaaalmar, och hälsa på Simoneskiten=) Sen ska jag in till Växjö direkt efter det och ha jazz! Men mina knän är helt.. sen träningen igår så ömmar dom lite och känns som dem är fyllda med bomull (?), så jag vet inte om jag ska riskera att dansa? har ju som sagt haft problem med knäna för ett par år sen.. We'll see! Nu ska jag käka ett ägg (ojojoj), sen fixa mig fin=) Hejrå

"Hitler, Jesus och... Ja just det! Gissa den tredje!"

Micromat

Idag har man slavat på Konsum! Vilket innebär att jag har suttit i kassan i en oversize skjorta, och packat upp en massa godis, mellan 13-16.45 =) Påvägen hem tog jag lite kort på alla ljus som dom har börjat tända i träden här i lilla sketna Kosta! Det trodde ni inte va? ne, inte jag heller för ett par år sen. Va fel man hade!!




en superdupermegaskitseg Rosanna!

"Ingvars Gödkyckling, nu i 3 olika hattar!"

Kosta Boda Art Hotel

Andra gången jag åt på hotellet, och det är väldigt mysigt där! Hade klätt upp mig väldigt fint, och så blir det ingen vettig bild på det iaf, bara för att ljuset var så konstigt där inne och jag såg bara trött ut! Haha:) Nu sitter jag här och ska strax lägga mig, ska få jobba lite på Konsum imorgon! Det behövs:) Natti!


Förrätten serverades i en glasburk! Mamma åt svartsoppa (blod...)


Mamma åt anka, medans pappa och jag åt, kalv? eller ne.. jo..? Fan.

"Pappa jag vill ha en italienare!"

Mc'Dreamy

När jag kollade på klockan inatt, strax innan jag somnade var kl 03.13! Jag vaknade vid 07.30 och måste gå på toaletten. Jag somnar om runt 9, Simone ringer och väcker mig vi 10! Jag är jävligt trött! Men lika bra, ska jag försöka vara uppe hela dagen med, så jag kan somna i en någorlunda vettig tid ikväll! Det är ju som sagt Mårten Gås idag, vilket innebär att man ska käka gås.. eller blodsoppa! (usch). Mamma har bokat bord på hotellet ikväll, så jag mamma och pappa ska klä oss fina och äta finmiddag! Fast varken jag eller pappa ska äta blodsoppa.. euw! Ska ta lite kort på hotellet, så ni får see=)

"På en bordell i Borås, smörjer en herre sitt krås"

Dutt

Jag sov alldeles för länge idag. Igen. Kom precis hem från ett väääääldigt svettigt och otroligt roligt danspass, för en stund sen! Street är verkligen riktigt jävla roligt, för er som inte testat, DO IT! Även om jag ligger på nybörjarnivå så är det hur roligt som helst=) Nyduschad och fräsh sitter jag är nu iaf, ska lägga mig i soffan och kolla på Galenskaparna, nu fattas bara chipsen med!! Vill någon komma hit med det.. please?

"...folk som vill va balla, å det vill ju alla. Dom vill ha Nisses Tuggummi!"

Halloweenfest/maskerad i Jönköping!

Då var man tillbaka från en galen helg i Jönköping, hos min kära syster! Jag kom hem till henne igår, senare än beräknat, så vi fick stressa oss till våra ombyten! Jag kommer inte ihåg alls vad lokalen hette, eller vart den låg, så jag kommer inte svara på den frågan. Men det var en jättemysig lokal, och vi var väl runt.. 40-50 personer! Jag var självklart yngst av alla, haha, men det märktes inte! Det var tävlingar och mat, och dans och efterfest och hela tjottahejtit! Mycket mycket trevligt=) Jag var ju som sagt hälften leopard, hälften tiger!! Och syrran var en psykobrud som egentligen bara ville dö..


Maten bestod bl.a av Skivad Grishjärna och Dvärgmask!! Ja, jag klagade inte, mumma!


Vi hade frågetävling! Mitt lag vann ju, sjääälvklart, vad trodde ni!!?




Vinnaren av bästa utklädnad! Väldigt fin prinsessdräkt måste jag säga..(måste köpa!)


Afrikansk kvinna, Jokern, Kyckling, Svininfluensan, Tant Grön och Pink Ladie/Grease!


BABY BOY haha! Och Anna (en av Annorna som höll i det), som Tant Grön!!


Dans, dans, lite bugg (också dans iåf..) ännu mera dans.. Efterfest, sen hem och sova!

"Vi blir matta, och lägger oss på golvet!"

Bok och vindruvor

Jag ska sätta mig och läsa och käka vindruvor! Idol har aldrig varit min grej, jag kollar bara dem första avsnitten när alla är dåliga och skämmer ut sig! Jag har även köpt en partymix-godispåse, som jag ska trycka i mig. Jag är supermegaslapp ikväll, och det är sååå mysigt! Imorgon ska jag upp vid kl9 cirkus.. För er som har missat det ska jag på maskerad i Jönköping, haha fan va jag tjatar om det! Jag kommer hem på söndag kväll, och då ska jag träffa Elvira!=) Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!!



"Titta det blev en säl.. det kan vara en sovsäck också!"

Huvudvärk

Det vill inte gå över! Satan va ont jag har.. att man ska vara så jäkla klantig. Men det blir att vila hela kvällen, sen imorgon är det MASKERAD som gäller, i Jönköping med systra mi!!=) Jag har inte riktigt fattat vad jag ska va.. hälften tiger och hälften leopard, verkar det bli, om jag inte hittar andra grejer imorgon! Vi får se=) Trevlig fredag.



"1 glas vin, 25 kr! 2 glas vin, 50 kr! 3 glas vin, 150 kr!"

Bulle

Jaha och när man kommer in till Växjö är det ingen snö alls! Här kommer jag i vinerjacka, stor fet halsduk och ett par stövlar! jajja, det var ju faktiskt ganska kallt.. Simone och jag gick in på Akademibokhandeln, och jag är jättetrött i benen. Åh en fåtölj, där vill jag sätta mig. KADONK, låter det när jag slänger mig i fåtöljen. Mitt huvud slår i en bokhylla som sitter bakom fåtöljen. AJ. SOM. FAN! Fick sitta och vila mig i 20 minuter eller något medans Simone läste olika gåtor för mig från någon bok^^ fortfarande lite snurrig i bollen, fy fan. Ska ta en låång vaarm duusch nuu! =)

"konstigt.. vi pratar också om facket och folk som super!"

Ja se det snöar, ja se det snöar..

Om ni såg min fjuttbild på snö igår, så är det inget emot vad det är idag=) Mysepyse! Jag ska in till stan och träffa Simone nu, hon ville sitta vid ett fönster på ett café och dricka varm choklad med vispgrädde på toppen, samtidigt som vi tittar på den fallande snön;) Ja, ni känner ju mig.. laktosmage? Whatevah! Har jazz senare ikväll med=) Me like!

"...och titta så mkt frigolit det har kommit. Jag tål inte frigolit, jag dör dööör.. Ne, de va snö. Förresten är det kryptonit jag inte tål, skoja bara"

Fotogenisk var ordet..

Jaha hittade två bilder som jag var med på i lördags. Men ni får bara se den ena. Den andra var helt enkelt för ful på mig! Denna är väl lite småkonstig, men ändå okej! =)


"En liten vaniljpinne, tack"

I'm singing in the snow



Ja det är ju inte mycket snö att hurra för direkt.. Men iaf! Jag orkar inte med mer kyla nu, än det redan är.. Jag frös ju som ett as igår, och då var det ingen snö! Ska det behöva blåsa OCH snöa samtidigt, kommer jag bli som en isglass, bara av att gå och hämta posten.. Äh! Ska det snöa kan det väl vara skitmycket snö så man kan åka pulka åtminstone, så kom igen.. Snöa på mer!! Nu ska jag kolla ännu en disneyfilm, jag undrar vilken det blir idag? Ska iväg och träna med Erika ikväll sen också=) Have a nice day!

"Hur kan du vara så säker på att jag är jag, och inte du? Och att du är du och inte jag? Och att vi är vi och inte varandra?"

"Mr. Rör-inte-mina-moln"

Vilken otroligt seg dag! Ont i huvudet, och halsen.. Sen har jag världens träningsvärk sen dansen igår också. Vilken iåf är en skön känsla, på något konstigt sett.. Jag har precis kollat klart på Herkules! att jag kan alla låtar fast det var flera år sen jag såg den är lite konstigt. Men är man Disneyfreak så är man=) Jag kom på att Poccahontas, slutar ju fan inte lyckligt för 5 öre! Lejonkungen= Simba och Nala, lyckliga! Snövit= Prinsen och Snövit, lyckliga! Aladdin= Jasmine och Aladdin, lyckliga! Men Poccahontas!! Han sticker ju därifrån i sin gigantiska båt, och hon är kvar på sin ö? Tur att inte alla filmer slutar lyckligt. Känner ju nästan igen sig. Olyckligt slut..

"Vi är Lärkungar vi, ja vi är Lärkungar vi, och vi sjunger för att vi är glaaada. Hela världen nynnar på vår melodi (vår melodiiii.) Av musik kan ingen ta nån skada."

Cheap Monday = för små byxor för Rosanna..

Heeeeej bloggeeen! (jag lovade Eric att börja mitt inlägg med den frasen, men jag spyr av att tänka på AmandaVarDet så, ja.. första och sista gången!!) Kom in till stan vid 14 cirkus, och då gick jag och Eric direkt till en thairestaurang som ligger precis vid stationen, kommer inte ihåg namnet. Vi åt, och sen däckade vi typ i sofforna.. Va skettrötta båda två. Gick vi runt lite, Eric skulle hitta en musmatta. Han lyckades inte. Jag skulle leta efter en halloweendräkt till helgen. Syrran har bjudit med mig på en fest i Jönköping!=)Bättre sent än aldrig;)Hittade dock bara massa spiderman och batman.. men det blir kanske bra? Sen hade jag street, och vi ska tydligen ha Emma nu permanent, eftersom vår danslärare är sjuk=/ Men Emma är kanon så det blir skitbra=)


Jag kollade Spiderman-dräkter. Eric red..


Tröja på Hm! Ser ut som ett hembiträde? Hahahaaaa!! Lite bitchblick..





"Lasse, titta va jag hitta! Ett älghorn.. Han har nog bytt den mot en basker, tro ja!"

H.S.V.F.M

Kung av ett sobert kaos,
utanför all kontroll.
Där ingen förstår hur turerna går,
där alla fattar noll!
Ja jag blir kung av ett sobert kaos,
långt bortom all logik.
En blygsam monark, så ensam och stark,
diskret, diffus men rik.

Lördagen!

Det blev som sagt utgång igår=) Väldigt lugn för min del, jag drack väl ett halvt glas vin (wawawiwa). Jag gillar ju vanligtvis inte vin, men det här vinet var helt okej! Det var jag och tre J! Josefine, Jenny och Joanna!;) Vi var hemma hos Joanna, och förfestade lite. Spelade ett spel där man skulle förklara ord med synonymer, och man fick inte gestikulera som alla gjorde iaf, (jag)! Vi åkte taxi ner till Oleo, där det först var hur lite folk som helst och bara allmänt.. konstigt? Konstiga människor, konstig.. Sen bara pangboomkrasch eller nått så var det smooockat med folk (på lilla dansgolvet) och knappt något på det stora! Haha helt sinnes, men det var kul=) Pics coming up!


Joanna Josefine och Jenny!



Träffade Roxanna, och Sanna med sin pojkvän Jonas =)


Som sagt, lilla dansgolvet. Fick knappt plats! Stod utanför, vid baren!

"Åk med tunnelbana!"


Jan Rippe!

Det blev utgång, hej åhå!! Och nu när jag kommer hem loggar in på fäjsan, så ser jag att JAN RIPPE har svarat på ett mail jag har skickat till honom! Helt sinnes ju, trodde dem fick 100miljoner mail om dagen och sket i det, men näe! Han svarade minsann, det ni! Haha, va glad man blev, och nu ska man sova! Lägger upp bilder från kvällen/natten idag/imorgon!! Höhö=) Sov så gott, jag ska försöka att inte vecka min syrra!

"Adam och Evert?!"

RSS 2.0